Черен списък - гр.София

• 1 099 344
  • 3 088
  •   3
Отговори
# 2 655
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Д-р Цонка Йорданова - акушер-гинеколог. Има частен кабинет в 8-ма поликлиника.
Изглежда много симпатична, гледа те като златна касичка, но когато види, че няма да я избереш за гинеколог - веднага се променя, държи се крайно неуважително, отношението е под всякаква критика, все едно си нищо за нея, адски нагла жена!
Просто и ясно - парите са важни, иначе въобще да не й се пречкаш пред очите!
Може да е добър специалист, това само някой друг може да го потвърди, но като я видиш в другата светлина и ти пада в очите. Да не забравяме, че на първо място сме ХОРА!
(Сигурно, ако бях останала при нея.... щеше да продължи да се държи толкова мило - лицемерието е навсякъде.)

Аз също бих искала да потвърдя това мнение. Тази жена ми се струва, че живее над всички. Безумно арогантно и изключително неуважително отношение. Бях ходила миналата година при нея на преглед за киста. Първо ме накара да изпия 3л. вода преди прегледа/няма лошо/, но един час след това, когато отидох с болки в корема, тя ме върна, защото още не ми се ходило до тоалетна/тя знае много добре кога ми се ходи и кога не/. Поизтърпях с детето още половин час и опитах пак. Прие ме този път, но ми каза да ида да си купя кърпички, защото нейните свършили. Отидох, купих, върнах се, прегледа ме. Едва ли не ми заяви, че положението никак не е розово без обяснение, просто реши да ми изкара акъла. Повече не се върнах при нея...няма и да се върна ако ще да е последното АГ.

ПП. Всъщност се оказа безобидна киста, която мина за един месец с най-обикновени противозачатъчни, които ми изписа д-р Тошева от МЦ Пентаграм/ newsm20/ и веднага след това успях да забременея  Heart Eyes

# 2 656
 Аз веднага слагам д-р Марио Марков - гастроентеролог в Доверие. Пича даже не ми прегледа корема, предложи ми да лежа 3 дни за изследване което отнема 15 минути, защото такава била пътекта иначе струвало 360 лева. Накрая ми предписа лекарства от които цяла нощ поръщах. Ако имате проблеми със здравето и нямате познат лекар в Болница Доверие НЕ ХОДЕТЕ Там

# 2 657
  • София
Аз веднага слагам д-р Марио Марков - гастроентеролог в Доверие. Пича даже не ми прегледа корема, предложи ми да лежа 3 дни за изследване което отнема 15 минути, защото такава била пътекта иначе струвало 360 лева. Накрая ми предписа лекарства от които цяла нощ поръщах. Ако имате проблеми със здравето и нямате познат лекар в Болница Доверие НЕ ХОДЕТЕ Там

Потвърждавам за д-р.Марков!
Добре отработена схема е да отидеш на преглед
за едно, а той да ти препоръча приемане в болница,
за да ти направи гастроскопия и колоноскопия, за
да източи Здравната каса. По време на прегледа не
извършва друго, освен да ти обясни как на него не
му вдигат заплатата, заради това, че ще направи
тези изследвания, а просто го прави, защото е
загрижен за пациента. Лично аз не се поддадох на
опитите му за манипулация и на това да бъда
подлагана на пълна упойка и изследвания, за които
няма доказателства, че са ми нужни.

# 2 658
  • София
Това явно си е схема в болница Доверие, по същия начин подходиха и към моя близка.
Вниманието беше голямо, докато влезе в болницата, след процедурата не й обърнаха почти никво внимание- нямаш проблеми, пий спазмолитици и тва е.
Да не говорим, че посред зима я бяха сложили в стая с неработещо парно, та и печка си носи жената от тях,

# 2 659
  • в матрицата
Още един глас за  " Доверие" . Определено източват здравната каса. Преди време имаше един интересен филм за тази " болница", как източват здравната каса и какви нещастия причиняват на пациентите си. Бях ужасена  Cry. Внимавайте с " Доверие" Peace

# 2 660
  • София

При мен също така се получи. Отидох при него понеже прочетох добри отзиви тук за него, както и в други форуми. В крайна сметка прегледа мина по същият начин, както ти си го описала. Предписа ми ензими и пробиотик, които струват около 100лв за 3 седмици, ефект 0. Лично не бих отишла повече там.

