Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ама то стана като в една реклама дето се вика "Любовта дава крилееееееее" и в случая и "париииииииии"
Между другото Мецана откакто "забременя" и се ожени, не съм я видял да пипне работа. Тя вече неработеща жена на шефа ли се води, в отпуск "за задържане на плода" ли излезе? Нещо не разбирам. А толкова бачкаше преди това - целият холдинг на нея се крепеше, докато Харун със сестра й любов въртеше.

# 421
Предваричтелно съм много разочарована от предстоящата серия. В случая като едни песимист мога да кажа че по-лошо няма на къде, но нашите сценаристи -оптимисти биха казали- може, може
От 31 епизод ,като е тръгнало назад и надолу,та чак до 41серия,която явно ще е дъното.
После започват от 42-ра до 52-ра серия бавно и полека към щастливия финал!
Не се отчайвайте!Може в някоя от следващите сряди, Едичка да хвърли една срамежлива целувка на Харунчо ,че е намерил нейната дъщеричка ,или по скоро като извинение ,че е щяла да го гръмне като куче/при това бездомно/
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Меги, няма да ми се обидиш, но аз наистина мисля като теб. Досега като чета твоите мнения, си мисля, че ми четеш мислите, толкова много приличат на моите. Аз също смятам, че от 42 серия ще започне положителна развръзка, а 41 е кулминацията!

# 422
аз мисля да пропусна обсъждането на фрагмана и за това съм написала едно стихотворенийце :

Серията ще е ужасна ..
а аз цигара след цигара гасна (макарче не пуша)
Пак на гробището някой дреме ...
а Ямур няма време ...
....................................................

lolipop4eto0, нещо си много черногледа тази вечер! Naughty
Но пък явно това те одухотворява, защото стихчето ти е много образно! newsm51 newsm51 newsm51  love001

# 423
като гледам как стреля Еда накрая все едно стреля на посоки
Което е добре
smile3521 smile3521 smile3521

# 424
  • София
Между другото, bganio, съм ти приготвила една торбичка с ядки микс, за хрупане (бадеми, шам фъстък, лешници, орехи, фурми и др.). smile3503

Да, благодаря ти, че само на костилки няма да изкараме. А днес не ми остана време да донапиша финала, ако не ни спасят. Ще трябва някой от тримата да изядем, после следващия. Та се чудех от кой да започнем - голям избор няма що - Еда или жена ми? Сега с тия ядки ще оцелеем.

# 425
аз мисля да пропусна обсъждането на фрагмана и за това съм написала едно стихотворенийце :

Серията ще е ужасна ..
а аз цигара след цигара гасна (макарче не пуша)
Пак на гробището някой дреме ...
а Ямур няма време ...
....................................................

lolipop4eto0, нещо си много черногледа тази вечер! Naughty
Но пък явно това те одухотворява, защото стихчето ти е много образно!
ами кажи от къде да дойде това настроение .. ако прогнизите са верни че след това всичко ще е положително тогава и аз така ще мисля и ще пиша  #Cussing out ... ето интервю на Мелда и Толга: http://nezabravima-unutulmaz.blogspot.com/

# 426
хайде лека и мека аз отивам да си лягам  smile3534 smile3534 newsm51 smile3524  sleepuu 1countingsheep newsm46 Heart Eyes

# 427
ама то стана като в една реклама дето се вика "Любовта дава крилееееееее" и в случая и "париииииииии"
Между другото Мецана откакто "забременя" и се ожени, не съм я видял да пипне работа. Тя вече неработеща жена на шефа ли се води, в отпуск "за задържане на плода" ли излезе? Нещо не разбирам. А толкова бачкаше преди това - целият холдинг на нея се крепеше, докато Харун със сестра й любов въртеше.
Порасна й работата на Мелда, успоредно с корема й.... hahaha hahaha hahaha
Нали вече се вози с ауди, много й пука кой ще работи, пък и кой ще следи Харун, току виж направил нещо нередно за пред "семейството"? ooooh!

# 428
Ама вие все за работа мислите бе хора нали разбрахте има по важни неща само парите са важни работа на кой му требва

# 429
А аз бих обсъдила жалкото излизане на Толга от сериала. Оказва се ,че неговата роля е била безсмислена ,защото моята Абла ги навърза мръсотиите за трима. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Поне да беше умрял геройски ,а не да го предтсвят в светлината на "дезиртьорство". newsm78 newsm78 newsm78
Няма по голяма тъпотия от това решение ...Като са решили да е драма ,поне да има нечия смърт - в случая -неговата.

# 430
хайде лека и мека аз отивам да си лягам  smile3534 smile3534 newsm51 smile3524  sleepuu 1countingsheep newsm46 Heart Eyes
Лилипопче мерси развесели ме с туй стихче

# 431
А аз бих обсъдила жалкото излизане на Толга от сериала. Оказва се ,че неговата роля е била безсмислена ,защото моята Абла ги навърза мръсотиите за трима. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Поне да беше умрял геройски ,а не да го предтсвят в светлината на "дезиртьорство". newsm78 newsm78 newsm78
Няма по голяма тъпотия от това решение ...Като са решили да е драма ,поне да има нечия смърт - в случая -неговата.
Много си права за Толга много кофти роля хем съм тука хем ме няма и да го беха гръмнали немаше никой да се трогне толкова

# 432
Между другото, bganio, съм ти приготвила една торбичка с ядки микс, за хрупане (бадеми, шам фъстък, лешници, орехи, фурми и др.). smile3503

Да, благодаря ти, че само на костилки няма да изкараме. А днес не ми остана време да донапиша финала, ако не ни спасят. Ще трябва някой от тримата да изядем, после следващия. Та се чудех от кой да започнем - голям избор няма що - Еда или жена ми? Сега с тия ядки ще оцелеем.

Не се притеснявай, ще пуснем с парашут кака Мелда! Тя поне има много за ръфане!  chef

# 433
Днес (20.04.10г) си имаме рожденичка дание Жива и Здрава и да ни радва а тя е : dima81b   party023  party023 nbirthday newsm59   Gift newsm59  ura  bigdance2 newsm18  Party Time  costumed034 Tada  bouquet  bouquet  bouquet

# 434
Дано поне има доблестта да каже цялата истина пред всички за брака си с Еда и за цялата заблуда, в която бяха хвърлили всички!

Общи условия

Активация на акаунт