Израел-50

• 59 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
...
Дядо Хаджия, именно в твоя пост се крие разковничето - защо с родителите по-лесно решаваме подобни проблеми - на тях им казваме какво дразни, майката винаги прощава... На свекърва ми съм чужд човек и... всичко е скрито-покрито, само разиграваме театър колко сме си мили  Crazy

Разстоянието е решението, знам си аз! ...

Значи тя свекървата не знам защо си мисля, че е родител на някого. Ама аз и с тъщата съм си имал разправии (вярно само един път ама все пак).

Растоянието ... замислете се, че и вие след време ще станете баба и дядо.

Всичките проблеми на хората идват от това, че не си говорят и няма чуваемост. Ако трябва скарайте се веднъж, това е допустимо ако е наложително, може и да не си говорите известно време, но бъди уверена, че тъща или свекърва или който и да е ще запомни този разговор и ще разбере, че ти имаш твое мнение и държиш на него и ако тя държи да се радва на внуците си, ще се съобрази с него.

# 616

Разстоянието е решението, знам си аз! Миналата седмица се случи да събудя любимия в 8 сутринта с думите "Хайде да видим някое жилище в Холон"  Mr. Green После пък ще орева форума, че няма на кого да оставям детето, когато искам да изляза без него  Joy

Вие само елате към Холон, пък аз обещавам, че няма да имаш такъв проблем  Peace  Grinning!

# 617
  • Някъде там...
Вие само елате към Холон, пък аз обещавам, че няма да имаш такъв проблем  Peace  Grinning!
Холонища молонища  Crossing Arms ...Ментуш я ги зарязвай тея пясъци и се ориентирай лееееко на север към една долина-Израел и викат  Flutter
Всички все в центъра ми ходят, я елате на сам да ви помирише на кравешко каки и да ви пищят пауните до ухото  Whistling Тишина, спокйствие, зеленина плодни дръвчета  Party Няма да купувате лимони,портокали, чай  Whistling .... А да, забравих...Аз ще съм наоколо  Mr. Green Вече сменях и памперс, Ментуш  Peace Храна приготвях  Peace Незаменима съм ей  Mr. Green

Дядо Хаджи, я кажи знаеш ли какво време изисква чубрицата та да сметна по тукашно кога да я засадя  Rolling Eyes

Аз си отивам във градинката да си копна чушките, имам люти чушки, който дойде печели, който не дойде....ще му липсвам много   Joy
Целувкиииииии

Напече ме слънцето та дрънкам глупости  Hug

# 618
  • София
...
Дядо Хаджи, я кажи знаеш ли какво време изисква чубрицата та да сметна по тукашно кога да я засадя  Rolling Eyes
...

Ми те като доматите, първо си садиш разсад па след около месец и нещо ги разсаждаш на слънчево място (дето се вика без никаква сянка) и от там нататък си зависи от плодородността на почвата и поливането. Ама така на око около 3-4 месеца ще идат, ако не и повече.

Щото в селото на майка ми (Сливенски край) например като го разсаждат през май и го берат чак септември, а в Радомир при прави впечатление че е по рано.

# 619
  • T"A
Ах, дядо Хаджия, да се скараме веднъж... само мога да мечтая за това!  Mr. Green (шегувам се)
Но в тяхното семейство никак не е прието да се отварят конфликтни теми и аз още не мога да намеря начина да им кажа "право куме в очите". То до сега и нямаше какво толкова...

Твоите деца са късметлии с такъв родител, да знаеш  Wink

Бубе, днес бяхме да си употребим абонамента за подаръци, който ни подари за Мишмиш  Grinning той край няма - ако искам да си оправя настроението, си го ползвам, и така...

Бях с бебето в слинг и го подавам на баща му, той да го държи, защото останах без кръст. След минута гледам Ментов сваля от един рафт трамполина, слага бебето в нея, пуска му някакви вибрации, чудесии и изобщо - игра във вихъра! и всичко това без да си натоварва ръцете, гърба или друга част на тялото  Laughing А аз преди това се чудих как да съчетая шопинг с бебе в ръцете  Crazy Но пък и сама не бих посмяла така да се разполагам със стоките в магазина, не ми е удобно  Blush А никой от персонала не се впечатли дори!

Да се върна на бебешките приспособления - ако някой може да ми каже: как се казват трамполините на български?

Редактирам си поста - видях, че им казват шезлонги  Peace

П.П. Мъжете са заспали напряко на леглото, точно по средата, и не мога да си легна, представяте ли си каква наглост?  Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 00:34 от Mentha

# 620
  • София-България, Израел - където си поискам
Мента, направо ги сръчквай и лягай до тях Laughing
Вече официално се запознахме с Дани и двете и прекрасни деца- Меди и Вик. Страхотни са - весели, усмихнати, такива кавито си ги представях Peace Когато си с приятна компания, времето лети Wink мисля,че и на децата им беше приятно и са забавляваха Peace.

