Черен списък - гр.София

• 1 098 885
  • 3 088
  •   3
Отговори
# 2 670
Не е много ясно всъщност. Някой е заключил, че има полип, а д-р Камел- че няма.

# 2 671
Не разбирам много смисъла на оплакването-имаш снимка,която показва,че нямаш полип,лекаря ти казва какво имаш(бакт.инфекция явно),но ти си решил,че и двете неща са вятър и мъгла,защото ти  си си самопоставил диагнози(???) и си се лекувал дажес някаква си тревичка!!!Невероятно защо ли не ти е помогнала?Ехх,дано всички лекари в черния списък са тук по такива измислени причини!
Снимката показва, че имам полип според експертизата на лабораторията, а докторът отрече това. Той ми каза, че нищо ми няма и че синузитът ми е минал. Явно няма доверие на колегите си. А аз полипа го чувствам сутрин и понякога вечер - тежест в главата и леки болки от страната, от която е и на снимката. Според доктора сянката на снимката не била полип, а била поради възпалена лигавица, но щяло да мине и ми изписа някакви капки с ксилометазолин. Никакви диагнози не съм си постовял, след това отидох да дам носен секрет в една лаборатория и резултатът показва наличие на Staphylococcus aureus.

# 2 672
Към този черен списък бих добавила и "доктор" Елена Георгиева от СБАЛДБ "Иван Митев. Тази жена уби детенцето ми преди 6 дни newsm45 . Отне моя и на семейството ми живота! Детето постъпи със съмнение за пневмония, задръстен от храчки, не можеше да се храни и да пие дори вода от този секрет. В последствие наистина направи пневмония, която обаче не беше лекувана с НИЩО! Лъжеха ме, че му слагат Уназин, който в епикризата обаче ЛИПСВА! Както липсва и въобще някаква терапия/лечение! Само кръвни изследвания и диагноза Пневмония! Детето се бори 6 дни и в последствие направи и плеврална ефузия-излив в белия дроб. Бори се мъничкото ми слънчице, но не издържа!

# 2 673
  • София
vvdd , моите съболезнования Cry

# 2 674
Marleen, Благодаря ти! Господ да пази децата ни от ръцете на некадърници! Колко хора и в частност дечица си отидоха от тяхната некомпетентност?
Да не дава Господ, човек да се разболее. Днес няма лекари. Днес тъй наречената Хипократова клетва не съществува. Днес вместо отношение лекар-пациент, се наблюдава масовото "течение" спонсор или донор на средства респективно реципиент. Днес толкова валута хвърчи по отделенията на етажите на болничните заведения, че на 1-во четене е трудно да изчислиш левовата им равностойност. Днес, ако си кучето от крайния квартал, т.е. ако нямаш финикийски знаци в наличност, загиваш. Днес повечето от уж докторите ни, са за публичен разстрел. Днес в България отнемат правата за практикуване на тази професия за 1 година при "диагноза" убийство, докато в друга европейска държава уволняват и осъждат на 3 год. затвор, ако преминеш/бутнеш снежен човек на пътя. Днес...а утре? Знам, че утре университета отново ще "избълва" 2000 човека, които там ще са изрекли онази ненужна нам клетва на някои си Хипократ и на изпроводяк ще сложат белите престилки...а утре в техните ръце, ще се помещава нашият негово величество Живот! Някои беше казал,че утрешния ден, ще е по-хубав. Дали?

# 2 675
  • в кукувиче гнездо
vvdd, даже не  знам как намираш сили да пишеш. Искрени съболезнования. Коя  е тази болница? Не мога да се  сетя. А на тази "лекарка" няма ли  как да  й намерим снимка, да  направим група във фейсбук,  да я покажем, да рзкажем, да спасим  други деца.... Това  е някакъв ад,  сили ти желя да    имаш, за да вървиш напред.

