Изглежда много симпатична, гледа те като златна касичка, но когато види, че няма да я избереш за гинеколог - веднага се променя, държи се крайно неуважително, отношението е под всякаква критика, все едно си нищо за нея, адски нагла жена!
Просто и ясно - парите са важни, иначе въобще да не й се пречкаш пред очите!
Може да е добър специалист, това само някой друг може да го потвърди, но като я видиш в другата светлина и ти пада в очите. Да не забравяме, че на първо място сме ХОРА!
(Сигурно, ако бях останала при нея.... щеше да продължи да се държи толкова мило - лицемерието е навсякъде.)
Аз също бих искала да потвърдя това мнение. Тази жена ми се струва, че живее над всички. Безумно арогантно и изключително неуважително отношение. Бях ходила миналата година при нея на преглед за киста. Първо ме накара да изпия 3л. вода преди прегледа/няма лошо/, но един час след това, когато отидох с болки в корема, тя ме върна, защото още не ми се ходило до тоалетна/тя знае много добре кога ми се ходи и кога не/. Поизтърпях с детето още половин час и опитах пак. Прие ме този път, но ми каза да ида да си купя кърпички, защото нейните свършили. Отидох, купих, върнах се, прегледа ме. Едва ли не ми заяви, че положението никак не е розово без обяснение, просто реши да ми изкара акъла. Повече не се върнах при нея...няма и да се върна ако ще да е последното АГ.
ПП. Всъщност се оказа безобидна киста, която мина за един месец с най-обикновени противозачатъчни, които ми изписа д-р Тошева от МЦ Пентаграм/