# 621
  • T"A
Разбрахте ли, че Тел Авив е сред 10-те топ града с плаж според Нешънъл Джиографик?

на 9-то място в класацията  Peace

http://travel.nationalgeographic.com/travel/top-10/beach-cities- … 22323_600x450.jpg

забележете - снимката е от плажа на барабаните  Heart Eyes как да не го обичаш този град  Hug

# 622
здравейте пак съм тук
Нещо не намирам има ли ноша тема или не.
Ако има моля помогнете ми

# 623
  • Някъде там...
Тук сме си все още адашке, няма нова тема...Темите се затварят на 50 страници, така че има да попишем още, но е лято хората плажуват  Crazy

# 624
  • T"A
Аз бих поплажувала с удоволствие, но тази година няма да го реализирам... Но и ти май не си в отпускарски период?  Thinking

Преди няколко дни видях чакали - двойка, свободно да си се разхождат на хълма до нас  Shocked Бубе, ти поне ги чу, като беше тук - аз мислих, че са в заградена площ, но явно два са избягали някак. Ментов пък ми казва, че те са страхливи животни, да не се плаша. Rolling Eyes А как да не се плаша, като знам, че дивите животни точно от страх стават агресивни  ooooh! Не им е тук мястото, в смисъл - не може хора и диви животни да съжителстват на една площ Stop. То е вярно, че ние сме им на територията, ама какво да се прави...

Както и да е. Планираме екскурзия на север другата седмица.  Flutter

# 625
  • Някъде там...
Север звучи страхотно  Peace Ако имате малко временце да минете колкото да нацелувам малкия ще е супер  Hug
За чакалите, много са гнусни...При нас добре, приемам да ги чувам от полята ама при вас  Shocked направо не повярвах на ушите ...
Аз имам нов лаптоп, който си има букви и на иврит и сега се уча да пиша.Когато започна даскало ще имаме изпит и на комп та да не крещя пак:Липсва ми тет, не намирам буква тет  Whistling
Хубав ден ви пожелавам  Hug שיהיה לנו יום מצויין

# 626
Цитат
Аз бих поплажувала с удоволствие, но тази година няма да го реализирам...
     Ментуш, ако все пак решиш да го реализираш, може през уикенда да поплажувате при нас и после на гости на Борянка Grinning Около 30-40 км е от нас до тях, но няма пряка връзка автобуси Confused
    Борянка, честит нов лап топ, само добри оценки да имаш с негова помощ Hug
        Чакалите наистина не са толкова опасни и се плашат от хората, ако се приближи прекалено близо да човек, трябва да вдигаш врява, както когато гониш улично куче Peace
      Израелките на вас отваря ли ви се Наносет? Thinking На мен няколко дни не ми се отваря, а сега дори страницата не ми излиза на търсенето в гугъл. Явно поредния сайт дето ни затвориха за чужбина Tired

# 627
  • T"A
    Израелките на вас отваря ли ви се Наносет? Thinking На мен няколко дни не ми се отваря, а сега дори страницата не ми излиза на търсенето в гугъл. Явно поредния сайт дето ни затвориха за чужбина Tired

Бях чела, че е затворен, един вид - арестували са сайта. Това покрай акциите, които правиха, когато решиха, че и читанка не е законен  Peace

Мерси много за поканата  Hug
Ще видя с половинката как ще се организираме и колко ще успеем да обикаляме. А в събота как сте?
Ние при Буба мислихме да цъфнем в събота...

# 628
Цитат
Мерси много за поканата   
Ще видя с половинката как ще се организираме и колко ще успеем да обикаляме. А в събота как сте?
   Вкъщи сме си, петък и събота плажуваме Grinning Тук плажа е пълен с бебета, топят ги с памперса и после милите едвам ходят с тях Mr. Green Йойо водихте ли го вече на плаж? Вчера видях едноседмично бебе, което топяха във водата. Като се договорите пиши на лични или на скайпа Hug
    Жалко за Наносет и в БГ нещо се престарават вече с тия гоненения и затваряния, все едно нямат по-важни дейности полицията  Sick

# 629
  • Някъде там...
Приемам гости всякакви...и бременни и родили  Hug Ако решите само звънкайте от четвъртък, че в петък да се подготвя  Party
За чакалите, аз не толкова, че се страхувам колкото ми става едно гнусно, то и от хлебарки не ме е страх ама...  Confused
А за Наносет нямам идея  Thinking
Прекрасен и прохладен ден ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт