Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
За Тюркян нямам милост, но ми хареса как отряза Мелда да не звъни на Харун да пита за баща й!
Тая ще се пе4е на бавен огън! Нейната вина е най-голяма!

# 691
Благодаря ти, но по повод на толерантността и конкретно етническата такава вече почвам да си мисля, че става отживяло понятие. Коренът на думата идва от търпя, тоест стискам зъби и търпя някого или нещо. Но вече е време за един следващ етап на общуването, когато просто няма да има нужда да търпиш някого, а да му се наслаждаваш. Ти с мъжа ти не живееш, защото си толерантен човек, нали? И може би ще доживеем до този етап - не е изключенно той дори да настъпи преди края на последния сезон на Незабравима. Дотогава ще стискаме зъби и ще търпим, но не нашите Еда и Харун, а издевателствата над тях от страна на сценаристите. Понеже сме толерантни хора.
А това мног ми се иска и на мен да е така но си личи че не си живял в среда с етнически различия. Извинявай но си личи по това което пишеш иа з бих го написала ако не бях живяла в такава среда

# 692
Сега изгледах 40/8 епизод и видях уликата,която ще ги отведе до Бату. Върху леглото беше неговото мече,ако за него разбере Ниса ,а и плача на бебето по телефона, могат да разберат,че Бату е замесен.
Мисля ,че уликите са вестика и някакви листчета ,на които нещо беше написано.Видяха ми се нещо като телефонни номера.Сигурно "брадатко"/да го наречем така/е търсил работа и е дал някакви свои кординати.!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 21:49 от migi_megi

# 693
ИМАМ ВЪПРОС

Внаги има скрити посетители в темата. Как да стана скрит потрбител,ако пожелая това.

# 694
Интересно ми е как са се свързали Бурак и Бату ,защото отношенията им са доста задълбочени и определено датират отдавна. newsm78 newsm78 newsm78
Как е примамил Ашелката ? Смятам ,че Бурак тепърва ще "блесне" със своя потенциал.
това и аз много съм се чудила очевидно в трети сеззон ще го видим но това е като пълнеж не толкова че нас в тоя филм ни интересува и си гледаме все нашите герои.
Исках да кажа че другите направо не ги виждаме покрай Еда и Харун

Така е . На мен ми се иска малко да погледам физиономиите на някой друг от сериала , не само на Еда,Харун и Мелда.
Това лансиране и вечно те да са център на внимание ми идва понякога много. ooooh! Crazy
Аз мога да гледам Еда и Харун и 100 епизода. Grinning Grinning Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha

Бубе , знам  че можеш да им се наслаждаваш ,но аз искам малко да плакна око по Бурак  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Този мазен плъх,ужас!!!

# 695
И пак според мен ситуацията изглежда така:
Харун се прибира в къщи, Еда говори по телефона с похитителя ,който и казва да убие Харун ,ако иска да види детето си. СТреля по Харун ,избягва навън.Хората на Бату я отвеждат на гроба.Еда изравя куклата от гроба и е потресена от това че е стреляла по любимия, и че не е намерила Ямур.Затваря  се в колата и насочва пистолета към себе си.Харун се появява............ и после душа!!
Не знам ........ така ми се иска да бъде!!
И това трябва да е в  началото. Следват другите кадри с майка й, Хаят и тн.преследването.
Само не ми е ясно за  тарък. много бързо Еда ще реши да стреля - не ми се връзва нещо!
[/quote]

Не може да е в на4алото. С пуловер е, а когато стрелят по него е с яке

[/quote]

И аз смятам ,че не е в началото ,защото резюмето би трябвало да е по хронология.!

# 696
Харун се прибира в къщи, Еда говори по телефона с похитителя ,който и казва да убие Харун ,ако иска да види детето си. СТреля по Харун ,избягва навън.Хората на Бату я отвеждат на гроба.Еда изравя куклата от гроба и е потресена от това че е стреляла по любимия, и че не е намерила Ямур.Затваря  се в колата и насочва пистолета към себе си.Харун се появява............ и после душа!!

migi_megi ,погледни дрехите на Харун когато се прибира в къщата. Това е след гробището и след неуспешния опит да хване брадатия.
Ще изгледам пак снимките ,там добре се вижда Харун ,когато я моли да отвори вратата на колата. Мисля ,че е с тези дънки.!

