Черен списък - гр.София

• 1 100 085
  • 3 088
  •   4
Отговори
# 1 095
Явно гинеколозите в Токуда не са професионалисти.......
За Диков и аз съм съгласна,но не мислиш ли,че изказването ти е малко крайно?
Раждах там юли 2007 и мога да ти кажа,че като човек работещ в сферата на здравеопазването,такова отношение като там не съм сращала до сега.
Така,че недей така да правиш заключения и да слагаш всички под общ знаменател.

# 1 096
Дано не се повтарям.
Мисля че писах преди доста време в друга тема, но в тази мисля че не е писано.

Има сайт - www.doktorite.com - където всеки може да намери бързо и да разгледа оценки и мнения за лекарите.
Също, всеки може да оцени лекарите, при които е бил. Коментари също могат да се пишат.

Тази тема тук, разбира се, е много по-пълна и подорбна.
Въпросния сайт, обаче, предлага несравнимо по-бързо намиране кой лекар е добър и кой не в даден град/лечебно заведение/специалност.

Например: ако човек търси кои невролози от София да избягва - като ползва темата от форума - ще трябва да прочете всичките 55 страници на тази тема във форума. Което ще му отнеме часове, ако не и дни.

А на doktorite.com ще намери същото за около 7 секунди (7 кликвания).
Разбира се, пълнотата и обективността на оценката зависи от това колко хора са се включили на сайта да оценяват.
Докато са все още малко - оценката ще е по-малко показателна.
Колкото повече го направят - толкова по-обективна ще е. (Пълна обективност не съществува, има просто по-голяма и по-малка обективност).

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 00:48 от kvguser

# 1 097
Раждах там юли 2007 и мога да ти кажа,че като човек работещ в сферата на здравеопазването,такова отношение като там не съм срещала до сега.
Няма да споря с теб. Ако си прочела добре постовете ми и какви проблеми имах с Лазарова, ЩЕ РАЗБЕРЕШ.....
При положение, че бях с малко околоплодни води, с  рискова бременности т.н  и бях получила  2см разкритие, а тя по телефона ме консултира:
-Ти имаш запек, това не са контракции..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire и това в началото на 5-ти месец...... ще разбереш защо съм така негативно настроена.....в Токуда гинеколозите са печалбари.....
Радвам се, че поне ти си случила на доктор там....., защото ако не бях отишла същият ден при друг КАДЪРЕН гинеколог и не ми беше казал, че съм пред аборт и нямам ЗАПЕК, сега нямаше да се радвам на прекрасното си детенце.....

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 14:28 от sladkish4e

# 1 098
Раждах там юли 2007 и мога да ти кажа,че като човек работещ в сферата на здравеопазването,такова отношение като там не съм срещала до сега.
Няма да споря с теб. Ако си прочела добре постовете ми и какви проблеми имах с Лазарова, ЩЕ РАЗБЕРЕШ.....
При положение, че бях с малко околоплодни води, с  рискова бременности т.н  и бях получила  2см разкритие, а тя по телефона ме консултира:
-Ти имаш запек, това не са контракции..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire и това в началото на 5-ти месец...... ще разбереш защо съм така негативно настроена.....в Токуда гинеколозите са печалбари.....
Радвам се, че поне ти си случила на доктор там....., защото ако не бях отишла същият ден при друг КАДЪРЕН гинеколог и не ми беше казал, че съм пред аборт и нямам ЗАПЕК, сега нямаше да се радвам на прекрасното си детенце.....

Изобщо не искам да спорим,не това е целта на поста ми.
Съжалявам за това през,което се е наложило да минеш и се радвам,че всичко е завършило с един прекрасен бебок,но въпреки всичко смятам,че голяма част от лекарите там са на ниво,а че всяко стадо си има и мърши е друг въпрос.
За съжаление,не само там,а навсякъде д-рите са печалбари,просто такава ни е системата.Само дето там са малко по-сдържани.
 Hug

# 1 099
Определено не съм съгласна с вас относно професор  БОГДАН НАЛБАНСКИ! Преди 8 години раждах дъщеря си при него със секцио и съм прекалено доволна и благодарна! За мене той е перфектен специалист ! Самата операция говори сама по себе си - нямам и белег след нея - само 1 незабележима резка , което трябва с лупа да я търси човек за да я види!И ако някой ми каже , че има друг лекар , който прави секцио за 15 мин от началото до самият край - ще го почерпя лично!Нямах никакви усложнения , на 6 час вече се разхождах в стаята , докато другите буквално беряха душа по леглата! И дълбоко ви препоръчвам - ако искате да родите като нормален бял човек - просто отидете при него! А относно отношението , предварително ми беше обяснена самата операция в какво се състои и бях спокойна защото знаеш какво ми се прави и това , че не бил любезен са абсолютни глупости! Grinning