# 2 661
Д-Р МАРИЯ БЪЧВАРОВА - 29 П-КА, ПЕДИАТЪР - изключително нагла, скандалджийка, заядлива, некадърна, неграмотна, застаряваща женица. Пушеше, като комин в кабинета си, докато преглежда бухащи деца.  Детето ми смени 3 антибиотика за един месец без никакво подобрение на състоянието /силна хрема и кашлица/ накрая аз я подсетих да пуснем секрет от гърло-нос и проблема цъфна - детско-градинска бактерия в носа. В последствие при УНГ и четвърти антиобиотик, ведно със сиропи, капки и т.н. И така един месец аз съм в болничен. За капак накрая ми направи изречение, докога с тези болнични, тя повече нямало да ми дава, че съм превишила лимита. Нито на мене, нито на мъжа ми щяла да дава такива, край...., все едно от джоба си ги вади и тя ми ги плаща. Добре, че не съм неграмотна като нея и знам много добре как стоят нещата. Иначе обича да й дават по 10 лева в престилката, ей така от благодарност и с надеждата на горките родители да обръща по-голямо внимание на децата им.Нищо такова не се получава обаче.  В интерес на истината я търпя 3 години, защото досега сериозни проблеми не сме имали, но малката от както тръгна на ясла се сещайте, какво стана. В цялата бъркотия аз решена да търся проблема попадам на друг "корифей" Д-Р КАТЯ БОНЧЕВА - МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА - СТРЕЛБИЩЕ  - тотално обърка лечението на дъщеря ми, като изписа вентолин, който да се редува с бромхиксин и т.н., все "хубави" сиропи, което в последствие разбрах, че било абсурдно. За това разбира се си и платих. От това лечение вече стана страшно - кашляне по 24 часа в денонощието, нямаше сън нито за минута. От там обратно при Бъчварова и тогава третия АБ, подобрение за 1-2 дена и пак всичко отначало. Тя талони давала, когато имало нужда....в случая кашлицата била гърлена и на ти АБ и ново сиропче с билки. Накрая напълних протмонето с парици и тръгнах по лаборатории и частни УНГ....та така още се лекуваме с четвърти АБ, пак казвам в рамките на месец. ooooh!

Разводних се много, но съм бясна. Много бих искала да се включат и други потърпвеши, защото съм сигурна, че има такива. Трябва според мен да се организира подписка срещу тази жена и да се изпрати в МЗ, за да я отстранят.

Аааа забравих да допълня две неща: 1.че като дойде след изписването на бебето у дома си поиска на изпроводяк 30 лева, което е също абсурд и 2.  че миналата есен сбърка ингвиналната /слабинна/ херния на дъщеря ми с подут лимфен възел, около слабините, абе просто нямам думи, казвам Ви. Добре, че не съм някоя патка заспала, та веднага отидохме в Пирогов и там поне си свършиха работата перфектно.

# 2 662
  • Сф
Д-Р КАТЯ БОНЧЕВА - МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА - СТРЕЛБИЩЕ  - тотално обърка лечението на дъщеря ми, като изписа вентолин, който да се редува с бромхиксин и т.н., все "хубави" сиропи, което в последствие разбрах, че било абсурдно. За това разбира се си и платих. От това лечение вече стана страшно - кашляне по 24 часа в денонощието, нямаше сън нито за минута.
Аааа забравих да допълня две неща: 1.че като дойде след изписването на бебето у дома си поиска на изпроводяк 30 лева, което е също абсурд и 2.  че миналата есен сбърка ингвиналната /слабинна/ херния на дъщеря ми с подут лимфен възел, около слабините, абе просто нямам думи, казвам Ви. Добре, че не съм някоя патка заспала, та веднага отидохме в Пирогов и там поне си свършиха работата перфектно.
1.Само искам да ти кажа, че ние сме се лекували по схема с вентолин , кларитин и бромхексин и не е абсурдно. Да, Вентолина е гаден, но той ни помогна да се избавим от остатъчните кашлици и алергии.
2. Защо я търпиш тая лична още?

