118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Само да добавя, че и ние имахме тази, която Агентката пусна и аз също съм доволна! Тази ми беше подарък, а анатомичната си я купих аз. Ползвала съм ги и двете, и от двете нямам оплаквания, само да спомена, че синята я ползвахме по-кратко обаче.

Каква е цената на тази, че ми стана интересно?

# 496
# 497

Joy ok, и ние я имаме - след 11 мес ... боже, като едно време - растат с еднакви неща!

# 498
И аз имам същата, която Агенката е показала, но моето дете е 9 кг. и отгоре. Стува ми се, че скоро ще изкочи от нея. Смятам да купя тази, която Тандури е показала.

Аз имам нещо подобно за мивката (дунапренено), унаследено от приятелка. Все още го ползвам за всекидневни бързи измивания! Много удобно нещо и голям кеф за Дребосъка, който се опитва да хваща струята вода  Grinning

# 499
Можете ли да ми кажете дали heavy whipping cream ще свърши работа за торта? Т.е. трябва ми сметана за желатинова торта и да стои стегната, не да потече, но не съм сигурна, че ще взема правилната.  newsm78

Благодаря ви за думите, радвам се, че малката хуничка ви е харесала. Засега е кротка, кърмим се и спи след това. Дано да е така. Аз още не знам кое е ден и кое нощ.

# 500
Хуничка, да! Тази сметана ти трябва за разбиване!

Агенте, направо комплект! Simple Smile

# 501
  • Boston, MA

Joy ok, и ние я имаме - след 11 мес ... боже, като едно време - растат с еднакви неща!

Joy същите две и за Дани Simple Smile.

За Боби в началото ползвах едно дунапренено мече (5-6 долара), което слагах в мивката в банята, подобно по идея на тази ваничка. После кофата, сега го къпем под душа (ама трябва да му извадя голямата вана на брат му).

# 502
  • USA
Кюбит, ние също имаме тези две коритца, които са показали Тандоори и Агентката.Синичкото го ползвахме до 6 месеца, а след това купихме това бялото. И от двете съм доволна Peace. Бяхме взели едно с душче, но излезе голяма глупост и го върнахме.

Хуничка, браво на теб. За мен жени, родили без епидурална , са истински героини. На мен ми закъсняха малко с упойката, направо си умрях от болка Sad.
Момичета,аз питах вчера, дано не ставам нахална, но как да си сменя лаптопа на кирилица Embarassed newsm78? Омръзна ми да ползвам кирилизатор за две изречения.

# 503
Kюбит, твоята ми се вижда супер непрактична. Аз ползвах тази от линка  от раждането докато почнахме да се къпем във  вана. Спестяваш купуването на две ванички с нея.

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3738169

# 504
Кюбит, на мен ми харесва вани4ката и ми е в списъка за #2....не о4акваме бебе, само си го ъпдейтвам от време на време Laughing
Вани4ката е за до 6 месеца, колкото и да е голямо бебето, поне за 4 ще се използва, супер компактна е и т.н.
Ние имахме такова дунапренено, но не ми беше удобна за къпане, до 3 месеца го използвахме, защото в кибритената ни кутийка нямаше място за показаната от Агента(#1) вана. Нея купихме като се преместихме, преди да навърши година стана малка и купихме най-обикновена от Икеа, не исках да има никакви 4упки и да може свободно да рита.  Малко преди да стане на 2 и тя му стана малка и му правим бабълс направо в голямата вана. Сега малко преди да стане на три отказва да се къпе Confused  Всяка ве4ер е голяма драма, мислих, 4е до тийн годините няма да имам този проблем.

Малее, отплеснах се за едната вани4ка Laughing

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 02:38 от benson10

# 505
Ние също имаме синята която Тандур е показала,сега се къпем пак с подобна от по малките (за новородени) много ми хареса обаче беличката.Амазон са много гадни обаче  $24.99  а $25 се класира за безплатен шипинг.Сега трябва да си блъскам главата какво още да купя от Амазон . ooooh!

Клои не мога да я потопя във по-дълбокичко все още обаче,върти си главата и се опитва да пие от водата   Laughing  затова гледам на сухо във ваничката и я поливам с кана.

# 506
тандур,исках да покажа на майка ми блога ти  обаче имаш ли опция да е на БГ иначе тя не може да чете?
утре ще   направя от картофените кюфтета които си показала,много апетитни ми изглеждат Simple Smile

# 507
Вики, писах ти на лични! Simple Smile

Само да кажа, че ако имате бялата, тя може да се ползва от 1-ви ден, на мен просто зелената ми беше подарък, затова имахме две.

# 508
аз за разнообразие да кажа, че не съм имала ни едната, ни другата ваничка, която половината ни тема са имали  Joy
затова пък това все едно аз съм го писала:

Аз ползвах тази от линка  от раждането докато почнахме да се къпем във  вана.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3738169

На времето преди да родя Мишолина ме предупреди, че няма да я ползвам повече от 4 месеца, ама аз тъпо и упорито го къпах вътре дорде не стана на 1 година.  Laughing

Вики, като каза за потапяне на Клои - вие при вас имате ли уроци по плуване - можеш да я запишеш докато е малка... аз водя на Ноли един път седмично и понеже е начинаещ в групата му има няколко бебета под годинка, които доста добре се справят и нямат никакъв страх от водата. Аз съм много доволна от тези уроци, има деца на неговата възраст които спокойно се гмуркат и си плуват самостоятелно; и са се научили за има няма половин година (30тина урока).

# 509
Мерси за мненията, дами.   bouquet Много полезности научих.  Grinning

... $24.99  а $25 се класира за безплатен шипинг.Сега трябва да си блъскам главата какво още да купя от Амазон . ooooh!

Тоалетна хартия, салфетки, някакви бели козметики. Аз все така допълвам като се налага.

Общи условия

Активация на акаунт