Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 484
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
...."Да споделя набързо, че дълго май стана....днес като се рових в нета да разбера нещо ново за садомазохисткия филм Унутулмаз се натъкнах на един турски сайт  http://www.dizimanya.com/unutulmaz-dizisi че в този сайт  са обявили филма да е 87 серии, и ако е така, МЪКА, МЪКА МЪКА ......, незнам дали ще издържа." ....

То когато започваше сериалът се писа , а и създателите му потвърдиха ,че са смятали да е мини сериал,( 30 серии)но явно успехът на продукцията ги кара да продължат да го снимат. Гледа ли се - снима се , ако не - набързо един спретнат финал.
Никой не може да каже колко серии ще е. Wink

# 661
  • София
БГАНЬО, ВСЕ СИ ПИСАЛ, ПИСАЛ, НО НАПИСАНОТО В 18.01 Ч. " ЗА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ И ОЩЕ НЕЩО" Е ТОВА, КОЕТО НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ОТ ХОРА ИЗВЪН ФОРУМА И ТАЗИ ТЕМА. БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ЗАПАЗВАШ НАСТРОЕНИЕТО МИ  И ВЕЧЕРТА!  bowuu

Стига бе, аз мислех, че е преди 18 часа, че сега музата ми ще иска извънреден труд да й плащам. А за четеното, който иска може да си чете - нали форума е публичен. Но само четене не стига...и действие трябва, и промяна.

# 662
Забравих да кажа ,че стихотворението на Петко,

"За турските сериали и още нещо"
много ми хареса. От творбите и постовете му лъха невероятен интелект!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 663
Ето още нещо в края на този изнурителен поетичен работен ден. По принцип музата ми е до 6 часа на работа. После я пускам да гледа турски сериали.

За турските сериали и още нещо

............

И ще живеем със него во веки веков
Под общ за всички небесен покров
Затуй любов трябва и много добрина
С каквито облъчват ни Харун и Еда

Петко, втори Вазов  ли се ражда в нашия форум, се питам аз. Това стихотворение трябва да бъде поместено в нашата и турската преса.

# 664
  • София
Забравих да кажа ,че стихотворението на Петко,

"За турските сериали и още нещо"
много ми хареса. От творбите и постовете му лъха невероятен интелект!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Е, благодаря ти, но не ме карай сега да се изчервявам...Всеки си има дарби в най-различни сфери и дори да не стане номер едно, е важно да ги открие и да си доставя удоволствие на себе си и на други хора.

# 665
  • София
Ето още нещо в края на този изнурителен поетичен работен ден. По принцип музата ми е до 6 часа на работа. После я пускам да гледа турски сериали.

............

Петко, втори Вазов  ли се ражда в нашия форум, се питам аз. Това стихотворение трябва да бъде поместено в нашата и турската преса.

Твърдо не - Вазов е един и е много голям и такъв ще си остане завинаги. А за нас остава да не го забравяме, да накараме и децата си да го четат и то не само него. Оказва се проблем и това ме плаши.

# 666
Мисля си каква съдба са отредили на Ферда. Thinking
Тя е най-пренебрегната ,като изключим Керем ,който не го слуша главата никак. Crazy Crazy Crazy
Иска ми се да я разкрасят малко и да си намери един порядъчен мъж ,не само да кръжи ,като лешояд и да се чуди какво да захапе.
Образът на Джамил също не е развит. Ашел също е  аутсайдер. Naughty
Трябва малко да "Живнат " тези персонажи. Ако са само за фон , то има предостатъчно - мавзолеи, гаражи , яхти ,кейове, коли...

# 667
Bganio, поздравления за стиховете ти „За турските сериали и още нещо”,  в които си включил и исторически акцент - верен на историческия реализъм.  Но за мен връх в поезията ти е „ДРЕСКОД” от предишната 32-ра тема. Удоволствие е да се чете, защото много  умело си съчетал детайлите. Бързам да те поздравя, че темата скоро ще свърши, а аз едвам ви настигам да ви чета.

# 668
  • София
Мисля си каква съдба са отредили на Ферда. Thinking
Тя е най-пренебрегната ,като изключим Керем ,който не го слуша главата никак. Crazy Crazy Crazy
Иска ми се да я разкрасят малко и да си намери един порядъчен мъж ,не само да кръжи ,като лешояд и да се чуди какво да захапе.
Образът на Джамил също не е развит. Ашел също е  аутсайдер. Naughty
Трябва малко да "Живнат " тези персонажи. Ако са само за фон , то има предостатъчно - мавзолеи, гаражи , яхти ,кейове, коли...

А,  днес Джамил и той ми хареса като каза на Феяз - Вие само от ядене и пиене разбирате! Така де, нали му е плащал и още му плаща половината сметка за голямото плюскане на първия годеж на Мелда. Цяла къщо му излезе това сродяване с познавачи на яденето и пиенето. Иначе си права - някои образи са доста схематични и само от време на време имат проблясъци.

# 669
  • София
Bganio, поздравления за стиховете ти „За турските сериали и още нещо”,  в които си включил и исторически акцент - верен на историческия реализъм.  Но за мен връх в поезията ти е „ДРЕСКОД” от предишната 32-ра тема. Удоволствие е да се чете, защото много  умело си съчетал детайлите. Бързам да те поздравя, че темата скоро ще свърши, а аз едвам ви настигам да ви чета.

Благодаря ти! Но давай по-бързо - чети ме само мене (ШЕГУВАМ СЕ!)

# 670
Здравейте отново... като гледам тука снимки; стихотворения .. всичко има .. друга няма какво да кажа .. мисля че нес бях изчерпателна .. аз ще седя на алкона ако има нещо ще се включвам ама иначе нямам желание след тези ТРИ фрагмана  bowuu

# 671
Агънцето, което Бату беше купил за подарък на Ямур, беше в апартамента при обиска на полицията. Това ще е една от уликите

# 672
Сега изгледах 40/8 епизод и видях уликата,която ще ги отведе до Бату. Върху леглото беше неговото мече,ако за него разбере Ниса ,а и плача на бебето по телефона, могат да разберат,че Бату е замесен.

# 673
  • София
Агънцето, което Бату беше купил за подарък на Ямур, беше в апартамента при обиска на полицията. Това ще е една от уликите

А Ниса нали го видя това агънце?

# 674

............

Твърдо не - Вазов е един и е много голям и такъв ще си остане завинаги. А за нас остава да не го забравяме, да накараме и децата си да го четат и то не само него. Оказва се проблем и това ме плаши.

Петко, аз сериозно говоря. Стихотворението е много професионално с дълбок замисъл. Аз обичам много Вазов
и не случайно го споменах,защото стила ми заприлича на неговия.

Общи условия

Активация на акаунт