Плодове и чай с мед - 38 част

• 33 715
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
  • Русе
Здравейте плодоранки Simple Smile
Как сте? Има ли минусчета? При мене от три дена все едни и същи кила ме показва ама това си е напълно нормално, пък и не може всеки ден да е Великден Joy
Колкото до кафето и цигарите те не пречат на диетата,те пречат относно прочистването на организма.
Захранването по книгата на Лидия Ковачева се прави толкова,колкото е плодуването. Аз я имам и съм я чела преди доста време. Сещам се, че и след захранването не е хубаво да се яде поне 10 дена месо.(имаше нещо такова и го бях спазвала)
Момичета избийте си ги тези мисли, значи мога да направя 10 дена захранването и т н та вие с тези думи показвате каква слаба воля имате, ами нали тези килограми трябва да се задържат?
Знам, че Ви се хапва и аз бях така първия път, но знайте,че трябва да се храните по много малко и много внимателно(след захранването), иначе няма как да ги задържите.Това се супер бързо свалени килограми, и сами знаете,че колкото по- лесно сте ги свалила даже още по бързо ще ги върнете. Минимум 3/4 месеца трябва да сте все тези кг, за да може организмът Ви да свикне с тях,че след това да си хапвате и да си стоите все същите килограми.
 Дано съм била полезна по някакъв начин.

Целувам Ви и Ви желая лек и спокоен лек!   bouquet newsm51

# 736
Общо взето след всяка диета трябва да се ограничава човек за да си запази килата, не е само плодуването. Аз например преди година и половина свалих 27 кила с Дюкан и от тогава не съм спряла да се ограничавам за да ги задържа, защото изтървеш ли му края - каква е позата?

# 737
  • София
Днес ми е 11 ден. Добре съм. Не съм гладна. Но за съжаление забелязвам, че рядко посещавам WC-то. Предполагам е нормално щом хапвам само плодове, вие колко често ходите до 00?
Днес хапнах до сега 2-3 сушени смокини. знам, че не е препоръчително, но ми се приядоха, все пак съм в МЦ.
Не съм се качвала на кантара, ще чакам да отмине този ми период и тогава.
Относно продължаването след режима - аз също съм на мнение, че мнооггоо трябва да се внимава какво и в какви количества се яде след плодуването. Изтървеме ли му края доста по-бързо ще качим килограмите, които сме свалили, та и отгоре. Аз съм се настроила психически, че това лято ще съм предимно на салати.
Това е за сега от мен - радвам се, че много от нас другата седмица започват захранването. Аз все още се колебая - 15 или 20 дни да направя, но все пак клоня към 15.
Усмихнат плодов ден, момичета  Grinning

# 738
 iliqnska, съседките ми казаха че проблема с 00 се решава ако хапваш редовно на закуска киви. Аз купих вече  кивита и  днес ми бяха първия плод, пък ще видим- дано са прави.

# 739
Тъкмо изядох първите си кратавици  smile3521
за вц-то да кажа, че и аз бях така! От една седмица някъде се нормализира всичко. Сега се чувствам много по-добре  Party
Опредлено трябва много да внимаваме  Naughty
Преди две години и аз бях на Дюкан, ама се оказах несериозна и целия ми резултат отиде на кино  Banghead
Сега обаче - ц  Naughty Няма да се повтори  newsm25

# 740
Момичета правите ли някакви тренировки? Аз доста си тренирам, ходя си на фитнес редовно и кардио си правя, но мисля, че трябваше да заменя кардиото с йога по време на режима, че май ми идва в повечко.

Sofi4 Bраво на тебе и на Дюкан. Такова прецакване на целия организъм съзнателно не бях правила, както с Дюкан. Цяла година се лекувам.

# 741
мама пати-сподели с две думи какво се е объркало при Дюкан, плз...
аз нямам възможност да тренирам качествено, откакто съм с деца.Това е голям бич, с напредване на възрастта особено.Инвестирахме преди време в кростренажор, който бе несполучлив избор.В момента сме с нов, старая се да съм редовна, но е прекалено еднообразен за мен.И ми дотежава.Доскучава по-точно.Освен това имам определено време-например рано сутрин, преди другите да са станали, което означава, че ако и мъва ми си е вкъщи-да въртя на тъмно и тихо, него като го няма поне си пускам ТВ-музика нещо...да върви там.Вечер ми е почти невъзможно.
Но спорта, в съчетание с режима е чудесно нещо, да не кажа задължително.

