Жената Овен/11

• 23 234
  • 735
  •   1
Отговори
# 120

ЕЛИНОРЧЕВА Hug
Ти напраУ мЪ събори със ставане във 6 часа, палачинкоправене и отново катууур във леглотУ #Crazy Joy
Мдам, и сега пак правих палачинки, защото първата партида ги ометахме с мъжлето, а сега за синчето  Grinning
Ейй, слънце грейна тук! Май си хващам дупето и излизам на разходка, че се самозатворничках сама нещо ( каква идиотщина написах?  Thinking)

# 121
ася20, veni4ka7, aleni_cvetya

Маргалче и за твоето момче:

# 122
  • забравих си мисълта...

Маргало, да ти е живо и здраво момченцето.

# 123
ехооооооооо.черпите ли се????айде по една следобедна ... специални поздрави от Джей-прави допломна работа и е много заета... хайде до после-аз правя вкусна тортичка  chef

# 124
Честит рожден ден на ася20, veni4ka7, aleni_cvetya!
Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Честит рожден ден и на сина на Маргалчи!

Добре дошла при нас на Светлето   bouquet.

# 125

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 23:22 от Маргало

# 126
Маргалче,много сте готини! Heart Eyes

# 127
Честито на всички празнуващи днес. )))) Желая им всичко най-хубаво, много положителни емоции. )))

Маргало, хайде мила, стига се губи, ами се разписвай. ) Честито ти пораснало момче, да расте един прекрасен млад мъж и много да ви радва всички. )

Аз днес цял ден съм насам, натам. До обяд на работа, после след обед ходихме да сменяме гумите на колата, малко по магазините и преди малко се прибираме.
От другата седмица започвам и сутрин и след обед да ходя на работа....та така до юни месец. )

# 128
veni4ka7, ася20,aleni_cvetya  честит рожден ден много здраве щастие и успехи  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде момичета закриваме сезона  Laughing

# 129

Хайде момичета закриваме сезона  Laughing
М да, жалко за което!Но аз на 24-ти пак съм в джаза, че щерката става на 12г.На деня мислим да сме семейно, че мъжа ми е дневна и ще излезем вечерта, а на 25-ти ще сме в Кариби бара с приятелите й!Нейната приятелка от класа е на 23-ти и двете вече 4-та година ще си празнуват в един ден рождените дни!

# 130
Мацки, от утре до края на месеца съм без интернет.Пиша го да не вземете да се чудите къде съм изчезнала  Wink
Много,ама много ще ми липсвате!  Hug Hug Поне не остана нито едно непоздравено овне  Laughing

# 131
Ели,ще ми липсваш! Hug

# 132
Е, Ели, ще кажеш как е без Joy

# 133
Ели, ще ни липсваш. ))))

Момичета, аз изкуфях в търсенето на свестен хотел по морето за прилична цена, като за бедни хора. )
Показвам преди малко един хотел на мъжа ми, супер, с басейн, апартаменти, цената повече от добра. ) И той ме пита - а къде е морето и плажа? Гледам аз, чета....ами то няма море.  Joy Хотела е в някакво село между Албена и Кранево, но не е на морето. ))))))  hahaha

Направо ви завиждам на тези, които сте си във Варна. ) Аз буквално пощурях тук от седмица и нещо да издирвам къде да ходим. )

# 134
Ели,ще ми липсваш много Hug
И аз искам да живея на морето,но един ден и това ще стане.
Гледах снимките на Дидка във фейса,страхотно са си прекарали и са едно жестоко семейство!
Диди,целувки,страшни сте,СТРАШНИ!!!!
Всички сте супер готини,приятели сте големи,благодаря ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт