Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли възможност да внасяте пари във фонд за колеж и държавата също да допринася (такъв вариант съществува за Канада)?
Какви са разликите между стипендиите за отличен успех в частни и държавни училища в САЩ?
Какви са основните разлики между 529 колеж фондове и 401(k)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли възможност да внасяте пари във фонд за колеж и държавата също да допринася (такъв вариант съществува за Канада)?
-
Какви са разликите между стипендиите за отличен успех в частни и държавни училища в САЩ?
Разликите между стипендиите за отличен успех в частни и държавни училища в САЩ се отнасят до критериите за присъждане. В частните училища стипендиите могат да бъдат по-гъвкави и да включват различни критерии, докато държавните училища обикновено прилагат по-строги стандарти за присъждане на стипендии.
-
Какви са основните разлики между 529 колеж фондове и 401(k)?
Основните разлики между 529 колеж фондове и 401(k) се крият в техните цели и начини на използване на средствата. Фондовете за колеж се използват специално за образователни разходи, предлагайки данъчни облекчения за такива разходи. От друга страна, 401(k) е пенсионен фонд, който предоставя данъчни облекчения за спестявания за пенсиониране и служи за покриване на разходите по време на пенсиониране.
-
Кога е подходящият момент за вземане на решение за второ дете?
-
Какви са предизвикателствата при бременност и работа по дисертация?

Иначе аз и сестра ми имаме четири години разлика и винаги съм я смятала за чудесна.
Абе... при мен когнитивната теория води само до четене посреднощ с много шоколад и какао, та не виждам много връзка с диети...

.