3.Внимавай с Пирогов, там объркаха обикновена скарлатина с алергия и ни набиха урбазон без да ме информират! Peace Peace Peace
Аз така се бях видяла в чудо от яслата с тия кашлици, бяхме на АБ през 10 дни и ходих при Мустаков- алерголог, той ни оправи- та досега сме ок! Както и да е , да не спамя повече, ако нещо те интересува- на лични Peace

# 2 663
Потвърждавам мнението за проф. /защо ли?!/ Петко Минчев - неприятен, вулгарен, самонадеян комплексар който ще пожертва дете, за да докопа някой друг лев.  При преглед в частния му кабинет, освен, че трябваше да изтърпя куп обиди искаше да хоспитализира детето ми, което има хрипове и секрети от носа, но нито е с инфекция, нито с температура, нито пък се чувства зле и то за ..... 10 дни!!!! Обяснено ми беше, че това е единственият начин да не стане асматик... А условията в болницата .... били перфектни, нямало такава болница - четяли приказки на децата, абе по-добре от дома.... На края за обидите му платих и доста добре.... Това за мен са престъпници..... НЕ СИ ВОДЕТЕ ДЕТЕТО ПРИ НЕГО!!!!

# 2 664
  • София
Диди6 , това че една майка се доверява на лекарското мнение и лечение не я прави автоматично " патка заспала " .
Иначе за останалите неща съм съгласна с теб.
И смени педиатъра на детето при първа възможност Peace

# 2 665
Диди6 , това че една майка се доверява на лекарското мнение и лечение не я прави автоматично " патка заспала " .
Иначе за останалите неща съм съгласна с теб.
И смени педиатъра на детето при първа възможност Peace

Peace Peace

# 2 666
д-р Рускова АГ която в момента не ме интересува къде работи, но имам никак не добри спомени от 2-3 посещения преди доста време в 22 ДКЦ. Била съм тийнеиджър с проблеми с цикъла и отидих при нея и за капак побучих само рецепта за Дуфастон за предизвикване без нито преглед на ехогпаф поне нито никакви изследвания , нито пък резултати от посещението ми написани някъде.
С две думи нищо...

# 2 667
Здравейте, ще се оплача от Д-р Ала Камел от Исул. Имам синузит от много години и си направих снимка в Исул, където заключението беше че имам полип. Той обаче каза, че нямам никакъв полип и съм се излекувал от синузита (то така се лекува синузит Laughing). След като дори Назодрен не ми помогна дадох носен секрет и се оказа, че имам Staphylococcus aureus. Отделно със сигурност имам полип, защото ме боли понякога главата и имам тежест точно от страната, от която е заключението на снимката. Не знам как може такова нещо, хубаво е докторът да е оптимист, но чак толкова, че да ти казва "нищо ти няма" е прекалено.

# 2 668
Не разбирам много смисъла на оплакването-имаш снимка,която показва,че нямаш полип,лекаря ти казва какво имаш(бакт.инфекция явно),но ти си решил,че и двете неща са вятър и мъгла,защото ти  си си самопоставил диагнози(???) и си се лекувал дажес някаква си тревичка!!!Невероятно защо ли не ти е помогнала?Ехх,дано всички лекари в черния списък са тук по такива измислени причини!

# 2 669
  • в кукувиче гнездо
Човекът ясно е написал, че снимката  показва, че  ИМА полип. Хубаво е да можем и да четем правилно, ех...

Общи условия

Активация на акаунт