Черен списък - гр.София

• 1 103 673
  • 3 089
  •   3
Отговори
# 885
Клиника "Св.Лазар"-не бих родила отново там

# 886
 Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 19:25 от Farmika

# 887
И аз съм на същото мнение за д-р Кръстев....даже подадох жалба до Здравната каса за него и вече е глобен...
Аз не подадох никаква жалба, но писах тук, за да предупредя и ако мога да ви помогна... Специално за д-р Иван Димитров - не срещнах разбиране...
Момичета да ви пази Господ за да не попадате при този луд ...д-р Иван Димитров......абсолютно неадекватен....некомпетентен и не спазващ никакви хигиенни норми...пълно ку-ку...добре,че ме изгони нагло, като бях бременна и не се наложи да ходя при него..че не знам каква щеше да я свърши. Моля не ходете при него.

# 888
Добавям д-р Иван Димитров с частен кабинет на ул. Феликс Каниц 11 (близо да бившето кино Урвич).
Въпреки, че е сключил договор със ЗК вчера отказа да ме прегледа с направление, защото съм бременна  #Cussing out
Малко му плащала касата, та просеше пари #2gunfire
Освен това е много умел в жлъчните реплики и комуникацията с него е много натоварваща.
Ето този ГЪЗ и с мен постъпи така #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.......ужас....беше ми сгрешил и диагнозата...БОЖЕ БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ТОЗИ ЛУД ДА МЕ ИЗГОНИ ОТ КАБИНЕТА СИ И ДА СИ РОДЯ ПРИ ДРУГ ЛЕКАР......

# 889
Д-р Елка Георгиева от Окръжна болница.Изхвърли ме като мръсно коте от кабинета, като и подадох направлението.Каза ми ехидно, че не може да ме приеме, защото ще и поискам болничен на следващото посещение.Обясних и че практикувам свободна професия и нямам нужда от болничен, а тя продължи да се подиграва!
И аз ходих при нея, ама с препоръки от нейна позната и не ме изгони, но категорично отказа, да ми дава болничен.Луда баба....това е тя.......не съм доволна от нея....кукувица.....

# 890
  • София
Д-р Елка Георгиева от Окръжна болница.Изхвърли ме като мръсно коте от кабинета, като и подадох направлението.Каза ми ехидно, че не може да ме приеме, защото ще и поискам болничен на следващото посещение.Обясних и че практикувам свободна професия и нямам нужда от болничен, а тя продължи да се подиграва!
И аз ходих при нея, ама с препоръки от нейна позната и не ме изгони, но категорично отказа, да ми дава болничен.Луда баба....това е тя.......не съм доволна от нея....кукувица.....
 Laughing Laughing Laughingи аз съм ходила при нея само ,че служебно Mr. Greenи о Господи какво видях!!!!!!!!!!Сега говоря сериозно не се шегувам!!!Покани ме да седна на кушетката  при което докато и обясня,че съм служебно по работа тя ме попита"Бременна ли сте?" аз казах НЕ!а тя добре,защото ми омръзна от бременни!!!След около 1 минута се сети нещо и подкочи като ужилена"Да не се стреснете защото в чантата зад гърба ви има зайче!"Аз си помислих,че някоя пациентка и е донесла заек,да така беше ,но заека беше жив в една торба,която аз не бях видяла,че е зад гърба ми и се бях облегнала върху зайчето GrinningУжас,а там се правят прегледите и уж всичко трябва да е стерилно ShockedТова е краткото ми запознанство с баба Елка Георгиева

# 891
Стоматолог д-р Цвета Коцева.
Бяхме в болница с бебето с диагноза остеомиелит и 3 дни преди да дойде асът който си бях записала при нея се обадих да и кажа,че отпада,защото детето ми има сериозен проблем и сме в болница,на което тя ми отговори"Лъжеш защото те е страх и се чудиш какво да измислиш за да си отмениш часа" Shocked #2gunfire #2gunfire
Е направо онемях!!!!!Питах я коя нормална майка ще лъже,че детето и е зле и е в болница,тя продължи да ми се обяснява в същия дух като ми минел страхът да отида.Е последната да е ,няма да отида,за мен това е една пълна простакеса без елемнтарно възпитание и уважение към другите.Да не говорим,че и два часа по часовник ми утрепа да ми изнася стоматологични лекции като бях при нея,неща които съвсем не ме вълнуват.
Не и го пожелавам да и се връща да види какво е да тичаш все по болници.

