Черен списък - гр.София

• 1 129 090
  • 3 090
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Ми не им пука за пациентите, да. И не можеш да знаеш кой е лекар по призвание... Затова тази тема ще помогне на много хора.

# 2 356
2. Или направи една ужасна грешка, защото после поразучих и се оказа, че той няма клиничен опит, нищо че дава вид на много начетен.
При всички случаи се втрисам!!!

И аз не искам да спамя, но е вероятно да е това, защото в такива случаи се правят 2 ЧХГ теста и според резултатите се преценява дали да се прави аборт (ако не мърда се прави трети, а ако пада - аборт). Аз още вчера докато четох се учудих как се взема решение за аборт без такъв тест. Не за друго но преди няколко години минах по този път и ми обясниха доста детайлно.  

Честита ти бременност и стискам палци да върви добре и спокойно  Hug

# 2 357
  • София
Мерси, teg! След като се консултирах и с други лекари разбрах, че прекъсване на бременността на тези седмици, които аз бях, се прави при нежелана бременност, но е кощунство да направи аборт на желана бременност без да я изчака да се развие... Ясно е, че е недопустимо това, което щеше да направи, иди че доказвай после живо ли е било...

# 2 358
  • софия
Мерси, teg! След като се консултирах и с други лекари разбрах, че прекъсване на бременността на тези седмици, които аз бях, се прави при нежелана бременност, но е кощунство да направи аборт на желана бременност без да я изчака да се развие... Ясно е, че е недопустимо това, което щеше да направи, иди че доказвай после живо ли е било...
Ако имаш доказателство за всичко може да пуснеш сигнал в "Медицински одит" и Лекарския съюз. Не знам дали и какво биха му направили, но със сигурност "ще му се дръпне л...о".
Нямам думи да категоризирам подобно поведение и опит да убиеш човек.

# 2 359
  • София
Доказателство са ми амбулаторните листа, в които пише извънматочна бременност или кухо яйце, а отдолу има снимка с плоден сак вътре в матката. Също така снимките от прегледите при другите доктори, които са правени в следващите няколко часа. Надявам се никой в тези комисии не мисли, че в рамките на няколко часа може да се появи ембрион, че и сърдечна дейност...

# 2 360
  • софия
Доказателство са ми амбулаторните листа, в които пише извънматочна бременност или кухо яйце, а отдолу има снимка с плоден сак вътре в матката. Също така снимките от прегледите при другите доктори, които са правени в следващите няколко часа. Надявам се никой в тези комисии не мисли, че в рамките на няколко часа може да се появи ембрион, че и сърдечна дейност...
Това ОК. Имам предвид доказателство, че толкова силно е настоявал да направи аборт?

# 2 361
  • София
Е не, как да докажа, в техните регистри бях записана за конкретна дата, дори ми взеха кръв, защото каза на сестрите "Подготвяйте я предоперативно". На съответната дата трябваше да се видя с анестезиолог и на другия ден под ножа. Ако имах по-здрави нерви, можеше много неща да се направят още, но не исках да се занимавам, и без това замалко да ми вгорчи празниците. Мъжът ми каза "Можеше скрита камера, Господари на ефира.." Минало...

# 2 362
  • софия
Е не, как да докажа, в техните регистри бях записана за конкретна дата, дори ми взеха кръв, защото каза на сестрите "Подготвяйте я предоперативно". На съответната дата трябваше да се видя с анестезиолог и на другия ден под ножа. Ако имах по-здрави нерви, можеше много неща да се направят още, но не исках да се занимавам, и без това замалко да ми вгорчи празниците. Мъжът ми каза "Можеше скрита камера, Господари на ефира.." Минало...
Това, за мен, е доказателство. Не знам какво да ти кажа. Предвид това, че си бременна не е най-добрият момент сега да се нервираш, а след това пък ще е минало-бешело.
Желая ти лека бременност и здраво бебе!

# 2 363
  • София
Мерси! Simple Smile

# 2 364
  • София
За Николай Генов има много отрицателни отзиви,имаше и цяла тема някъде .За съжаление и аз попаднах на него и след неправилно лечение,стигнах до лоша диагноза. Лекуваше ме с дуфастон и вместо да направи абразио ме викаше на прегледи и само корегираше дозата.След посещение на трима други доктори веднага направих абразио.Даже се чу реплика от другия доктор за Генов"Абе какъв е този доктор,който вижда увеличена лигавица и не иска да знае защо"...А прегледите при Генов са по 100лв .Това са цени преди 5год.сега сигурно за още нагоре...Да не ви казвам и друго негово поведение,което е жалко и грозно за лекарската етика- кани пациентките си на срещи и пр. Ха ха и мен включително,на обяд,съобрази се че съм омъжена,а моя приятелка пак негова пациентка беше поканена на вечеря.....В същото време показва снимката на детето си ../.беше направил календарчета с него..и се хваляше/.
Съжалявам, че не предпиех нищо, за да го осъдя за грешното лечение... Не е никакъв специалист,води се гинеколог-ендокринолог....

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 09:39 от мм

# 2 365
  • София
Аз поразучих някои неща за него. Оказа се, че първата му специалност е ендокринология, но завършвайки гинекология и към ден-днешен няма никакъв клиничен опит. Дава вид на много знаещ и сигурно знае много неща, но само на книга! Не го харесвам, личи си, че е самовлюбен и надувко, освен това е на настроения иприема пациентките си за стока. В случая при мен си личеше, че много бърза да направи аборт, защото на тогавашните ми седмици се прави прекъсване при нежелана бременност, но на желана е кощунство да направиш прекъсване и да не изчакаш да се развие...

# 2 366
Здравейте. Все се каня да пиша в тази тема и не ми остава време.
В черния списък добавям "Др." Белла Фръндева от Майчин Дом - доколкото може да бъде наречена доктор  Twisted Evil въпросната изнудвачка за пари.
Въпреки,че нито на мен нито на бебето ми имаше нещо и въпреки всичките пари,които й изпонададох тя искаше да ми опропасти бременността и бебето  #2gunfire
Много е важно доктора да е ЧОВЕК и да е СЪВЕСТЕН,качества които тя със сигурност не притежава в стремежа и алчността си за пари.

Благодарна съм на Господ,че се отървах на време от нея  Praynig и така успях да родя детето си в 39.1 г.с. - и то защото реших да раждам с планово секцио иначе щях да си изкарвам до термин. Родих го ЖИВО И ЗДРАВО,а не преждевременно извадено без причина.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 19:16 от labella

# 2 367
  • София
д-р Николай Генов от медицински център Панацея Не за първи път ще срещнете неговото име, ....
А,за него знаем и аз бягам като дявол от тамян от това невежество неговото,но и на Свещаров с който са в комбина Wink

# 2 368
  • София
labella, явно много такива са се навъдили, все за пари се говори. Радвай се, че си се усетила навреме и че сте добре с бебето, това е най-важно. Hug
magnet_for_happiness, добре че си се поровила за информация за Генов преди мен. Аз съжалявам, че не потърсих нещо тук, във форума, а толкова уважавам мненията и темите. Simple Smile

# 2 369
  • София
bi_bi не се бях ровила,от личен опит знам за некадърието му на него и на Свещаров.

Общи условия

Активация на акаунт