Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 490
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Гуфи така като си подкарала вземи се запиши и за график дизайнер та да не губиш време. Как ти се занимава не знам аз това хич не ми се отдава трябва д ами кажат така го направи да изглежда  и тпгава

Ами какво да кажа - на мен това ми се отдава. С голям зор и напъни цели 3 стиха съчиних, ама за нищо не стават. За това си правя това което мога. Поне настроение и шаренийка малко в темата да вкарам, а й вашето настроение малко да подобря. Ако поне един се усмихне то значи, че си е струвало.   bouquet

# 616
Възхищавам се на вдъхновението ви! Всички сте чудесни, всеки по своему!

# 617
Я да се върнем на темата или по-скоро на един нейн аспект, дето скоро не сме го обсъждали. Сега гледах преведените 6 и 7 част на 40 епизод. И нямам думи за думите на Ферда - искахме да скрием лъжите под килима, а те сега ни обгърнаха отвсякъде.  Точно и много вярно. Тази жена и преди ме учудваше с някои прозрения и позиции, но сега честно ви казвам ми се издигна в очите.  Много по-високо стои от сестра си, която я гледаше даже не като напикана, а като наакана този път, докато изговаряше въпросните думи.
Аз не съм гледала преведените части, но забелязах, че Мелда я гледа много особенно и си помислих, че отново е направила някакво прозрение без да знае цялата истина. Въпреки че я представят доста закостеняла на моменти, тя е добронамерена и честна. Да си припомним, че тя подтикна Еда да каже истината на баща си, но Тюркян и попречи.

# 618
Я да се върнем на темата или по-скоро на един нейн аспект, дето скоро не сме го обсъждали. Сега гледах преведените 6 и 7 част на 40 епизод. И нямам думи за думите на Ферда - искахме да скрием лъжите под килима, а те сега ни обгърнаха отвсякъде.  Точно и много вярно. Тази жена и преди ме учудваше с някои прозрения и позиции, но сега честно ви казвам ми се издигна в очите.  Много по-високо стои от сестра си, която я гледаше даже не като напикана, а като наакана този път, докато изговаряше въпросните думи.
Аз не съм гледала преведените части, но забелязах, че Мелда я гледа много особенно и си помислих, че отново е направила някакво прозрение без да знае цялата истина. Въпреки че я представят доста закостеняла на моменти, тя е добронамерена и честна. Да си припомним, че тя подтикна Еда да каже истината на баща си, но Тюркян и попречи.
Аз също я харесвам Ферда - тя е един от малкото естествени хора в сериала. Освен това е голяма реалистка, което е хубаво в цялата ситуация.

# 619
Как сте момичета и момчета? Минавам пътьом между часовете да ви видя! Да не си помислите, че игнорирам готината компания! Не мога да се откажа лесно от хубавите хора тук и разговорите с тях!
Hug Hug Hug
ее кометке

# 620
  • София

Оффф, прав си! Инструкцията затова е Инструкция - за да се спазва! Това за Ферда си е много вярно - тя малко "скрита лимонка" го дава, ама от 6 реплики в тоя филм 7 са й на място! Не, че съм гледала още преведените серии, ама като каза се сетих дето говореше на Еда, че като е бременна от друг, а не от Толга, що ще при него, а не се е омъжила за Хъкъ. То верно, че не знаеше кой е Хъкъ, ама по принцип си е права!

# 621
Преди малко прочетох прекрасните творения и професионалните оформления на Guffi. Просто невероятно, нямам думи!

# 622
Гуфи, нямаш представа този вид твои картички какво приятно настроение ми създават. За N - ти път ще кажа -
ПРЕКРАСНО!  bowuu   bouquet

А за Ферда като говорим , дали няма да започне по-очевадно да покрепя и помага на Еда?

# 623
Гуфи, нямаш представа този вид твои картички какво приятно настроение ми създават. За N - ти път ще кажа -
ПРЕКРАСНО!  bowuu  bouquet
А за Ферда като говорим , дали няма да започне по-очевадно да покрепя и помага на Еда?

Тарабас, приеми моите най-искрени извинения, не искам да си разваляме хубавите отношения, които си създадохме тук! Всичко, което съм казала, не е било умишлено, така, че аз съжалявам, че се стигна дотук и се надявам да не се сърдиш! Още веднъж, извинявай! Просто нещо не съм в кондиция напоследък, имам и други проблеми и всичко ме кара да избухвам. Дано да ми простиш! Не съм злопаметен човек и се старая да бъда много добронамерена! Hug

# 624
Бгхелп, чудесни снимки! Знаеш как да ми напълниш душата! Благодаря ти!

# 625
  • София
Как сте момичета и момчета? Минавам пътьом между часовете да ви видя! Да не си помислите, че игнорирам готината компания! Не мога да се откажа лесно от хубавите хора тук и разговорите с тях!

И ние те обичаме! Аз, де.... Hug

# 626

И ние те обичаме! Аз, де.... Hug

Благодаря ти! newsm51

# 627
Наистинамного мило че някой е решил да пусне преводите във нета з да ги гледаме.
Много е хубаво наистина да ги четеш в момента ето както за Ферда

# 628
A къде забравихте Бурак ?
Той не е за подценяване. Винаги си е бил в комбина с Бату и имам съмнения ,че той знае какво върши Бату - ще психяса Еда и ще я накара да убие някого ( Харун , може би Феяз) ,макар че в резюмето е споменато,че Бату научава коя е дъщерята на капитана.
Пак ще има интриги ...Мелда ще каже ,че е направила аборт ( спонтанен или умишлено). Защото ,ако съм на мястото на Харун и тя ми каже ,че ме е лъгала през цялото време- ще я изхвърля през балкона на кея, а той беше снизходителен към нея- само лош поглед.
Трябва да вземат най-накрая да разбират ,че Хъкъ е Харун ... newsm78 newsm78 newsm78
Джамилчо очаквам да се развихри и да строи хубаво 3-те феи (Тюркян,Мелда и Ферда).

# 629
Форбес тоя бурак преспокойно муогат и него да го махнат от филма и никой нема да разбере досущ като Толга

Общи условия

Активация на акаунт