Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 654
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Под звездите
Бях се зарекла ,че няма да правя предположения,но крастата си е краста.
Аз мисля,че това което ще поискат от Еда е да отиде на гробището.Отчаяна от това ,което ще види там тя решава да се самоубие/разбира се Харун я спасява/.Като тръгва за гробището взема и пистолета с нея мислеийки ,че там ще е Ямур и може би има нужда от защита/затова и в къщата е с пистолет/.Целта БАТУ НЕ Е ДА УБИЕ ХАРУН/
Това ,което се чудя е какво ще каже МЕЛДА и СААДЕТ

# 91
  • И тук,и там
Да и на мен това ми е чудно.Харун като си тръгва Мелда как гледа след него-не доволно,че го е накарала да страда,а така все едно го е загубила. Thinking Thinking

# 92
  • Под звездите
Почти не пиша, но ми вкеки ден ви чета и се забавлявам. Сега реших и аз да се включа с коментар. В резюмето пише, че в кутията, която получава Еда, няма само дрешки на Ямур. Може би това е пистолета, който държи в къщата. В фрагмента мисля, че под душа са след като Еда е била на гроба.
newsm10 newsm10 newsm10
Ако това е така то тогава може би да поискат да гръмне самата себе си-за да страда ХАРУН

# 93
# 94
като гледам сцената под душа си мисля че на тази любов й липсва малко страс. вярно че харун е страхотен-винаги до еда в трудни моменти, жертвоготовен и т.н., но трябва да покажат и малко страст в любовта им според мен. любов без страст..............

а еда май и кола подкара?????????

# 95
За Саадет мисля, че ще каже, че тя е предизвикала пожара, а за Мелда е много трудно да се прогнозира какви ще ги сътвори, но аз мисля, че ще му каже на Харун, че знае за него и Еда и той трябва да се раздели с Еда.

# 96
В отговор на moni97 бих казала, че точно сега едвали им е до страст на Еда и Харун. Те не показаха такава страст когато бяха щастливи и сами в къщата, та в този тежък за тях момент ли?

# 97
В отговор на moni97 бих казала, че точно сега едвали им е до страст на Еда и Харун. Те не показаха такава страст когато бяха щастливи и сами в къщата, та в този тежък за тях момент ли?

да съгласна съм, имах предвид че по принцип липсва.

# 98
В тема 32 adi h беше постнала една песен Кърач - Отивам си, която много ми хареса и като, чели е писана за Толга.

# 99
  • София
Добро утро на всички и успешна седмица.

Много до късно в форума стоите
така не можете да се наспите
до 2 сезон няма да издържите

Аз си мисля, ме Бату едва ли ще кара Еда да убива някого. Все пак това е прекалено - едно е да караш някого нещо да си признае или направи, друго е да го принуждаваш да убива човек дори за да спаси детето си. Бату си има за целта кой да наеме и едва ли ще прибегне до услугите на Еда. По-вероятно е да иска от нея да се раздели завинаги от Харун, за да си върне Ямур. И Еда в отчаянието си да мисли за самоубийство. Или пък с пистолета иска да убие този, който й причинява това, ако успее или пък да предпази себе си и Ямур. Може би това става, когато приема сделката, но не съм сигурен.

А според мен Мелда може две неща да каже на Харун поотделно или наведнъж - че знае за него и Еда и ще каже на всички, както и че ще махне детето им, ако Харун не се върне при нея. Тези два коза тя може и поотделно да ги изиграе, но в комбинация са по-силни. Все пак детето ми се вижда по-силния коз и само той е достатъчен да побърка Харун. Едва ли още сега и веднага ще му каже, че е махнала детето. Защо да се лишава от този коз, преди да го е изиграла? Чак ако Харун не й се върже, ще каже, че е махнала детете. Но ефекта вече няма да е същия. А Мелда е наясно колко чувствителен е на тая тема Харун, независимо че не я обича. И би трябвало да удари право там.

Но, както почти винаги става сценаристите вероятно ще ме опровергаят в тези ми съждения.

# 100
според мен батута ще накара еда да напусне харун, знаейки, че така ще го накара да страда, а какво ще каже мелдата на харун, можем само да гадаем - неведоми са пътищата психопатски

# 101
Добро утро и от мен!Толкова лоши думи казахме по адрес на Толга?
А сега когато излизна от филма,май ще започне да ни липсва!
Така ще и с Мелда!Виновен от начало до край май ще да е Харун а не Мелда!
Не да се чуди как да преглъща на сватбата и дали да каже евет или хаир,да я
беше завел на доктор и да не се  отказва от прегледа!Ама само чара го спасява от нашите хули!
Сега нека тича и да гони вятъра!

# 102
Здравейте мили съфорумци И дОБРО УТРО

Днеска всички
са мног работливи пчелички

Аз снощи до късно прогнози давах затова сега като изпълнила задачата си само ще ви чета и ще си пия кайвето

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 09:42 от degavu

# 103
Здравейте:) Гледам новите фрагменти и си мисля, че сцените с пистолета в къщата и в колата са свързани. Напълно е възможно Бату да поиска от Еда да сложи край на живота си, като условие  да върне детето. Това ще е най-голямото наказание за Харун- да загуби любимата жена. Мелда едва ли ще признае на Харун, че не е бременна. По-скоро за пореден път ще се опита да му вмени чувство за вина, казвайки че ще махне детето, но физиономията и накрая показва само едно и то е,че този път Харун и е казал да прави каквото иска. Много заплетено стана и дано няма други сезони.

# 104
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ - http://www.vbox7.com/play:772cc97d
http://www.vbox7.com/play:481788e9

http://www.vbox7.com/play:4bf2ce0a  ПОКАНА ДА ХАРУН

МНОГО БЪРЗО СТЕ ИЗПИСАЛИ ЦЯЛА ТЕМА, НЕ МОГА ДА СМОГНА ДА ВИ НАСТИГНА, НАИСТИНА СТЕ НЕВЕРОЯТНИ-ВСИЧКИ, БЛАГОДАРЯ ВИ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПРИЕМЕТЕ ОТ МЕН.
http://www.vbox7.com/play:762caf1a- ЕТО Я

МУЗА

МУЗА ИМАМЕ ГОЛЯМА
ВЪВ ФОРУМА НА БГ МАМА
ВСИЧКИ АХНЕМ ОТ СЪРЦЕ
ПО ХАРУНОВОТО ТЕЛЦЕ

ЩОМ ОТ ПОГЛЕДА МУ СЕ СРАЗИШ
ТИЧАЙ, СКРИЙ СЕ - ПАК ТЪЖИШ
НА КЛОНА СМЕ ФЕНКИ БЕЗБРОЙ
НО ОЧИ ЗА ВСЯКА ИМА ЛИ ТОЙ

КРАСИВ Е НЕ САМО ДО ЕДА
 НО И С ТЕНИС РАКЕТА В РЪКА