# 2 676
Благодаря ти, lechugitka! Въпросната болница е Детската педиатрия, която и миналата година за пореден път нашумя с "докторка" , която лекува с лекарства с изтекъл срок на годност и която беше разбила нервите на една майка с несъществуваща диагноза. Има репортаж за това - Нова телевизия го излъчи. "Лекарката" с 40 годишния стаж...сили ли? Крепи ме единствено мисълта за големия ми син, защото ако не беше той, ако го нямаше в живота ми, няма сила, която да ме спре да я режа парче по парче и да я гледам как издъхва в мъки! Знаеш ли, когато отидох вчера да й кажа, че знам, че е убила детенцето ми, защото не е даван въпросния антибиотик, за да атакува тази пневмония... прежълтя... не можеше да си отвори устата... попитах я "Къде в епикризата го пише този антибиотик, къде пише лечението?" защото всички знаем, че в епикризите дори си надписват лекарства, за да им се "осребрят" от здравната каса...  ( личен опит ) Ръцете й трепереха, когато разлистваше епикризата и не можа да намери "лечението".Или тя, самарянката от собствения си джоб, ще плати "лечението" на детенцето ми??? "Дайте ми епикризата да видя, какво пише." Казвам, че ще я покажа, но няма да й я дам, защото там стои нейния подпис а и те имат епикриза, не само аз! Дори в епикризата пише, че детето е прието на 24.03.2013г. а ние отидохме на 26.03.2013г. Ще намеря нейна снимка, това е целта ми. Аз й казах, че ще стана нейния кошмар. Майки започнаха да излизат от стаите на отделението и да слушат, какво става. А хората, които седяха и чакаха пред спешния кабинет се разотидоха.
А детето ми преди дни навърши 5 годинки...само 5...

# 2 677
  • в кукувиче гнездо
нямам сили да пиша каквото и да  било, но непренно ще ти помогна. ще  се  свържем, ако искаш на лични. ако ти се говори  пред медиите, ще ти помогна. и не само,  кураж!

# 2 678
  • при късмета
vvdd мило майче, няма думи които да те утешат  Cry Нека е светло на душата му, на твойто слънчице.
Кураж и сили ти пожелавам да се пребориш за справедливост за детето си.Действай бързо докато не е намерила начин да замаже положението.Аз бих се възползвала от предложението на lechugitka
Няма да ти е лесно, нека всичкия късмет и кураж на света да е с теб!

# 2 679
  • София
 Съболезнования,за милото ти детенце....нямам думи,дано намериш сили и възможност да накажеш виновника!!! Аз изгубих баща си заради лекарска небрежност, виках телевизия,имаше дело в здравното министерство,но защитиха доктора,дописаха в приемния лист на пациента, че са  правили екг...което е лъжа. Даже пише че е напуснал кабинета в 12.30ч,а той беше паднал вече на улицата в този час,на 20мин от болницата...Лъжи... Аз обещах ,че има и план Б...доктора го чака по- сигурния план Б...от нас...Правосъдие..няма Sick
   Болката ти  е голяма,но намери сили  bouquet

# 2 680
Благодаря Ви, мама-коко и мм. За жалост в тук, в България наистина Темида е сляпа, но аз също имам план Б, както се изрази мм. мама-коко, не знам дали ще заличи нещо, но аз й казах и на нея и на "доцент" мариана маринова, че имам такива потресаващи записи, които ще ги съсипят ( бях помолила да сложат на ушичките на детето ми едни слушалки, бях си записала гласа, говорех му, защото не ме допускаха при него ) Тази мп3-ка прави записи на гласове в продължение на 8 часа... и понеже те са некадърни да я пуснат, караха ме аз да я пускам и тогава я внасяха...а дали съм ги записвала, те не могат да знаят... дори един път бях помолила телефона ми да сложат при него, за да ме чува, и аз ги чувах, докато му говорех...не, че има някакво значение вече...
В по-горните си публикации пропуснах да спомена, че за 5 дни, в това отделение си отидоха 2 дечица, първо момиченце на годинка и 2 месеца и след това моето момченце! newsm45

# 2 681
Благодаря ти, lechugitka! Въпросната болница е Детската педиатрия, която и миналата година за пореден път нашумя с "докторка" , която лекува с лекарства с изтекъл срок на годност и която беше разбила нервите на една майка с несъществуваща диагноза. Има репортаж за това - Нова телевизия го излъчи. "Лекарката" с 40 годишния стаж...сили ли? Крепи ме единствено мисълта за големия ми син, защото ако не беше той, ако го нямаше в живота ми, няма сила, която да ме спре да я режа парче по парче и да я гледам как издъхва в мъки! Знаеш ли, когато отидох вчера да й кажа, че знам, че е убила детенцето ми, защото не е даван въпросния антибиотик, за да атакува тази пневмония... прежълтя... не можеше да си отвори устата... попитах я "Къде в епикризата го пише този антибиотик, къде пише лечението?" защото всички знаем, че в епикризите дори си надписват лекарства, за да им се "осребрят" от здравната каса...  ( личен опит ) Ръцете й трепереха, когато разлистваше епикризата и не можа да намери "лечението".Или тя, самарянката от собствения си джоб, ще плати "лечението" на детенцето ми??? "Дайте ми епикризата да видя, какво пише." Казвам, че ще я покажа, но няма да й я дам, защото там стои нейния подпис а и те имат епикриза, не само аз! Дори в епикризата пише, че детето е прието на 24.03.2013г. а ние отидохме на 26.03.2013г. Ще намеря нейна снимка, това е целта ми. Аз й казах, че ще стана нейния кошмар. Майки започнаха да излизат от стаите на отделението и да слушат, какво става. А хората, които седяха и чакаха пред спешния кабинет се разотидоха.
А детето ми преди дни навърши 5 годинки...само 5...