# 742
  • Русе
The Tulip права си, да! При всяка диета човек трябва да се ограничава след това, но ти не си смъкнала 27 кг за 20 дена. При Дюкан не се смъква толкова бързо колкото при плод и чай.
Плод и чай е изключително рязка и травмираща диета за организма. За това при нея е много по-трудно да си задържиш килограмите след това отколко при Дюкан.
За това момичета издържете на захранка колкото се може по-дълго и след това внимавайте Simple Smile

То и аз почти ще свършвам диетата и като знам,че ме чакат колко месеца само на салатиииии..лелеее майкоо  ooooh! Tired
 ама аз съм си виновна да не съм се тъпкала като прасе,че да надебелея  Joy

# 743
При Дюкан при мен стана следното: капе ми косата, камъни в бъбреците, сумати кризи, кожата ми е О Т В Р А Т И Т Е Л Н А  (просто не можете да си представите за каква суха, гадна кожа става въпрос), ноктите се чупят ужасно много. Равносметката: цяла година по доктори и сумати лекарства. Естествено една от причините да се захвана този път с плодолечение беше Дюкан и прочутия му план ПРОТАЛ.

Никой на никого не гарантира, че килограмите ще се задържат с каквато и да е диета. Момичета това зависи само от вас!

# 744
Разбира се.Зависи от много неща.Още повече, че не всяка диета пасва на организма.Много е индивидуално.Дюкан товари бъбреците, ако си предсразположен и 100 литра вода да пиеш-ще направиш криза.
Има нещо друго обаче-всяко тяло си има собствено тегло, да го наречем така.Моето тяло например поддържа тегло 55 кг/с възрастта се качи числото, преди, като момиче поддържах 52/ при лек режим.Т.е. не драконовска диета, хранене, нелишаване, но все пак-съобразяване с елементарни неща и друго при мен-хапване в минимални количества.Позволя ли извън тези рамки да излезна,веднага вдигам теглото и то много.Реша ли обаче да свалям ПОд тази цифра-почти съм обречена на неуспех.Т.е. аз свалям да речем-2-3-4 до 5 кг максимум, после със захранването-стриктно и в минимални количества-връщам.Т.е. поддържам едно положение, от което няма мърдане.Или ако има-то е нон-стоп лишение и драконовска диета.

# 745
Чували ли сте за онзи йога /всъщност са много, но за него прочетох/, който си набавя жизнена енергия единствено и само от изгревите и залезите на слънцето? С  което искам да кажа, че нашата диета си е направо приказка Simple Smile, а хапването в малки количества после  е още по-леко.
/Като бебе съм била много, много "ПУХИ", защото майка ми решила, че е сладко  крачетата ми да са оформени като БАХУР, хахахахаха и ме хранила многооооооооооооооооого с хумана - била мн хитова тогава./
Мисля си, че е добре да се настроя, както казват повечето от вас на доживотно ограничаване /което е супер/. Да се мотивирам  да живея като цяло здравословно, иначе каква ти победа с края на диетата или с някой и друг свален килограм?! Просто това е завинаги и връщане към стари навици не е "забавно".  
Еми, силата е във всеки да го направи! newsm10

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 17:33 от Didka_mama_na_Peteto

# 746
  • Пловдив
моята мечта е да си купя бягаща пътека за вкъщи Party

# 747
Jizzlober,  с тези 55кг, направо се чудя  Shocked Т.е искаш да свалиш до 52...та това са 3кг...
При мен 3кг се свалят лесно, аз на 10-тия зациклям  Tired А ми трябват поне 15  Tired
нали калкулатора за идеалните килограми е височината - 110 за жените. Значи за мен идеалните са 60. +-10 в зависимост от типа структура, плътността на кокалите и генетичната предразположеност.
Ако стигна 70 ще съм супер щастлива  Crazy
А ако падна под 70 ще започна винаги да вярвам в себе си  Blush
Успех на всички, който колкото цели - да ги сваля  Hug
Аз с Дюкан не съм имала проблеми, друг е въпроса, че симптомите, които казваш mama_pati аз си ги имам що годе постоянно още преди Дюкан.
И аз мисля да изоставям старите навици, просто няма смисъл от тях  Naughty

# 748
Здравейте!
Много хубава тема си имате!  Hug
Обожавам чайовете и всеки ден пия по 400-500 мл.,затова бих се включила с няколкодневна пречистваща диета.
Макар че сигурно след 3-тия ден се свиква вече Simple Smile
Ще почета от тук-от там темата.
Успех на всички   bouquet

# 749
Аз също през последните 10 години поддържам около 55 кг.+ /- 2 кг.  Thinking
За отслабващите мога да препоръчам някои хранителни добавки:
Хром - естествен минерал,който е много полезен при диетите,понеже регулира глада за сладки въглехидрати(нищо че в плодовете и меда има много фруктоза,но пак си чувства човек глад за "сладко")
Л-карнитин(течен, по 1000 мг. на ден)-изгаря мазнините при кардио-движения. и да не се тренира много,пак не е излишен. Той също се съдържа в храните,но в малки количества.
За чайове моят опит показва- жълт кантарион (за настроение), зелен чай(задължително)- мощен антиоксидант и стопява мазнините, бял равнец( за плосък корем) и т.н. Някой се оплакваше от липса на ходене до 00- много ефикасна е сенната(майчин лист),обаче е забранена за бременни и е забранено да се пие през деня  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт