Виждам, че едното ти детенце е на 4 г. Не вярвам сега за бебето да си я открила. Успех ти желая и не й се доверявай повече.
Аз не се заяждам с теб, не го прави и ти!
Виждам, че едното ти детенце е на 4 г. Не вярвам сега за бебето да си я открила. 
И други случки съм имала с Азади, но може би това, че не ми се е налагало за нещо сериозно да ходя при нея, не е довело до моето решение да я сменя по-рано, за да разбера, че е безотговорна. До момента е било само за ваксини, тегло, мерки и някоя друга кашлица или хрема на каката. Ако ми се беше случило да отида с каката за нещо малковажно и да си е тръгнала по-рано или при уговорка изобщо нямаше и да обърна такова внимание.

и пишеш тук, за да знаят другите. Ама е добре все пак да се отбележи, че не е личен лекар на детето, защото аз като човек, който не я познава допуснах, че е ангажирана с детето. Под ангажираност изобщо не визирам морални ангажименти, а служебни.
Там няма нужда от направления. Дипломата само не прави лекаря, а и опита и познанията. Старите педиатри почти всички станаха лични лекари, така че във всяка поликлиника има педиатри. Аз моите деца никога не съм водила на друг педиатър, винаги на личния ни. А пък изобщо не мога да си представя, че лекар, от който съм недоволна ще поставя ваксини на детето ми. 
Така че както и да го гледаш тази лекарка има ангажимент към детето само по съдържанието на направлението.
Поне за тези дето познавам и аз не давам пари от благодарност. Самата дума не предполага материални неща, особено банкноти
Но както се казва каквото повикало, такова се показало. Лекарката явно отговаря на разбиранията на пациента