Жената Овен/11

• 22 543
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Маргало,да ти е жив и здрав малкия мъж!Да расте щастлив и да ти дава много поводи за радост!

# 106
Честит рожден ден на Ася,Veni4ka7 и   Aleni_cvetya

С пожелания за много здраве, щастие, любов.

Честит рожден ден и на синчето на нашето Маргалче.
С пожелания за много здраве, весели игри и много, много щастливо детство.

Добре дошла на на смелата везничка.  bouquet

# 107
Добро утро,сладурани! ppp
Вземам си кафенце!
Делте,снощи те сънувах.Ако знайш как се беше наточила! #CrazyБеше с едни шортички,с по-дълга коса и изобщо.....страшна мацка. thumbsup
Явно вчера тук дето се обиждаше сама и ми е повлияло.

Светле,добре дошла! Hug

# 108
ася20, veni4ka7, aleni_cvetya Честит Рожден Ден, момичета!Здраве, щастие, късмет и огън в очите!

Честито и на малкият младеж на Маргало!Да растездраво, щастливо, обичано дете и да има безгрижно детство!

Добре дошла Светле!
И аз си пия кафето сега!
А, Делте, а, шортички, а?

# 109
veni4ka7, ася20,aleni_cvetya, Честит Рожден Ден! Бъдете здрави, весели, щастливи!

Честит прозник и на детенцето на Маргало! Много здраве и усмивки!

# 110
момичета-много сте раднобудни-изпреварили сте ме-благодаря ви!!! честито и на veni4ka7 и aleni_cvetya честит рожден ден на детенцето на Маргало-да и е жив и здрав и много да я радва!!!

# 111
Ася,много хубава почерпка!Мерси! Heart Eyes

# 112
Е, Ася, каква е тая закуска за аристократи WinkМного ми хареса, а водката- още повече LaughingМерси за почерпката!Весел празник!

Ново начало, разтъпка ли сандалите JoyМойте са ми много удобни, ама в къщи Mr. Green

# 113
Здравейте момичета.
Благодаря ви за топлото посрещане.Много сте мили и готини  bouquet
Гледам че има доста от Варна и аз съм от този град.Живея близо до  цветния квартал.

Честит рожден ден на всички празнуващи.Здраве  и много сбъднати мечти.
  Весел празник

# 114
Фран,и моите са много удобни.....за в къщи. Mr. GreenСега им търся чанта.
Айде,на следващата среща с тях. newsm56
Светле,значи ще можеш и ти да се включиш в срещата!Ех,че много ставаме....Растем,растем.....но не стареем rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 09:59 от ново начало

# 115
Аз още поспах  Laughing Изпих си кафето в 6 часа,изпържих палачинки и пак легнах да спя  Grinning
Като гледам как сте запълнили две страници-всички сте ранобудни.

Честит рожден ден на сина ти, Маргалче! Да расте силен,здрав и щастлив!

# 116

Светле,значи ще можеш и ти да се включиш в срещата!Ех,че много ставаме....Растем,растем.....но не стареем rotfImao rotfImao rotfImao

Ще дойда момичета.Само кажете кога и къде.

# 117
Честит рожден ден на ася20, veni4ka7, aleni_cvetya Hug  bouquet  love001

НА СИНЧЕТО НА МАРГАЛЧЕ!!! Hug  love001 smile3525

Нова среща ли се очертава newsm44 newsm68...... Кога, къде......?   Mr. Green
Светле, добре си ни дошла Hug.
Ели, не бързай с моята бутилка, първо гледай да си свършиш работата и когато ти остава време Wink, аз така или иначе не я бързам Hug.

# 118
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ. И за миналите дни също. Четях ви, ама нещо май не съм излязла от сатурновата дупка, а и бях нещо заета.

Ама вие всичките сте много готини и разбирате на всеки странностите.

# 119
  • Varna
Ново Начало Hug
Хубавицеееййй, аз не се самообиждам, аз се гъбаркам със себе си. Просто това ми е характер. Шегувам се, иронизирам се, майтапя се със себеси, но само ако сгафя нЯщУ тогава се  smile3538 А шорти нося все още, мога да си го позволя, когато не съм се наклала както У мУментЪ. А за косата, newsm78 Ако не ме среже фризьоркЪтЪ може и още да ми порасне, ама знам лиии newsm78. Тя моята коса, много мекичка и от боядисването още повече изтънява и краищата като се начупят и изтънеят, няма как, трябва да се постригва. Не може вече, да расте много надолу при това положение. То и ген също е. Имам познати които са по големи от мене, ама косите им като гриви на кон дебели. Яки коси беее
Ди.ва Hug
Хайде стига със тази Сатурнова дупка бе #Crazy
ЕЛИНОРЧЕВА Hug
Ти напраУ мЪ събори със ставане във 6 часа, палачинкоправене и отново катууур във леглотУ #Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт