Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Спомнете си Бату от предните серии. Човек от рекламата! Кога се извъди
такъв злодей, да му се 4уди 4овек.
Тая Ниса не може ли да навърже нещата!
Мен също това ме дразни много, как може да не се усети поне Ниса, която е толкова близо до него??? newsm78
Тия сценаристи май ни мислят за ............  малоумни! Rolling Eyes

# 406
аз нещо друго се чудя тези дни, най-вероятно защото съм затънала до уши в работа - в този холдинг арсланлъ някой работи ли изобщо? ни харун, ни феяз, толга заби към америка, и мецана само злодейства - ще фалират тези хора в тази криза Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виж за това не се бях сетила! Сигурно Бурак там се шири без да го притеснява никой!!! Naughty

# 407
абе има там измежду форумците един haryn само чете а не пише дали не нашия дето го спрягаме все или инкогнито само е тука
Е, не е научил български, освен да е разбрал за Кометка. (шегичка)
Или да си е взел някоя българка да му превежда
Момичета, според моите СРС-та това е таен агент, изпратен от Серхан, за да ни следи... hahaha hahaha hahaha
И се надсмива над глупостта ни и ориенталския ни манталитет (махленските караници)... Thinking ooooh!

Сигурно си права.

# 408
направо съм изумена как става така че харун измежду толкова милиони хора в Истанбула намира по описанието на улицата човека тия случайности нямат край значи в тоя епизод

# 409
Може би накрая на епизода Бату разбира коя е сестра му! И тогава ве4е
ще миряса!
Дано е така! Нали бгхелп каза, че това е щяла да бъде последната гадна серия! Много се надявам наистина да е така!

# 410
абе има там измежду форумците един haryn само чете а не пише дали не нашия дето го спрягаме все или инкогнито само е тука

Е, не е научил български, освен да е разбрал за Кометка. (шегичка)

Дано, дано! Аз само на това се надявам! Praynig Praynig Praynig
Охх милата ни тя сладка кометка беее Joy

# 411
аз нещо друго се чудя тези дни, най-вероятно защото съм затънала до уши в работа - в този холдинг арсланлъ някой работи ли изобщо? ни харун, ни феяз, толга заби към америка, и мецана само злодейства - ще фалират тези хора в тази криза Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
hahaha hahaha работи Бурак бе и то яко

# 412
  • София

Спокойно - никой не работи, докато си решават личните проблеми. Същото беше и в Перла - по едно време аха да фалират, но после любовта им даде криле и изведнъж процъфтяха. И тук така ще стане.

# 413
Спокойно - никой не работи, докато си решават личните проблеми. Същото беше и в Перла - по едно време аха да фалират, но после любовта им даде криле и изведнъж процъфтяха. И тук така ще стане.
Ами да! Как не съм се сетила,  dohтия турците си имат едни и същи шаблонни сюжети, вярно, че в Перла се случиха подобни неща!

# 414
ама то стана като в една реклама дето се вика "Любовта дава крилееееееее" и в случая и "париииииииии"

# 415
Развалиха хубавия сериал!

# 416
Предваричтелно съм много разочарована от предстоящата серия. В случая като едни песимист мога да кажа че по-лошо няма на къде, но нашите сценаристи -оптимисти биха казали- може, може
От 31 епизод ,като е тръгнало назад и надолу,та чак до 41серия,която явно ще е дъното.
После започват от 42-ра до 52-ра серия бавно и полека към щастливия финал!
Не се отчайвайте!Може в някоя от следващите сряди, Едичка да хвърли една срамежлива целувка на Харунчо ,че е намерил нейната дъщеричка ,или по скоро като извинение ,че е щяла да го гръмне като куче/при това бездомно/

# 417
аз мисля да пропусна обсъждането на фрагмана и за това съм написала едно стихотворенийце :

Серията ще е ужасна ..
а аз цигара след цигара гасна (макарче не пуша)
Пак на гробището някой дреме ...
а Ямур няма време ...

А Еда към Харун се цели..
и дано да не го уцели (ама след онази снимка с пушката ма самнява)
че до края  на серияла..
Харун отиден 5 пъти до Рая (толкова го стреляха и го шиха че...)

Катастрофата;баба му го постреля
и сега Еда по него стреля...
Какво да прави горгака..
като сърцето и е на два ката ..

Болката им не спира..
а Батута напира ...
да узнае истината ..
но нали е ината (сестра му)

не ще да се покаже ..
че виновна ще се окаже ..
Мелдата на хитра се прави..
но неще да забрави за Харун ..

и неговия харпун (опаа)  Embarassed Embarassed ..
Тя от ''детето си '' ще се откаже ..
за да се покаже кротка ..
като котка ..

Аз до тук го измислех ...
и до сега бЕх на тръни ..
докато Харун ги брани ...
~~~~~KРАЙ ЗА ДНЕС ~~~~~~~~~~   bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 418
Между другото, bganio, съм ти приготвила една торбичка с ядки микс, за хрупане (бадеми, шам фъстък, лешници, орехи, фурми и др.). smile3503

# 419
като гледам как стреля Еда накрая все едно стреля на посоки
Което е добре

Общи условия

Активация на акаунт