Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 757
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Откакто разбрах че има вероятност за продължение направо се отчаях

Продължение

По проценти е най отпред
дали всичко му е наред
или пък ще гледаме как безчет
сценария го удължават ред по ред

Не искаме ний нов сезон
ала няма кой да ни дари дори с фасон
ще чакаме и ще седиме
как сълзите се леят ще следиме

# 301
Anket Sonuçlarını Görüntüle: 14 Nisan 2010 Çarşamba Günü Dizi Ratingleri
Canım Ailem (Atv)       141    41.84%
Gönül Ferman Dinlemiyor"Tkr" (Show)       13    3.86%
Papatyam"Tkr" (Star)       6    1.78%
Sakarya Fırat (TRT 1)       48    14.24%
Unutulmaz (Atv)       107    31.75%
Yaprak Dökümü (Kanal D)       22    6.53%

Да припомня рейтингът на сериала от миналата сряда. Wink Надминава дори " Листопад".

# 302
Скъпи приятелки, извинявайте , но мисля , че не сте прочели какво съм написала, защото е много дълго. Иначе защо ще ми пишете неща, които аз знам и съм ги написала в анализа си. Освен това до сега ВИНАГИ в стихотворенията си съм писала, че вярвам в щастливият край, което значи, че и те са четени по диагонал.Нищо лошо де и нищо лично.

7.Какво ще направи Мелда ? Според мен единственното, което ще направи е да напомни на Харун , че му е законна жена независимо от Еда и Ямур и няма лесно да му даде свобода. За цвят може и нейното " бебе " да спомене, но като я гледам нищо няма да постигне.

Права си за четенето - казвам го за себе си. Но сега само мога да се съглася с написаното от теб и само нещо да кажа по точка 7 по-горе. Тук вмъкваш нов нюанс, ако не се лъжа. Всъщност става дума за още един и то много силен коз на Мелда - тя може никога да не даде развод на Харун и не е изключено точно това да му е "намекнала".  Затова Харун е бесен, след като е чул "намека". Само не съм сигурен дали нищо няма да постигне - да накара Харун да я заобича няма как, но пък може да му трови живота и този на Еда, като не му дава развод до безкрайност. Малко като в Любов назаем.
[/quote]

Аз по принцип не пиша вечер, но сега трябва да ти отговоря, защото утре след тоя пост ще има поне 7-8 стр. Та аз за много неща съм била права, но сега се убещавам, че са подминати и не са коментирани,  просто не са четени, но това в миналото. В момента обаче продължавам да твърдя ,че с гадните си номера Мелда няма да постигне нищо, защото дълбоко в душата и нейната цел е Харун да я обича както обича Еда.Такива ми ти работи, че пак стана дълго.

Емел много си права .

ФОРБЕС, МНОГО ХУБАВО ТУЙ РУСОТО БЕ!

Сега да ви кажа ,че във филма "Клетва" току що наш Харун / Мендерес загина при автомобилна катастрофа.Мисля , че е някаква постановка от негова страна, за да излезе от положението с двете жени. Който го следи редовно /аз не / да каже дали съм познала.

# 303
Форбес това ти ли си бе джанъм

# 304

Хахахаха, аз съм ! Joy Joy Joy Май не трябваше да слагам тази снимка ,че май ви смутих. #Crazy
Аз съм . Не бих сложила нечия друга снимка. Laughing

# 305
явно трябва да ида на очен лекар и да ме прегледа че да мога да видя това дето вие виждате в тая снимка #Crazy #Crazy
newsm10 newsm10
Съгласна съм с теб. Серхан има много по-хубави снимки, където изглежда далеч по-добре.
ааааааааааааа ееееееееееееееееее НЕЙСЕ нема да ходя на лекар имала съм малко право
Ей защо толкова бързо здаваш фронта?И аз съм като теб

# 306
  • София

Да припомня рейтингът на сериала от миналата сряда. Wink Надминава дори " Листопад".

Това ще го цитирам на тъщата и дано не ме номинира за изгонване от къщата.

# 307
явно трябва да ида на очен лекар и да ме прегледа че да мога да видя това дето вие виждате в тая снимка #Crazy #Crazy
newsm10 newsm10
Съгласна съм с теб. Серхан има много по-хубави снимки, където изглежда далеч по-добре.

И аз мисля ,че има много по -хубави.Дори се учудвам ,че тази ви харесва!!
На мен любима ми е тази с дънките и черното сако.Не мага да я кача,защото не знам как,но вие сигурно се сещате за коя става въпрос!!

# 308
  • София

Аз по принцип не пиша вечер, но сега трябва да ти отговоря, защото утре след тоя пост ще има поне 7-8 стр. Та аз за много неща съм била права, но сега се убещавам, че са подминати и не са коментирани,  просто не са четени, но това в миналото. В момента обаче продължавам да твърдя ,че с гадните си номера Мелда няма да постигне нищо, защото дълбоко в душата и нейната цел е Харун да я обича както обича Еда.Такива ми ти работи, че пак стана дълго.

Емел много си права .

ФОРБЕС, МНОГО ХУБАВО ТУЙ РУСОТО БЕ!

Сега да ви кажа ,че във филма "Клетва" току що наш Харун / Мендерес загина при автомобилна катастрофа.Мисля , че е някаква постановка от негова страна, за да излезе от положението с двете жени. Който го следи редовно /аз не / да каже дали съм познала.
[/quote]

Аз съм съгласен с теб, че в сърдечен план Мелда нищо няма да постигне, но има много силен коз в чисто формален план - да не дава развод на Харун. Това ми беше мисълта, но пък с този коз могат да позапълнят няколко серии - дела, адвокати, отлагания, съдебни драми. Още преди сватбата беше ставало дума за това.

# 309
никой ли не може да си представи,че Мелда може да се промени?
  Вече никой!!

# 310

Хахахаха, аз съм ! Joy Joy Joy Май не трябваше да слагам тази снимка ,че май ви смутих. #Crazy
Аз съм . Не бих сложила нечия друга снимка. Laughing
Ааааа не ни възмути хич даже  Joy
Много си си добре

# 311

Това ще го цитирам на тъщата и дано не ме номинира за изгонване от къщата.
hahaha hahaha hahaha уточнете да се гласува тука и ще види резултата след една седмица ще го сложа в анкета направо  hahaha hahaha

# 312
Новият фрагмен не е нещо много по-различно от първия...

# 313
ама тука пак почнаха да трият май май

# 314
БГаньо, точно това разтакаване имах предвид в т 7. , която цитираш.

Дежаву , какво пак са изтрили .Всичко ни е по правилата с много-много малки изключения, но пък по другите теми е страшно зле и пълно с постове извън темите.

Само да ви кажа , че цял ден от 10.00 ч. до сега по-малко от 10 потребителя не е имало, а сега като минах за пореден път през урните за Йозлем бях 35 -та , т.е. няма и по 4 гласа на час, а за Серхан 65 или по 7 гласа. Спрямо артистите преди тях гласовете за нашите любимци са малко и разликата се увеличава в полза тия преди тях.

Общи условия

Активация на акаунт