Жената Овен/11

• 23 247
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Ели,честити ти именици!Да са живи и здрави!

Мира,честита годишнина!Много любов и хармония ви желая!

Ну заяц,честито!Пожелавам ти на сватбата да си preggo

# 631
Ну Заяц, честито мила.))))) И стискаме палци всички нещата да са ок скоро при теб. )

# 632
  • Varna
Честит празник на близките ви момичета които носят името Георги и неговите производни
На Мирамчето  Hug
Много по три години лИбоФФ и пожелавам. Винаги да се обичат и желаят както сега!!!
ЗАЙЧЕ БАЙЧЕ Hug
Винаги съм ти пращала детелинки за късмет, сега ще ти пратя още една да хване по як дикиш Wink

# 633
Диде, честит ти именник на патерички. Ти вече си му пожелала всичко най-хубаво, браво   bouquet

Ели, на теб също да са ти честити именниците да те радват винаги и по много  Hug

Мира
, на вас още дълги, дълги години да посрещате тази годишнина   bouquet И все така да се обичате.

Заяц, честито и на теб за предложението. Сигурна съм, че резултатът от стимулацията и процедурата ще са успешни и ще си най-прекрасната булка.  Hug

# 634
Добър ден!
Снощи такава пиянска вечер с приятели си заформихме,че цяла нощ съм спала като агънце и много топло ми беше.
Честит празник  на всички който празнуват днес1
Ние нямаме такива в рода.Няма и да ядем агне,тъй като на Спасовден/следващата седмица / е на мъжо курбана и тогава  ще копуваме агнето.
Mirama ,честита ви годишнина!
Отивам на работа ,лек ден на всички.

# 635
здравейте.честито и от мен на всички именници днес!Mirama -честита годишнина!

# 636
Мирама, честита годишнина! Още много, много пъти по толкова да посрещате годишнините все в любов и сговор  Hug
Заяц, предложение за брак? И предстояща сватба? Ухаааа, остана и две чертички и щастието ще е пълно! Честито миличка  Hug Hug И покажи пръстенчето, нали знаеш, че се любопитни, но мноогооо добронамерени  Grinning
Ужасно се извинявам, но забравих да спомена, че баща ми е покойник...на него е кръстен сина ми.  Embarassed
Аз доста чистих досега, хапнахме и сега релакс с кафе и чаша сладолед.
Ето и за вас:

# 637
Oх, Ели, и аз таман си пия кайвето.А сладоледче с мента обожавам Heart Eyes

# 638
Ели, да са ти живи и здрави именниците!
Мирама, Честит празник! Много да се обичате!
Ну Заяц, това е чудесна новина Hug
Аз преядох със сладолед. Заведох малката в една сладоледена сладкарница да ядем мелби и тя не си хареса нейната, защото имала парченца плодове. Поиска си само 2 сметанови топки, без нищо. И аз като добро прасе изядох 2 огромни и различни мелби. Че и кафе със сладолед...много обичам сладолед, обаче сега се чувствам като слон Joy

# 639
Ну Заяц, Мирама  Hug

# 640
Уау, къде сте бе хора  #Crazy
Явно голям празник се е заформило  Joy
Наздраве! Hug

# 641
Мирама, честита годишнина! Да се обичате дълги години!

Ели, да са ти честити именниците. Да си носят със здраве името.
Ну Заяц, честито за годежа   bouquet, пожелавам ти да се сбъдне това което най-много желаеш.

# 642
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУ newsm68
Сега вече мога на спокойствие да сложа закуската, че вчера като попарена бях. Предната вечер научих от моя близка, че кораба на мъжът и е следващия пленен. Цял ден чакахме някакви новини от някъде и от никъде нищо. Слава Богу късно снощи се разбра, че момчетата са отблъснали пиратите а и във тоя момент е имало и военен кораб наблизо. Иначе ония маймуни били вече на борда. Ей, затова не съм писала вчера, само поздравих Мирамка.

Хайде спорен ден на всички Hug

# 643
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Делта, мерси за закуската, всичко е добре щом свършва добре!  Hug
Ние днес сме на датски рожден ден.
Хубав ден, но при нас времето е гадно - вали....

Слънчево настроение!!!

# 644
Добро утро Simple Smile
Делте, радвам се, че всичко вече е наред Hug
И тук вали от сутринта, но има надежда като че ли да спре. Аз се събудих рано, спи ми се, а не мога.

Общи условия

Активация на акаунт