Жената Овен/11

• 22 344
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Varna
Кви сЪ тия трици бе #Crazy От вчера ви чИтЪ, че люскате тия трици . За кО са ви?
Хайде отивам да му ударя една баня. Във момента съм със увита чутура със разни масла по нея. Смених чаршафи и хавлии и се гмурвам във банята. После, чакам да видя какви трици ощИ ползватИ и за какво  #Crazy
БОБИ Hug
Благодаря за порто Hugкаловия фреш, точно това ми се пие във мУментЪ

# 676
  • при моите деца .....
Кви сЪ тия трици бе #Crazy От вчера ви чИтЪ, че люскате тия трици . За кО са ви?

За да те зарибя.....
http://chudesa.net/p10388/

На мен ми е навик от Дюкан....Всеки ден до края на живота по 3 с.л. трици..... и протеинов ден!

# 677
Добро утро Simple Smile
Снощи  3 пъти спираха тока,като третия път в 10,30 ми писна и се търкулих рано в леглото.
Щом не ми се вие свят и повръща,значи нямам комоцио. Всичко е наред  Grinning
Делтееее, тъкмо излизам от кухнята и направих палачинки и ги поднесох с малиново желе  Heart Eyes
Само мен не успя да изкушиш, защото аз предварително се поддаох на изкушението  Wink
Ще черпя като направя бездимен месец, то май вече е ясно, че ще успея  Grinning Щом издържах дотук.
Снощи правих тулумбички/ или се пише толумбички  newsm78 , ама шприца ми го беше хванала липсата, че станаха като сиропирани питчици, но да не мислите,че ги пожалихме? Неееее  Crazy
Тъй, кафето е почти изпито, изкъпах се, малко грим и на разходка.
Ча, момичета  Hug

# 678
Боби,благодаря ти за статията  bouquet!Започвам ги,че холестерола ми е малко високичък.А ти как с какво си ги разбъркваш?Аз миналата год. ги ядох с кис. мляко,но не ми харесваше и ги спрях.
Ели, Hug

# 679
Добре мина карането!Обаче сме в калчица отзад на горнищата Joy

КоКолина, аз триците ги ям с кисело мляко и киви (ябълка, портокал, ягоди и т.н.) иначе са ми мноооого гадни Wink
Айде, бай, че да видим ние накъде ще забиваме, защото мъжо ми казва, че щяло да бъде кал навсякъде Crossing Arms

# 680
  • Varna
Аз, обичам овесени ядки. Триците трябва да са ми по добре, защото ядките ми дрязнят тумбачето и ме боли. Със прясно мляко мисля, че ще е добре. Иначе във понеделника бях на изследвания и във вторника лекарката ми се обеди, че са бомба. Преди това, изследвания ми пусна и Ортопеда и там изследванията чудесни. Никакви холестероли, никакви други чудеса не съм си спретнала до сега.
Трябва тия трици да ги опитам и със палачинки също.  Благодаря ти Боби.   bouquet
Той синковеца редовен със тия трици- ще си перна от неговите. Гледам купил един голям плик, поне кило е smile3508 Само да не ми надуват тумбата.
ЕЛИЧКА Hug
Значи главата ти е наистина яка, щом нямаш някакви кофти симптоми. Все така да е  thumbsup

# 681
Делте,честито за добрите резултати!  bouquet
Момичета,аз имам още малко работа 1ironing и после ще мятам къщата. newsm79

# 682
а здравейте и от мен.Оливия спи,а аз чистих..сега почивка малко,че след малко ще стане и навън,че милата от сутринта иска да кара колело.хайде лек ден  bouquet

# 683
  • Варна
Здравейте отдавна не съм писала ма не сме се спрели въобще. Мъжо пощуря да ходим по балкани, по вили, по селца и чукари travel
Връщам се да ви чета
за всички мацки Hug

# 684
Нери, ами то няма лошо, браво на мъжа ти.

Който не е ходил, моля веднага и при първа възможност да отива до Вълшебния извор до Девня.Приказка е.Толкова зелено на едно място не съм виждала скоро!Качих снимки в бука Wink

Ще отскоча за бира, че мъжо заминаха на карти и ние сме двете с щерката, ама тя след малко забива на игра и ще съм самичка до 21.30ч. Whistling

# 685
Фран,а пътя как е?Чух,че бил целия в дупки.

# 686
Фран,а пътя как е?Чух,че бил целия в дупки.
Добре е PeaceКюфтетата са им трепач.Мнооого люти, точно като за мен LaughingСтава кухнята им като за едно ядене Peace

# 687
Фран,видях снимките.Наистина е вълшебно. PeaceНо снимката,където си с дъщеря ти е най-сладка.Много сте готини Hug.Пу,пу,пу...

# 688
Марси, КоКолина!Видя я с какви обеци е, нали?Защото ние с майката на най-добрата й приятелка не им разрешавахме да се фръцкат навън с толкова големи халки, и двете мацки решиха една на друга да си направят подарък за рождените дни.Естествено, че бяха халки и гривни за крак Joy

Айде, наздраве!Реших да не съм на бира, а на уиски и ви черпя с любимото ми-

# 689
  • Varna
Първата ми възможност за тоя Вълшебен извор ще е къде края на Август във най-добрия случай. Ама ще го преживея, надявам се поне кЮфтаците им да са същите на вкус smile3503
ФРАНЧИ Hug
Кака ти ДелтЪ и тя носи гривна за глезен Wink
Аз докато гладих, сложих и един кекс изпекох, и докато го пекох и гладих, чаршафи си початих във Скайпо със една аверка. Била във командировка във Копенхаген. Та момичето ми каза, че много и е тежко, че не вижда България да има поне половината от стандарта на тая страна- стъжни ми се и на мене хем знам, че е така. Надявах се до скоро на по добро, ама вече вече и съмнежа ми свърши Rolling Eyes
Добре, че Франчи е изтъпанчила пиенето тука, да си пийна и пак да ми е хубаво и да се надявам отновУ......
НаздравИ, Франчи, туко що ДиванетУ ми наля малко Chivas regal- хич не обичам, ама да не му счупя хътъра. Аз винце и биричка мога да си пийвам по малко. Тия твърдите горива Ич мЪ няма...

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 21:53 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт