Жената Овен/11

• 23 243
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро момичета! Hug Heart Eyes
Зайче, пожелавам ти най-прекрасната сватба, много здраве, щастие, любов и успех с резултатите  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, а ти да си най-хубавата бременна булка preggo Praynig.
Делтичке Hug мерси за хубавата закуска. Много гадно това с пиратите, имали са късмет, че е имало наблизо военен кораб. Добре, че вече всичко е минало.

И при нас времето е гадно, но аз се моля да вали към Добрич, иначе няма да имаме добра продукция Wink Laughing.

# 646
Добро утро!
Делте,радвам се,че всичко е приключило добре.Мерси за диетичната закуска! Hug
Аз днес пак яко ще работя,като вчера и като утре.Но ще влизам да ви хвърлям по едно око,ако изобщо се вясвате,че вчера хич ви нямаше. Mr. Green

# 647
Добър ви ден!
Делтич, добре че се е разминало Hug

Днес сме си у дома.Утре мислим да отскочим до Вълшебния извор до Девня.Има ли някой отзиви за там?

# 648
Фран,чувала съм много хубави неща за там,но не съм ходила.

# 649
Да, и на нас така са ни казвали, ама знам ли Joy

# 650
  • Varna
Мацуранки Hug Благодаря ви, че оная вечер и вчера до късно вечерта бях наистина като припикано мушкато Hug
А кажете нещо за тоя Вълшебен извор, аз сега чак чувам за неговото съществуване Embarassed
Мирамчева дали се е срещтнала със Бенджолинкова newsm78 Или днеска шЪ копунясват newsm10
МЕДУЗКЕ Hug
Нека да вали точно към това мястУ което ти желаеш. Във Варна нИ щЪ никакъв дОжд #Cussing out
КОКОЛИНКЕЕЕЕЙ Hug
Абе ти се Овне бе, никаква работа не ти се опира. Радвай се, че бачкаш беееее newsm10
ЗАЙЧЕ Hug
Почна ли да избираш роклЪтЪ! Кога мислиш да правиш сватба? Най-красивата сватба ти желая да направиш, поне за тебе и твоите хора да е така!!!!

# 651
# 652
Ходила съм там ,но беше отдавна/дали не бях на 10-12 г?/Интересни ми бяха цветовете в извора.Иначе ,сега са го обновили и ми изглежда много добре.

# 653
  • Varna
ФРАНЧИИИИ Hug
Много хубаво изглежда.!!! А и много обичам механи, само да няма чалгия, обачИ newsm78
Чакаме отзиви Hug за кухнята също Hug

# 654
Ние днес сме на датски рожден ден.
Много далеч ще ходите на рожден ден, Боби  Laughing  Wink
Делти, такъв ужас... Shocked добре, че се е разминало!
Много шантав ден днес при мен..събудих се сериозно успала се в 11 ( че ми се случва за 6-ти път вече), тъкмо си пия кафето и брат ми ме измъкна на разходка с племеничката  Grinning
Дотук супер, с изключение, че така здраво си халосах главата в една люлка, че още виждам галактики през погледа, а издрънчаването на канчето ми накара всички майки , деца и татковци да обърнат глава по посока на кънтежа  Joy Joy
После се домъкна свекърва ми и се карахме повече от час, дълго е за разказване, но е решила да направи подарък, ама както тя каже и както тя иска. А не искам да откажа подаръка, защото той не е за мен, а за децата ми.. ooooh!
Та сега съм с главоболие и голямо кафе до мен.
Отчетох се  Laughing

И за вас  Hug

# 655
Пфуууууу, Ели, егати и свекъвището дет го имаш ooooh!"Тя както искала"- ей това ме разби Joy
Ние бяхме на ролбичката, мъжо на басейн, а аз четох вестник, че в басейни рядко влизам.после пихме по бира и рибена чорба ядохме.Там са чудни чорбите им.
Сега пия чай и после си завирам едно турско кафенце Wink

# 656
Ели,доста преживявания при положение,че си проспала една част от деня,а пък и той не е свършил.
Аз съм на зелен чай hahaha.Фран,ти си "виновна" за това.Наскоро ми вкара мухата с твоя зелен чай с манго и сега съм на такава вълна.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 657
Ха ха ха.Моя привършва и ще карам на чист зелен.Забравила съм му вкуса, но ще свикна Wink

# 658
И моя е чист.Нямаше с манго като си го купувах.Беше ми интересно да го пробвам,но....... някой друг път.
Обаче всички яко са запразнили.Почти никой не влиза.

# 659
  • Varna
ЕЛИНОРЧЕВА Hug
Абе ядосах се на свекърва ти за начина по който иска да действа. Ама майната му на това. Обаче там за оня удар за който пишеш ме притеснява. Как е главата ти? Не трябва ли да идеш на снимка? Питам защото казваш, че чак се е чуло като си се ударила.  Къде я намери и ти тая люлка беееее Sad
А аз не празнувам. Преди обяд излязох за малко. И след това у дома, та до сега. Влизам и ви преслушвам от време на време.
Обаче де изчезна Венчето newsm78

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 18:07 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт