Плодове и чай с мед - 38 част

• 33 712
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Аз мисля , че на първа страница някъде пишеше , че кафе не се пие ... но понеже по принцип нито пуша , нито пия кафе ...и следователно не съм се интересувала и не мога да ти кажа с точност  ...
При режима се сваля различно , в зависимост кой колко има да сваля , кой колко е стриктен ... Аз за 12 дни свалих 5.100 и са ми голяма гордост ... но имаме момичета , които са плодували по 20 дни и после са захранвали горе-долу по още толкова ... и имат свалени по 15-20кг да не кажа и повече ... Всичко е строго индивидуално ... но от теб зависи ... Ако мислиш , че не можеш да издържиш поне 10-15 дни и че няма да успееш да захраниш правилно - по-добре не се мъчи , защото само ще стресираш организма си ... Наистина ти е нужна воля ... и от мен да знаеш - няма невъзможни неща ... И аз никога не съм си мислила , че ще успея да съм толкова много време на плодове до 1кг на ден ... но ето на - успях ! Просто тук има страшно много жени , които могат да те мотивират ... Почети страниците назад ... виж за какво става дума ... и заповядай при нас =) !  

# 451
  • La casa de Mickey Mouse
Dream* видя ли, че нещата се нареждат добре

# 452
Здравейте, плодуващи момичета.
От днер се присъединявам към вас.
Нека навъртя няколко дни пък тогав аще се разбърборя  Embarassed

# 453
Mini , права си =) Сега вече съм щастливо ... Днес дори си мерих дънките , за които говорех преди горе-долу две седмици ... Стават ми и ги закопчавам нормално ... само дето мъъъъъничко се показват едни паласки отстрани ... Но съм се зарекла , че и с тях ще се сбогувам ... Искам до края на юни да съм това , към което се стремя първоначално ... Надявам се до края на плодуването свалените килца да станат 10 , но няма и да се разсърдя на още =))  , а след това ще си направя линийка с 5 килца ... и се надявам да се преборя с тях ...
Между другото момичета ... Искам да ви се представя и се надявам да мога да се обръщам към всяка една от вас по име =) Аз съм Весела ииии ако продължават килцата да се топят , наистина името ми много ще ми приляга =))

# 454
Dream, здравей стара познайнице.
Радвам се, че откривам съфорумки от БВД.
Аз съм тук вече и ще чакам другите да се присъединят Simple Smile

# 455
Ааааабииии , здравей , мила =)))) Ако искаш ми вярвай , но съм се затъжила за тел и за Елито ... никакви ви няма ! ти поне се появи , ама да вземеш да кажеш и на Елито да ни навести ... Пак ли се почват мъките =))) ? Радвам се  , че и ти като мен си се спряла тук ... 

# 456
Здравейте отново, реших да започна все пак от днес, че не ми се чака до понеделник. Пих едно кафе с мляко сутринта, ама ще се престоря, че не съм  Embarassed защото нямам търпение да започна. Купих си череши.  Heart Eyes
Веси, много се радвам се за минусчето ти.   bouquet Между другото аз съм Камелия.  bowuu
Аби успех и на теб. С теб започваме заедно.    bouquet

# 457
Здравейте красавички слабички  newsm51
Днес ми е 4ти ден и ще се накажа да лунувам само на вода!
Снощи ядох малко салатка , едно парченце луканка с кашкавал и 4 чаши бяло вино.... newsm61...бях на рожден ден....не успях да се сдържа....днес сe събудих и осъзнах какво направих снощи и адски се намрaзих! smile3516 smile3511 Въпреки всичко кантара ме показа 57.500кг. -за 3дни -2.5кг.
Радвам ви се много, чета ви постоянно и подкрeпям всяка една от вас.... smile3501
леко и успешно лунуване Two Hearts

# 458
Добро утро от мен, днес съм на лунуване за сега сум на 1 фреш от вода и грейпфрут. После още 1-2 фреша с лимон..и ще мине деня.. Иначе много съм щастлива, хубави ягоди и череши по 3,50лв.  Mr. Green Mr. Green Утре ще изям 1 кг череши  Embarassed..нали още няма червеи ?
Успех и хубав ден... днес ще ходя да покарам колеце след обед надявам се да имам сили... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Целувки от мен !

# 459
Веси, Елица е в Германия при курнианус...и аз не съм я чувала скоро.
Мъките ни вярно започват наново. При мен положението от 1 година е + 2 кг.
Здравей, лаленце.
Момичета аз днес съм на ягоди. Едно кафенце и 1 сокче със захар съм пила. Но нищо. Аз не мога да пия чайове-гади ми се от тях. Обаче пия много вода.

# 460
Привет момичета  wavey .Веси радвам се,че днес си размрдала кантара надолу  smile3501 аз днес лунувам и реших да пропусна меренето ще го направя утре.Добре дошли на новите момичета пожелавам ви успех   bouquet Лек ден и много минуси на всички  Hug
 А и между другото аз съм си Цвети newsm03

# 461
Аз съм Таня  #Silly

# 462
Ками , Цвети , Таничка ... Приятно ми е =)
Аз сега си направих една разходка до университета ... ама кааааак заваляяяяяя , чак ми се дорева ... Много мразя , когато си направя косата ... да изляза и да завали ... Но пък си купих грееейпфрут - 4бр , лимони - 4бр , ябълки - 6 бр. и 500гр ягоди ... Спокойно , това ще ми е да 3-4 дни  Laughing... Аз току-що си изцедих един грейпфрут , един портокал , който ми беше останал и един лимон ... и така ми е кеф , че не мога и да ви опиша ... Черпя  всички ви с по едно фрешче с лед , по повод хубавото почти юнско време =) ...
Аби , ако чуеш Ели да я поздравиш ... Иначе трябва да ти кажа , че ти си се справила много добре щом имаш само 2кг качени ... =) Ти по принцип си с воля , така че мисля , че няма да имаш проблеми =) ...
Аз съм за бой , но откакто съм станала едва сега пия нещо ... Просто ми беше твърде гадно и аз не знам защо ... Сега се надявам да наваксам =) ! 

# 463
zdr momi4eta az sam Elena mn se radvam za vsi4ki vas immam edno vapros4e mojeli da qm samo plodove mnogo mi se gadi ot 4aq mersi predvaritelno i se izvinqvam za latinicata no kirilica nqmam pojelavam vi o6te mnooooooogo minus4eta Hug

# 464
Аз също не мога да ти отговоря , но мога да ти кажа , че също като теб не ми понася чая и до сега съм пила само няколко пъти ... Хубаво е да се пие , но не мога ... въпреки това отслабвам

Общи условия

Активация на акаунт