Дано повече бъдещи майки прочетат поста ми и да не правят тази грешка, която направих аз.
Записах се при него за проследяване на бременността по ЗК, първият преглед в 3 месец ме гледа с ехограф и ме прати при акушерката му да ми напише картон. От там нататък изобщо нямах никаква връзка с него, отивам на преглед акушерката ми мери корема и си тръгвам. В 5 месец когато ми се полагаше още един ехограф ме пита дали съм ходила на ФМ и като разбра, че съм ходила огледа за 2 мин бебето и това беше, незнам какво точно се правеше, че гледа дори. Това беше и последната ни среща. Като питах акушерката за някакъв проблем или се оплаквах от нещо отговора беше "нищо ти няма" и толкова, дори не си правеше труда да ми премери кръвното. Доста дълго е да разказвам всичко. Днес след последната консултация се оказа, че имам бактерии в урината и отговора беше "ами ти не си дала правилно" като настоях за стерилна ми каза, че нямали лимити и взе, че ми изрови някакъв стар неизползван талон на друга жена с него да си пусна

п.с. Съжалявам за дългия пост, дано съм била полезна