СЪДЕТЕ Я ДО КРАЙ,ДА Й СЕ ОТНЕМЕ ПРАКТИКАТА И ЗАТВОР,НО НИЩО НЕМОЖЕ ДА КОМПЕНСИРА ЗАГУБАТА ВИ,АЗ ЗАГУБИХ ПАК ПО ВИНА НА Д-Р  ДЕТЕНЦЕ/В 9 МЕС. ОТ ПРЕНОСВАНЕ/, ОСЪДИХА ГО УСЛОВНО,НО ЗНАМ 4Е ИМА ГОСПОД,БАВИ НО НЕЗАБРАВЯ....И МЕН МЕ КРЕПЕШЕ ЕДИНСТВЕНО ДРУГОТО МИ ДЕТЕ ДА НЕ РАЗДАМ НУЖНОТО ПРАВОСЪДИЕ #2gunfire УСПЕХ Cry Praynig

# 2 682
GIULIA, Благодаря за разбирането! Съпричастна съм и с твоята болка. Истината е, че за такива съд няма. Няма да мога да я изправя пред гражданския съд, както нея, така и другата, а пред медицинския. А там, от 10 кладенеца вода носят, за да ги оневинят! Това е страшната истина! Нищо няма да компенсира загубата ни, но и тяхното време, ще дойде! Сигурна съм в това! Както ти самата каза Господ бави, но не забравя. Работата е там, че аз няма да оставя само Господ да се разправя с тях. Ще ги съсипя психически, защото физическата разправа...както споменах имам още едно дете, да ми е жив и здрав, не мога да го оставя Sad . Но това, което съм решила, ще го направя, защото съм ограничена относно физическа разправа, а това, което ще сторя, ще ги съсипе психически! А психиката-знаем, какво прави. Не съм и сънувала, че ще пиша/изричам подобни думи!

# 2 683
OT SOFIA LI SI,МОГА ДА ТЕ СВЪРЖА С НОВА ТВ ! ЗА ДА Я ВИДИМ НЕКАДЪРНИЦАТА И ДА Я ЗАПЛЮЕМ В ЛИЦЕТО Close

# 2 684
GIULIA, Благодаря за разбирането! Съпричастна съм и с твоята болка. Истината е, че за такива съд няма. Няма да мога да я изправя пред гражданския съд, както нея, така и другата, а пред медицинския. А там, от 10 кладенеца вода носят, за да ги оневинят! Това е страшната истина! Нищо няма да компенсира загубата ни, но и тяхното време, ще дойде! Сигурна съм в това! Както ти самата каза Господ бави, но не забравя. Работата е там, че аз няма да оставя само Господ да се разправя с тях. Ще ги съсипя психически, защото физическата разправа...както споменах имам още едно дете, да ми е жив и здрав, не мога да го оставя Sad . Но това, което съм решила, ще го направя, защото съм ограничена относно физическа разправа, а това, което ще сторя, ще ги съсипе психически! А психиката-знаем, какво прави. Не съм и сънувала, че ще пиша/изричам подобни думи!

И АЗ допреди това,което ми причиниха правих и на мравката път,но като видях с очите си как нагло лъжат и подпавиха картона ми,даже и едната акушерка ИЗЛЪГА ПОД КЛЕТВА,НО ЯВНО ИСКА ДЕЦАТА Й ДА НОСЯТ КРЪСТТА Й ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ,сега съм друг човек,по-лош ,
но за лошите И НЕВЯРВАМ НА БЯЛА ПРЕСТИЛКА,ТРЯБВА ДА СА С 4ЕРНИ,САМО 5% от блс са 4итави ... Blush ДОКАЗАХ СЪС СЪДЕБНИ ЕКСПЕРТИЗИ,4Е СА ПОДПРАВИЛИ МЕД. МИ ДОСИЕ ЗА ДА СЕ ОНЕВИНЯТ... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт