Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 705

На 100%
На който му хареса и желае може да си го запише.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 22:21 от karpatiq

# 706
ИМАМ ВЪПРОС

Внаги има скрити посетители в темата. Как да стана скрит потрбител,ако пожелая това.
И аз това се чудех как става и не знам но май остановявам че е от някоя друга страница с по разширен достъп за влизане

Влизаш в профила си, в Потребителски настройки, и оттам отмяташ Показвай своя статус (online/offline) на другите?

# 707
Надявам се, че ме разбрахте, ако не ще пиша на лични

# 708
newsm10 Разбрахме

# 709

Да,благодаря.

# 710
  • София
Ето още нещо в края на този изнурителен поетичен работен ден. По принцип музата ми е до 6 часа на работа. После я пускам да гледа турски сериали.

За турските сериали и още нещо

....

bganio, просто не ми остави шанс да постоя и аз на балкона и да ви се порадвам без да се намесвам! И в случая дори няма нужда да съчинявам тъпи критични анализи!
Това, което си написал е не само талантливо като поезия! Виждам дори, че си направил опит да изглежда смешно, но с право във втората част си се отказал. Изключително проникновено, вярно и философски мъдро, без да страда от патетичност и излишна емоционалност.
Не знам за другите, но ако такова произведение се изучава в училище, учениците наистина има какво да научат и без да четат критиката за него!
Впечатлена съм! Браво!  smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 22:43 от BoBoYana

# 711
# 712
adi_h, lbaltova, sasskja, milenahubi, BoBoYana, eliadn, maya1982, haryn, bghelp, mariq_72, mg_mg, bganio, filipas, cobain, sonq2612 (+ 2 Скрит/и) и 25 Гости преглежда(т) тази тема

ИМАМЕ СИ И ХАРУН ВЪВ НАШАТА ТЕМА - ДАЛИ СЕРХАН СЕ ПРАВИ НА БГМАМА, ИЛИ НЯКОЙ ОТ СЦЕНАРИСТИТЕ НИ ШПИОНИРА?

# 713
Момичета може ли да предложа нещо малко  нахално разбира се. Дали някой по вещ от мен може да качи на първа страница на темата преведения 40 епизод.

# 714
adi_h, lbaltova, sasskja, milenahubi, BoBoYana, eliadn, maya1982, haryn, bghelp, mariq_72, mg_mg, bganio, filipas, cobain, sonq2612 (+ 2 Скрит/и) и 25 Гости преглежда(т) тази тема

ИМАМЕ СИ И ХАРУН ВЪВ НАШАТА ТЕМА - ДАЛИ СЕРХАН СЕ ПРАВИ НА БГМАМА, ИЛИ НЯКОЙ ОТ СЦЕНАРИСТИТЕ НИ ШПИОНИРА?
hahaha hahaha hahaha hahaha ами аз от вчера ви приказвам а вие.

# 715
  • София

Дкато проверя и той изчезна! Ади, ти го уплаши! Тъкмо щяхме да го прикъткаме да се разкрие, ама йок! Ей, на крака / тоест на клавиатура/ да ни дойде Харунчо и пак го изпуснахме! Язък!  hahaha hahaha hahaha

# 716
Момичета може ли да предложа нещо малко  нахално разбира се. Дали някой по вещ от мен може да качи на първа страница на темата преведения 40 епизод.
Не може защото селд известно време и след като почне да с епише в темата редакцията не е разрешена заключват я просто и аз имам този проблем в новата тема че сега не мога да редактирам и малко стана кофти защото темата е създадена от доста време вече

Но в новата тема съм го сложила тоя преведен епизод

# 717
Благодаря ти.

# 718

Дкато проверя и той изчезна! Ади, ти го уплаши! Тъкмо щяхме да го прикъткаме да се разкрие, ама йок! Ей, на крака / тоест на клавиатура/ да ни дойде Харунчо и пак го изпуснахме! Язък!  hahaha hahaha hahaha
Ама тука е аз определено си мисля това д ане е стела защото нещо скоро не я виждам хич тук не се е появила да а и изпратя едно цветенце и да и се извиня ако нещо съм я обидила   bouquet  bouquet  bouquet

# 719
  • София
bganio, просто не ми остави шанс да постоя и аз на балкона и да ви се порадвам без да се намесвам! И в случая дори няма нужда да съчинявам тъпи критични анализи!
Това, което си написал е не само талантливо като поезия! Виждам дори, че си направил опит да изглежда смешно, но с право във втората част си си отказал. Изключително проникновено, вярно и философски мъдро, без да страда от патетичност и излишна емоционалност.
Не знам за другите, но ако такова произведение се изучава в училище, учениците наистина има какво да научат и без да четат критиката за него!
Впечатлена съм! Браво!  smile3501 smile3501 smile3501
[/quote]

Впечатлен съм от твоята оценка и похвала. Благодаря ти. Все пак критика в тебе не спи - има и тук пояснение какво е искал и какво е направил автора и най-вече предложение да се изучава в училищатата. Утре ще кажа на сина ми, че може да се наложи да зубри и баща си. Представям си реакцията му.

Общи условия

Активация на акаунт