Плодове и чай с мед - 38 част

• 33 704
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Последно като се мерих ... бях 169 ... и не мисля , че нещо се е променило от тогава  Laughing
 ... А ... ииии съм на 21год. =)

# 481
az sam 1.67 visoka i 80 kl :oops:naprVO ma e sram i spored mene tova e dietata 6toto edna moq priqtelka prave6e BVH i kosata i zapo4na da pata noktite i se 4upeha mn lesno i liceto ima6e akne po vreme na dietata

# 482
Здравейте момичета ! Малко ми е трдуно да запомнч и имената и никовете, да няма обидени малко съм русичка  Crazy. Иначе днес ми е 3 ден свалила съм вече съм 84, но пък си дойдох вкъщи при мама,..почват се едни гостита,манджи а аз изядох 2 банана, ягодки и череши,. та държа се.. Няма да се меря 4-5 дни с надеждата да сваля 2-3 кг..уфф още съм си в депресия, объркана и какшо ли не...искам да поотслабна малко и да се пооправя...незнам какво ми става  Outta Joint ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН

# 483
Poludqh- объркването винаго е свързано с мъже.. И аз съм така.. Освен това има мъж, когото чаках да видя две години и сега към 30 юни ще го видя... не ща да ме гледа дебела като пандишпан..Винаги съм мислила за някои от звездите, колко са тъпи, бла бла - обаче истината е, че са страшно дисциплинирани жени ( пък ако ще нивото има на интелект да е 0)..май на нас ни трябва това- дисциплина и самоконтрол..Повтарям си го  и ми харесва.. дано да го спазвам

# 484
Аби- и аз съм на 27.. ама съм висока и натраках едни 76 кила, които беше трудно да посваля.. Искам 60 кила и направо се моля за тях..
Има ли нераждали като мене( тоест без извинение за килцата)Simple Smile))

# 485
Poludqh- объркването винаго е свързано с мъже.. И аз съм така..
Може и с мъж да е свързано, иска ми се да не е с него, обаче май той е причината..Отричам ли аз отричам , ама той ме изкарва постояно от контрол (а си казвам,  че не ми пука..) оф нали съм и аз един инат.. толкова съм объркана...леле ужас..не мога да се позная  newsm78 #Crazy #Crazy и какво друго се сетих, когато бях по-дебела постояно ме желаеше..странно а сега ... :X
Относно килата на 20 години бях 110 даже може и повече не съм се мерила, и не ме бъркаше..беше ми някак спокойно.. сега почти на 21.. и отслабвам и ми е неспокойно..странно искам още и още а тогава ми дремеше на шапката ...
P.s. гледа ми се много сълзлив филм...ще ми се да се поразлигавя дайте малко идеи.. Благодаря  (hug)

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 22:38 от poludqh

# 486
Tanichka ... ne znam kakuv film tochno ti se gleda ... no posledniq , na koito mnogo plakah e Hachiko - a dogs story ... vij reziumeto mu ... no sum sigurna,che kato si poplachesh shte ti poolekne ... Gore glavata ... ti si mnogo hubavo momiche... a muje bol ... 

# 487
Здравейте момичета.
Аз съм 2 дена на плодчета,като втория ми се падна лунен и го направих с фрешове и вода.За тези 2 дена имам - 1.500
Днес ми е третия ден,но утре като се притегля тогава ще мога да кажа резултат.
Та,имам едно въпросче- Вие,горе-доло,по колко мед слагате в чая,защото има някои на които (като не съм на диета) се налага да сложа доста мед,за да станат поносими....