# 1 100
И аз искам да ви предупредя за зъболекарката Мария Тошева-Йотова в Студентска Поликлиника в София. Преди 4 години тя ме убеди, че може да ми изправи предните зъби с пластмасова шина с дъги. Тя по принцип е за деца до 12 години, а аз тогава бях на 20, но според нея вършели същата работа и за възрастни, стига да се носят постоянно.
Направи ми я за 250 лева и почнах да я нося. След известно време ми се наложи да дам още 40 лв, защото й се изкривили теловете, които се захващат за зъбите. Отделно от това, на преглед ми взимаше по 5 лв.
Случи се така, че говорих с една друга зъболекарка, д-р Иванчева, която каза следното: "Този, който ти е сложил тази шина, е пълен психопат! Тя действа при малки деца, а при тази възраст е изключено! Може да ти ги изправи, но в момента, в който спреш да я носиш, ще се върнат! Можеш да ги оправиш единствено с брекети." Аз обаче не й повярвах и продължих да я нося.
След време почна да ме боли последния зъб на долната челюст вдясно, и като попитах Йотова защо е така, тя ми заяви "Еми явно гризеш химикалки и си го изяла."
Болката обаче се засилваше, и отидох при Иванчева. Е, оказа се, че "изяждането" на зъба (което беше стигнало почти до дентин) се дължи на теловете на шината, които се захващат на горните зъби над изядения! Каза ми, че явно съм почнала да скърцам със зъби нощно време заради тези телове, и по този начин съм съсипала зъба с тях.
Е, след около 2 години носене спрях да нося детската шина, и познайте какво - пак съм с криви зъби! С тая разлика, че дадох 400 лв на вятъра, съсипах си абсолютно здравия зъб и се наложи да го лекувам него.
Казвам всичко това, за да не бъде още някой изигран като мен! Благодаря ви за вниманието!

# 1 101
rednamalas, за такива като тебе - прекалено доволни - има бял списък. Пиши там, недей да спориш в тази тема, която е за оплаквания.

Искам да обърна внимание на тези от вас, които са си изпатили от лоши лекарски практики по време на бременността, раждането или периода след това, а и всички съпричастни към проблемите на майчиното и детското здравеопазване в България, да подпишат Петицията в подкрепа на активното естествено раждане и за подобряване на качеството на медицинските услуги в областта на акушерството и гинекологията.

# 1 102
Искам да благодаря на момичетата, изказали съжалението си към мен. По принцип съм човек, който си търси правата, но в случая не зная дали вече има някакъв смисъл да съдя Диков ( дори и не виждам защо да поставям степента "др." пред името му). След неговото израждане, ако изобщо мога да го нарека такова, ще ми се наложат редица операции, някои от които са равностойни на едно раждане. Това трябва да се случи обаче след като реша да нямам деца вече, тъй като ще се скъсяват всички връзки на матката, която трябва да се фиксира горе, както и операция на шийката на матка; според състоянието ми ще се наложи и пластика, както и такава, свързана с пикучния мехур, за да не се изпускам по малка нужда.... Лошото е, че обмислям да имам дете след доста години, това разбира се е Божа работа, но не зная до тогава дали няма да се напишквам докато ходя или няма да са се усложнили нещата.
Извинявам се, че отново ви занимах с моя случай, но исках да подчертая какви последици можете да имате ако изберете да раждате при Диков.
Просто не мога да повярвам, че в днешни времена и при такъв "специалист" може да се извържи подобно израждане. Не бях споделила, че бях на епидурална упойка, която изобщо не усетих, нописуеми болки!!! А можеше да ми се спести всичко това, просто да ме срежат секцио, след като видят състоянието ми, но за това нали трябва някой все пак да ти обърне малко от малко внимание, или просто да си разбира от работата. След като ме оставиха да изживея 13 часов ад, ме резнаха колкото да помогнат на плода да излезе и Диков измънка нещо, че едва са го извадили, тъй като съм била много тясна, а плода беше 3500г. Просто оставям на вас изводите.

ако може все пак да кажеш този диков в коя болница изражда
как иначе ни съветваш да се пазим от него не знам
аз например ще раждам във втора градска в софия и не знам дали пък не работи тоз диков там

# 1 103
rednamalas, за такива като тебе - прекалено доволни - има бял списък. Пиши там, недей да спориш в тази тема, която е за оплаквания.

Искам да обърна внимание на тези от вас, които са си изпатили от лоши лекарски практики по време на бременността, раждането или периода след това, а и всички съпричастни към проблемите на майчиното и детското здравеопазване в България, да подпишат Петицията в подкрепа на активното естествено раждане и за подобряване на качеството на медицинските услуги в областта на акушерството и гинекологията.

в тази подписка българия избщо не фигурира, като възможна държава, в която живее гласуващата

# 1 104
  • София
Фигурира, само че по-надолу. Първо има  един списък, след това няколко тирета за разграничаване и по-обширен списък, от който може да се избере България.  Peace

# 1 105
  • София
Искам да благодаря на момичетата, изказали съжалението си към мен. По принцип съм човек, който си търси правата, но в случая не зная дали вече има някакъв смисъл да съдя Диков ( дори и не виждам защо да поставям степента "др." пред името му). След неговото израждане, ако изобщо мога да го нарека такова, ще ми се наложат редица операции, някои от които са равностойни на едно раждане. Това трябва да се случи обаче след като реша да нямам деца вече, тъй като ще се скъсяват всички връзки на матката, която трябва да се фиксира горе, както и операция на шийката на матка; според състоянието ми ще се наложи и пластика, както и такава, свързана с пикучния мехур, за да не се изпускам по малка нужда.... Лошото е, че обмислям да имам дете след доста години, това разбира се е Божа работа, но не зная до тогава дали няма да се напишквам докато ходя или няма да са се усложнили нещата.
Извинявам се, че отново ви занимах с моя случай, но исках да подчертая какви последици можете да имате ако изберете да раждате при Диков.
Просто не мога да повярвам, че в днешни времена и при такъв "специалист" може да се извържи подобно израждане. Не бях споделила, че бях на епидурална упойка, която изобщо не усетих, нописуеми болки!!! А можеше да ми се спести всичко това, просто да ме срежат секцио, след като видят състоянието ми, но за това нали трябва някой все пак да ти обърне малко от малко внимание, или просто да си разбира от работата. След като ме оставиха да изживея 13 часов ад, ме резнаха колкото да помогнат на плода да излезе и Диков измънка нещо, че едва са го извадили, тъй като съм била много тясна, а плода беше 3500г. Просто оставям на вас изводите.

аз например ще раждам във втора градска в софия и не знам дали пък не работи тоз диков там
ами прочети и първият пост на жената, там казва, че работи в Токуда

# 1 106
Бих искала и аз да запиша името на една т.нар. лекарка , става дума за д-р Светла Иванова , която по настоящем се помещава във Военна болница.Ако имате здрави нерви  #Cussing outи два дена на разположение може да я посетите. Crazy
Има меко казано пренебрежитено отношение към пациентките си.Силно разочарована съм!Никакво внимание , гледа да те претупа като на конвейр!Да не говорим за хигиената - пипа уредите с които преглежда не с медицински ръкавици, а с  голи ръце! Twisted Evil
Изобщо не се интересува дали я чакат пациенти пред кабинета/ с предварително записан час /, а си седи в кабинета и си бърбори със сестрата или по GSM-ма!Просто нямам думи!Само дето си изхабих направлението при нея!
Такива персони да вземат да си хвърлят дипломите и да ходят да върщат нещо друго ,ако могат разбира се друго освен да си пилят маникюра/споменах ли че е с огромни нокти ?!/!!!

# 1 107

ами прочети и първият пост на жената, там казва, че работи в Токуда

Извинявам се ако не съм опоменала във втория си пост и благодаря на Petya_tag за уточнението. Става дума за Иван Диков, работи във Токуда, абсолютен непрофесионалист, не се подлъгвайте, както стана при мен, от измисления му pr.

# 1 108
В моя списък слагам твърдо д - р Мария Янкова.

# 1 109
В моя списък слагам твърдо д - р Мария Янкова.
От коя болница е тази докторка ? Защо я слагаш там ? Дай малко инфо, моля.

Общи условия

Активация на акаунт