# 697
  • София

А това мног ми се иска и на мен да е така но си личи че не си живял в среда с етнически различия. Извинявай но си личи по това което пишеш иа з бих го написала ако не бях живяла в такава среда
[/quote]

Не, не съм живял точно в такава среда, но съм израсъл в близост до нея и съм възпитан в този дух. А после съм работил в такава среда (имам предвид интернационална, но без религиозни различия, които изострят проблема) и тя ме научи да не правя разлика и не да "търпя", а да се кефя, като си работя и общувам с чужденците. Но разбира се с конкретни хора от конкретни нации, за които вече отдавна съм забравил, че са чужденци. Но така е и в рамките на една нация - едни са ти приятни, други не. Това имам превид. А по принцип за етническите и особено за религиозните различия си права - далеч съм от идеята да идеализирам нещата, но нямаме избор - това трябва да се случи някога. Това е пътя, ако искаме да живеем пълноценно в бъдещото глобално село. Може да стане, но с много акъл, постоянство, добронамереност и не на последно място с висок стандарт на живот. Но това не е нещо ново, нито аз съм го открил -  това е една от големите идеи на Европа. Сега обаче и Европа не знае как да постъпи с Турция.

# 698
Момичета  от преведените части който гледах видях ,че Саадет сега казва на Феяз за Толга и всъщото време разбират от Джамил за отвлеченото бебе.Нещо май съм се пообъркала смятах ,че това ще се случи в утрешната серия.И другото което ми направи впечатление майче Едже няма да се окаже сестра на Бату. Хващам се а думите й който каза на Харун ,че баща й е довел двете  деца у тях но майка й не била съгласна и момичето го дали на някаква жена. Дали пък предположенията ,че Еда може да се окаже негова сестра са ни верни или пък Ниса.
Е .... не забравяй ,че тя е била бебе,така и е казала майка и.!
Ти какво искаш да и каже "Теб те осиновихме а брат ти дадохме в сиропиталище!

# 699
Мисля, че Еда стреля след първия телефонен разговор с Бату, но не се знае в кой се цели. След това отива на гробището. Накрая, когато Харун се прибира в къщата и я търси, тя тъкмо е приключила с втория телефонен разговор с Бату, който и е казал, че за да си види бебето трябва да го убие. Серията ще свърши как Еда държи пистолета и се чуди дали да стреля.

Не ми се иска да е така, но поне засега фрагмента на такива мисли ме навява.
Жаклин ,знаеш ли ,че май ще се окажеш права!
 Така се изчиства и това разминаване с прословутите бели и черни ръкави.!

# 700
ИМАМ ВЪПРОС

Внаги има скрити посетители в темата. Как да стана скрит потрбител,ако пожелая това.
И аз това се чудех как става и не знам но май остановявам че е от някоя друга страница с по разширен достъп за влизане

# 701

Не, не съм живял точно в такава среда, но съм израсъл в близост до нея и съм възпитан в този дух. А после съм работил в такава среда (имам предвид интернационална, но без религиозни различия, които изострят проблема) и тя ме научи да не правя разлика и не да "търпя", а да се кефя, като си работя и общувам с чужденците. Но разбира се с конкретни хора от конкретни нации, за които вече отдавна съм забравил, че са чужденци. Но така е и в рамките на една нация - едни са ти приятни, други не. Това имам превид. А по принцип за етническите и особено за религиозните различия си права - далеч съм от идеята да идеализирам нещата, но нямаме избор - това трябва да се случи някога. Това е пътя, ако искаме да живеем пълноценно в бъдещото глобално село. Може да стане, но с много акъл, постоянство, добронамереност и не на последно място с висок стандарт на живот. Но това не е нещо ново, нито аз съм го открил -  това е една от големите идеи на Европа. Сега обаче и Европа не знае как да постъпи с Турция.
[/quote]
ММ да на всички ни с иска така да бъде ама нема как да стане за съжаление.

# 702
ИМАМ ВЪПРОС

И аз това се чудех как става и не знам но май остановявам че е от някоя друга страница с по разширен достъп за влизане

# 703
Да ,найстина си права Жаклин.
Пак изгледах фрагментите и снимките.
Кадъра в който Еда стреля е преди гробището.Може би стреля ,за да накара Тарък да я пусне да излезе.
После е гробището;
Калните бани;
Следват всички други сцени ,когато къса и хвърля;
Тука някаде е и разговора на Харун с Мелда ;
Преследването на брадатия;
Кенан се обажда пак на Еда и и казва да застреля Харун ,ако иска да види детето си;
Харун в този момент се прибира;
Еда се чуди какво да направи;
Така свършва серията!

Друго е когато мислят повече глави !!!! newsm78 newsm78 newsm78
Браво на теб и на мен разбира се!! Embarassed
Сигурна съм ,че хронологията на 41 епизод е точно такава.!!!!!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 21:48 от migi_megi

# 704
Сега като гледам анкетата:

Въпрос:      Какво ще поиска БАТУ от ЕДА
Да убие ХАРУН    - 17 (19.5%)
Да убие ФАЯЗ    - 4 (4.6%)
Да се раздели с ХАРУН    - 21 (24.1%)
Да посегне на собствения си живот    - 9 (10.3%)
Да отиде на гробището    - 26 (29.9%)
Да му помогне да намери сестра си    - 10 (11.5%)

Виждам ,че има два верни отговора -  1 и 5.

Общи условия

Активация на акаунт