Успех ви желая на всички !  Hug

# 488
Poludqh, препоръчвам ти този. Много плаках на него. Cry Този също е много хубав.
Ihkk, до колкото знам с всяка чаша чай се позволява по 1ч.л. мед, т.е около 4ч.л на ден или аз поне толкова хапвам, защото чайчето го пия неподсладено и отделно близвам медец.  Crazy

# 489
Здравейте , мацки ...
Въпреки , че аз вчера бях на фреш от един лимон и един грейпфрут ... и отделно една ябълка ... днес нямам минус ... Надявам се обаче днес за последно да си задържам това тегло , защото наистина искам това 1.700 да се разкара до другия петък..събота...Силно се надявам ...
Вие как сте ? На мен от снощи насам ми е малко пресъхнало гърлото , но не мога да си обясня и това не-ходене-до-тоалетната ... За това ще взема мерки ... Сега ставам да чета , а по-късно пак ще се включа =)

# 490
Dream* The Tulip Благодаря ви за филмчетата...  Hug намерихте ми занимание...
Dream* 100%  ще ги свалиш това кило и нещо за 1 седмица.. На мен вчера ми беше много трудно бая плодове ядох, но днес с нови сили хич не съм гладна (а мама пече ли сладко в другата стая от ягоди, мирише ли на всякъде...няма да кажа  Blush #2gunfire .. Днес ще се опитам да пия повече чайчета ( аз не ям мед  Laughing ,вчера си купихме пресен ще го дегостирам..ама и вие не прекалявайте с мед-а.. Хайде аз съм си тук през деня и ще ви навестявам, ако огладнея  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Благодаря ви за всичко, и че ви има най-вече   bouquet
Пелагиа, Флоринка Къде сте.................. Cry
p.s. Виждате ли ми линийката с килограмите, аз нещо не я виждам...

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 11:46 от poludqh

# 491
Здравейте , мацки ...
Въпреки , че аз вчера бях на фреш от един лимон и един грейпфрут ... и отделно една ябълка ... днес нямам минус ... Надявам се обаче днес за последно да си задържам това тегло , защото наистина искам това 1.700 да се разкара до другия петък..събота...Силно се надявам ...
Вие как сте ? На мен от снощи насам ми е малко пресъхнало гърлото , но не мога да си обясня и това не-ходене-до-тоалетната ... За това ще взема мерки ... Сега ставам да чета , а по-късно пак ще се включа =)

Книгата съм чела отдавна, но не съм спазвала правилото до 1 кг на ден и това да не се смесват плодовете. Ядях банани, ябълки, праскови, без значение. Чай, подсладен с мед, неограничен. Но ако вие сте решили да спазвате правилото за несмесване на плодовете, спазвайте го. След плодолечението освен че фигурата и самочувствието се променят, през цялата година изобщо не бях боледувала! И не пушете, когато сте на плодолечение. Стискма палци на всички, които  сте започнали!

# 492
Здравейте  Hug
Аз се включвам за първи път в тази темичка  bye Първо реших да лунувам, после минах на три дни лунуване, като в първия и третия ядох по 2 големи ябълки...сега ми е четвърти ден и мислех да започвам захранване и по този повод влезнах и в тази тема. Гледам сега, че правите гладолечението по 20 дни и се замислям дали да не продължа  Thinking Имам прекрасен резултат за 4 дни - 4.5кг. Чувствам се много по-добре, но и имам още много за сваляне.
Твърдо съм решена този път да успея и да сваля всичката сланина, която не ми трябва  Crazy
Стартирам от 86.7, сега съм 82.2, а искам да стигна под 70  Flutter
Дали да продължа с плодчетата или да минавам на захранването и после веднъж седмично глад, до обяд плодове, вечеря - зеленчуци  Thinking

# 493
Аз да добавя към Джоф, че и кожата се подобрява, особено ако имате проблемна кожа на лицето.
Аз пуша-много ме е яд-но не мога без 3 -4 цигари на ден.
Днес си купих един стягащ крем за тяло Simple Smile
Вижте линийката ми - аз съм доволна засега. Ще дойде и деня на задържането, но това не ме притеснява Simple Smile
Вярно е, че плодовете засилват имунната система и в сезона на гриповете нас ще ни прескочат Simple Smile
ihkk, заедно сме и на мен днес ми е трети ден Simple Smile

# 494
ihkk, заедно сме и на мен днес ми е трети ден Simple Smile
И на мен.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт