Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли възможност да внасяте пари във фонд за колеж и държавата също да допринася (такъв вариант съществува за Канада)?
Какви са разликите между стипендиите за отличен успех в частни и държавни училища в САЩ?
Какви са основните разлики между 529 колеж фондове и 401(k)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли възможност да внасяте пари във фонд за колеж и държавата също да допринася (такъв вариант съществува за Канада)?
-
Какви са разликите между стипендиите за отличен успех в частни и държавни училища в САЩ?
Разликите между стипендиите за отличен успех в частни и държавни училища в САЩ се отнасят до критериите за присъждане. В частните училища стипендиите могат да бъдат по-гъвкави и да включват различни критерии, докато държавните училища обикновено прилагат по-строги стандарти за присъждане на стипендии.
-
Какви са основните разлики между 529 колеж фондове и 401(k)?
Основните разлики между 529 колеж фондове и 401(k) се крият в техните цели и начини на използване на средствата. Фондовете за колеж се използват специално за образователни разходи, предлагайки данъчни облекчения за такива разходи. От друга страна, 401(k) е пенсионен фонд, който предоставя данъчни облекчения за спестявания за пенсиониране и служи за покриване на разходите по време на пенсиониране.
-
Кога е подходящият момент за вземане на решение за второ дете?
-
Какви са предизвикателствата при бременност и работа по дисертация?
това ако ти е изтекъл паспорта и имаш нов.

Но въпреки, че аз си мислех, че тя едва ли не нищо не знае, защото не ми го показва по никакъв начин, непрестава да ме изненадва със скрити знания. Например преди няколко месеца, както си рисуваше си написа името съвсем сама без да гледа букви и пр. Много се изненадах, защото дори не предполагах, че знае буквите, пък камо ли да си напише името. Много е потайна. Оказа се, че знае всички букви, спелва всичко, чете някои прости думи, но го прави само когато тя поиска - не и когато аз я карам. Характери, какво да ги правиш. Не му се притеснявай на Марти, с времето ще започне да те изненадва с познанията си.

Аз съм тук и чета ежедневно и май повече събирам инфо.Иначе съм добре.Бременността върви леко за сега.Вече почна да ми натежава корема въпреки, че не е кой знае колко голям.Може би аз просто не съм свикнала.Бебчо е много активен, даже незнам кога спи, че постоянно го усещам. От 24-ти този месец съм на курс в kennestone Hospital - даже нямам търпение вече.
Иначе за сега чета много за раждането и се подготвям. В последно време си правих и research за риджистри листа за беиби шауера.Мислех си, че няма да имам , но една приятелка предложи да ми направи и съм много щастлива.
Това избирането на неща за листа е голямо удоволствие.Другата седмица ще ходим и да направим самото реджистри. Даже с риск да досадя в последно време се включвам само с въпроси относно беиби items.
Но мненията тук са ми много полезни, защото всички сте с опит вече минали през това и то конкретно за САЩ.