А ти какво разбираш под престижна болница? ПВЦ дограма и розови чаршафи ли?
но битовите условия грам не са ме вълнували, даже всички ми се чудеха, че казах, че храната е вкусна (наистина беше!), обаче това, че не ме прегледаха 3 дена!!! и накрая ми професор!!! ми каза, че съм си въобразила, че съм бременна (бях в 11 г.с.) и не видя 3-те ми миоми (едната 7 САНТИМЕТРА) за мен я прави НЕпрестижна и никой не може да ме убеди в обратното
трябваше да чакам от събота до понеделник, защото в почивните дни ехографът е заключен
също така в почивните дни НЯМА ЛЕКАР в Патологията
трябваше да чакам от събота до понеделник, защото в почивните дни ехографът е заключен
също така в почивните дни НЯМА ЛЕКАР в Патологията
Приеха ме в събота следобяд и до понеделник на обяд само ми биеха Но Шпа и ми включиха система. Прегнилът си го купих аз, не се полагало по каса. С ехограф ме видяха чак в понеделник. Тогава ми пуснаха и урина и влагалищен секрет. Кръв ми взеха предния ден.
Като си без избор на лекар, все едно си нищожество, никой не се интересува, никой не си мърда пръста, няма и кого да питаш.
. И пак казвам, постинга ми не е продиктуван от някакво недоволство, напротив, за Мишел няма какво лошо да кажа
.