# 892
Личният ни лекар д-р Албена Зяпкова.
Телефона, който  ми даде тя е стационарният в 30то ДКЦ, а когато се опиташ да се свържеш с кабинета и набирайки вътрешен, тъй като от централата не могат да те прехвърлят никои не ми вдига, а аз знам, че в кабинета тя и мед. сестрата са на работа. Званим и на личния мобилен пак не вдига и така чели 3 дни и накрая с цялата си наглост ми вика - Ами аз тия дни бях в чужбина. Долна лъжа, момичетата от регистратурата лично провериха и ми потвърдиха и трите дена, че е на работа. След три дена издирване я намираме на работа и обяснявайки и какви са ми оплакванията и какво направления искам, тя ми отговаря, че не ме разбира и не трябвало сега да ми ги дава - а кога като положението стане нетърпимо ли???И ме прекъсва:" Много сте изнервена май" -  ами как няма като за втори път през живота си отивам да си взема направление от личен лекар (предпочитам да си ги плащам точно поради причината, че поне се държат като човек с теб) И така тя не иска да ми дава направление, нямала съм нужда ми отговаря. Може и да е веща в някои неща, но е толкова меркантилна милата, че ако и бях предложила 20 лева веднага да ми е разпечатала 20 направления. Все бях чувала за това как някои лекари просто престъпват границата на учтивостта, но толкова нагла и безочлива жена не бях виждала. И така след скандала ми получих въпросното направление, но си тръгнах разплакана от това как на никои не му пука в тази държава за другия, а тук ставаше и въпрос за лекар, които аз съм си избрала.
P.S. За сватбените ни медицински иска по 35лв. едното да ни ги изкара по тънкия начин без да чакаме, но дори и да е така си ги изкарахме при друг лекар само за 10 общо.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 00:50 от mirindadimi

# 893
  • София
"Лъжеш защото те е страх и се чудиш какво да измислиш за да си отмениш часа"

#Shocked doh bash smile3505

# 894
Не съм съгласна с това което се пише за д-р Цандева от 12 поликлиника. Преди да забременея имах проблеми и винаги ми е обращала страшно много внимание. Сега ми води бременността от самото начало и не ми е поискала и стотинка.

# 895
Не съм съгласна с това което се пише за д-р Цандева от 12 поликлиника. Преди да забременея имах проблеми и винаги ми е обращала страшно много внимание. Сега ми води бременността от самото начало и не ми е поискала и стотинка.

E, значи си единствената доволна от нея. Дано да бъде така и до края Peace

# 896
А случайно да си обрАщала внимание, че има и бял списък, където можеш да пишеш за тази лекарка ??? Аз не знам колко пъти трябва да се пише едно и също нещо, за да се разбере най - накрая, че във Форума има теми за всичко.  newsm78Както и правила, които да се спазват.
И не говоря само за тази тема. Все по - често виждам някакви странни неща, написани на невероятни места  ooooh!, както и теми, пуснати за N-ти път. Но е по - лесно просто да отвориш и да си пишеш. Защо да четеш ? Те, правилата явно са надраскани на две, на три, когато Мамма и Татти са имали време за губене.  Whistling

# 897
Моля ви пак да се включите за д-р Барбова?
Прочетох доста коментари за тази лекарка, положителните дори ме накараха да се пренасоча към нея, защото докторът, при когото съм през последните години (Николов от Ева Виталис), не работи с НЗОК, а и исках да чуя и друго мнение за кистата, която си отглеждам. Но гледам и коментари за нея тук, както и няколко реплики, които ме накараха да се замисля, като:
"Обичайно явление е когато във форума се появят негативни отзиви за някой лекар, анонимен или прясно регистирран потребител да се произнесат със суперлативи за него, и с това форумското им битие се изчерпва.
Тези номера ги знаем, така че няма кой да им се върже. "

Кажете все пак дали да рискувам с нея? Отидох веднъж за бяло течение (което имам основания да смятам за гъбички) и понеже нямаше време преди празниците за изследвания, тя ми предписа лекарства само след въпроси. Дори и в момента нямах никакви признаци, по които да прецени и диагнозира... И в сряда пак имам час при нея. Има ли смисъл?

# 898
  • София
Ще прибавя д-р Михайловска, стоматолог работи в Люлин. След години ходене при нея на всеки 6м, се стигна до там, стомотолог да ме пита откога не съм ходила на зъболекар  Shocked. Страшно немарливата и работа ми докара операция на венците и предстояща втора такава.
Моля те, сподели къде работи, че от известно време съм ги подкарала всички наред в квартала...

skitnya  Търси друг лекар, недопустимо е да ти изписва лекарства, без резултати от микробиология  Close

# 899
с голямо удоволствие ще сложа в черния списък името на д.р Георгиев от Майчин дом в София.От 20 януари до 1 февруари ме държа в неизвестност преди раждане .Бях приета с направление за планово секцио по мед.показания .Обаче той ме разиграваше толкова дни ,че ми идваше да се махна от там и да отида надруго място.С намеса на" родата",които вдигнаха голям скандал все пак ме оперира-термина беше на 2 .02 ,оперираха ме на 1.02.Но бебето вече беше слязло много ниско долу,при операцията му поряза главата на 2 места и не ми казаха нищо.Веднага го качиха на 7 етаж,където на бебето му зашиха главата,имаше 3 шева,които на тая малка главичка изглеждаха грамадни.Научих за това чак на 3 ден,не ми даваха да кърмя ,защото имах и дренаж.Благодарение на педиатрите се размина от загуба на кръв,за което съм много благодарна,но тоя негодник така и не се появи повече.Сигурна съм ,че се чудеше как да ми поиска пари,защо то отидох без всякакви връзки да раждам.Бясна съм за това немарливо отношение към родилките .Да ,забравих да напиша, че исках да го съдя, но господ му е съдията.това винаги ще му бъде клеймо на сърцето.  Добре,че се размина все пак.

Общи условия

Активация на акаунт