Черен списък - гр.София

• 1 102 210
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
как изглежда тази Жекова, аз като раждах преди 5г. имаше една на средна възраст,с руса права коса, дето се държеше повече от отвратително.

# 2 026
На около 50 и.., слаба с кестенява коса, с много дрезгав глас.

# 2 027
В темата "Раждане в ОБ" вчера качиха снимки  на Д-р Жекова, която обаче, поне на снимката, е с кестенява коса, и на д-р Дачева, която е руса. Laughing

# 2 028
  • София
Maghalena мерси, май не е никоя то тях, трябва да видя и другите, ако качат снимки Sunglasses

# 2 029
Най - странното е, че за нея валят страхотни хвалебствия, сякаш говорим за друг човек!
И аз хвалех, докато не влезнах в родилна зала! Там изведнъж влезе друг човек, не тя. Някакво чудовище, което освен че крещеше по всички, ме обвини, че не мога да раждам /!!!/, ще убия детето, че съм и скъсала нервите и отиде да пуши!!! #Cussing outИзрода ми съсипа детето!

# 2 030
  • София
аз също съм за противоположна тема, за да си знаят хората, явно има и други д-ри, които й копират поведението. Между другото единствения човек, които ми обърна внимание и ме попита "как си" беше санитарката, вярно че беше отдавна, но все пак, не мисля че са се променили много нещата.

# 2 031
  Някой има ли желание да отвори такава тема?
  Беа,silsa,Musladka,Madam Stasita ?

# 2 032
седлоев, ти вече много прекалииииийййй....ела на себе сииииииии...колко жалко

# 2 033
Момичета, честно казано не ми останаха сили за нова тема. Като мисля за Жекова, направо се съсипвам.

# 2 034
  • София
аз обаче си мисля, че такава тема няма да просъществува, просто ще ни я заключат, и ще кажат, че си има тема за ОБ,и там да си пишеме  Rolling Eyes

# 2 035
аз обаче си мисля, че такава тема няма да просъществува, просто ще ни я заключат, и ще кажат, че си има тема за ОБ,и там да си пишеме  Rolling Eyes
   Ще проверя.  Peace

# 2 036
как изглежда тази Жекова, аз като раждах преди 5г. имаше една на средна възраст,с руса права коса, дето се държеше повече от отвратително.

Това, сигурно е Братоева едно също много противно същество!

# 2 037
  • София
В този ред на мисли за ОБ,се сещам за едно ужасно противно същество от акушерките наречена Тошева.Тази госпожа до обяд е сърдита на себе си,след обяд на целият свят.Толкова грубо и арогантно същество,че на нейният фон Жекова леко бледнееше с  грубостите.
Имаше също и една много дръпната идиотка от акушерският състав ,но не й помня името.Носеше голям диоптър  очила и работеше в отделението,където лежаха вече родилите.
Иначе с ръка на сърцето си,се сещам за три акушерки,които наистина са по призвание такива и са страхотни:Вероника,Ади и още една жена с червена коса,но и нейното име не помня.Там те бяха моят слънчев лъч.

# 2 038
  • София
   Ще проверя.  Peace

Смятай го за проверено.  Peace
Има тема за Окръжна болница. Две са в повече. Няма да бъдат допуснати една за хвалебствия и една за оплаквания.

# 2 039

Кои са модераторите в този подфорум?Не виждам да са изписани никовете им.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт