Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
ТОЙ КАТО ВИДЯ ТОВА ЧЕРВЕНО И ГИТ ГИТ , АМА И НИЕ СМЕ ОПРАВНИ МАМИ НЕ ПРОПУСКАМЕ НИЩО, ВСЕКИ НЕВОЛНО ИЛИ ВОЛНО ТАКА СЛЕДИ СВОИТЕ НЕЩА ЧЕ....НАПРАВО СМЕ ВЪРХА ТЕ ТОВА Е, ДА СИ ВЗЕМЕ ПРЕВОДАЧ И ДА ВИДИ КАКВО ПИШЕМ- НАЛИ ОБЯСНИХМЕ И КАК Е ДА СИ СКРИТ, ТАКА ЧЕ ПАК МОЖЕ ДА НИ НАБЛЮДАВА ПРЕЗ ЗАВЕСАТА,МНОГО ЛЮБОПИТЕН Е СТАНАЛ, МОЖЕ ТАЗИ ВЕЧЕР ДА МУ Е СВОБОДНА И РЕШИЛ ДА НИ НАДЗЪРТА.. #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo

# 721
  • София
Абе напоследък много мистерии започнаха да се случват тук!  newsm78
Първо някой анонимен прави преводи със субтитри, а не е от нашия форум дето се водим запалени, замаяни и луди фенове на филма. Ако е от другия братски форум, предполагам Форбес щеше да каже!
Второ - явява се Харунчо на балкона от време на време, ама не казва нищо!

Кво става, бе?  newsm78

Остава Мелда да дойде да помага за стихосбирката и ще повярвам в чудеса!  hahaha hahaha

# 722
  • София
bganio, просто не ми остави шанс да постоя и аз на балкона и да ви се порадвам без да се намесвам! И в случая дори няма нужда да съчинявам тъпи критични анализи!
Това, което си написал е не само талантливо като поезия! Виждам дори, че си направил опит да изглежда смешно, но с право във втората част си си отказал. Изключително проникновено, вярно и философски мъдро, без да страда от патетичност и излишна емоционалност.
Не знам за другите, но ако такова произведение се изучава в училище, учениците наистина има какво да научат и без да четат критиката за него!
Впечатлена съм! Браво!  smile3501 smile3501 smile3501

Впечатлен съм от твоята оценка и похвала. Благодаря ти. Все пак критика в тебе не спи - има и тук пояснение какво е искал и какво е направил автора и най-вече предложение да се изучава в училищатата. Утре ще кажа на сина ми, че може да се наложи да зубри и баща си. Представям си реакцията му.
[/quote]

Кажи му да се гордее с баща си! Ако не вярва - да ми се обади!   bouquet

# 723
  • София
Я, пак се появи! Хош гелдинис, Харуне!
Заповядай при нас! Изкажи се!

# 724
"Браво, greshnica! Много благодаря за превода, но защо не преведеш и епизодите от 31 нататък, тъй като lbaltova нещо замлъкна! "

ХА ДАНО

# 725
Ама хайде пишете за д амога да пусна нова тема

# 726
  • София

Що, ще си лягаш ли вече?  Joy Joy Joy

# 727
има ли вече качени части от новия епизод?

# 728
"Браво, greshnica! Много благодаря за превода, но защо не преведеш и епизодите от 31 нататък, тъй като lbaltova нещо замлъкна! "

ХА ДАНО

Има още едно момиче, което превежда от време на време във VBOX-а , но сега като влязох в профила й установих, че си е изтрила клиповете. Оставила е само фрагмента на 41 епизод със субтитри. Момичето се казва "Unutulmaz".
Ето клипчето
http://vbox7.com/play:02fdd618

# 729

не просто седя и снова да пстанете без тема

# 730
  • София

ХА ДАНО

Има още едно момиче, което превежда от време на време във VBOX-а , но сега като влязох в профила й установих, че си е изтрила клиповете. Оставила е само фрагмента на 41 епизод със субтитри. Момичето се казва "Unutulmaz".
Ето клипчето
http://vbox7.com/play:02fdd618

Това сигурно е нашата Стела! Тя казваше, че се учи да качва и субтитри! Ако е тя, браво на нея! Справила се е !

# 731
  • София

не просто седя и снова да пстанете без тема

Миличката! Не се трови, вземи да напишеш едно стихче, че моята муза ти казах къде е, а аз ще врътна едно анализче и то ще дойде време за новата тема! hahaha hahaha hahaha

# 732
 hahaha hahaha
Мила Бобо изморена съм за стихчета

ама ето едно

уморих се аз да чакам
да взема ли пък да си лягам
Имаме си тука доста хора
и харун от балкона ни чете на воля
ади х-то го забеляза
а пък бобо го отряза
искаха да го вербуват
и за по дълго д аму се любуват
 hahaha hahaha

# 733
Момичета невероятни сте .Има една поговорка от девет кладенеца вода вадите.Никой и с нищо неможе да спре ентусиазма ви .Браво.Какво ще правя ако няма такива хора като вас .С всеки изминал  ден все повече се убеждавам ,че немога да понеса да  ви няма.Вие сте рай за душата ми.
Благодаря от сърце на всички преводачи за положения им труд с което ни доставят това огромно удоволствие на всички поети и на всички съфорумци за разтоварващите  мигове изживявани и преживявани с вас и се надявам това да не свършва никога.  

# 734
днеска много писахме
и кого ли неорисахме
но една си все остава
мелдата не се дава
все за нея зло спрягаме
да я съдим се напрягаме

ехх мале мале няма смисъл днеска съм се смахнала тотално

Общи условия

Активация на акаунт