Израел-50

• 59 841
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде там...
Аз въпреки всичко ще проверя утре дали няма как да стане чрез посолството, ако няма вече ще я пращам до Бг и ще се занимавам с тези неща Sad Иначе сестра ми има генерално пълномощно от мен да ме представлява навсякъде...Писна ми от документации и да съм с вързани ръце  Tired

# 586
  • Някъде там...
Мацки и мацковци,
Посолството извършва такава услуга по легализация, само с превода трябва да си потърся сама място.Бяха както винаги много учтиви по телефона  Hug
Аз днес бях на първия си урок и много ама много се изложих  Embarassed ама не ме изритаха де  Mr. Green
Имах проблеми с автобуса и за това предполагам, че ще сменя колежа с някой във Хайфа а и този колеж е...в Нацрат Илит...Беше страшно  Rolling Eyes
Розовка вечер ви пожелавам, аз съм разбита
Лека нощ  Hug

# 587
  • T"A
Bubeeeeeeee, изпуснах те за малко (т.е. новините покрай теб) и ти още малко счетоводител ще станеш  Flutter
Аз превода на дипломата съм го правила пак при един нотариус, от Ехуд Олей Булгария ме насочиха (реално в Ехуд-а го правят). Искаш ли телефон?

Както съм скапана от умора, ме усмихна за лека нощ,  Hug Heart Eyes

Стискам ти палци, но ти със сигурност ли се отказваш от този колеж в Нацрат?  Wink

А как става този номер да звъниш на посолството и те да ти отговарят? Аз напоследък само на телефонен секретар попадам - "за информация на български натиснете 1", "за информация относно придобиване на българско гражданство натиснете 8" - ей, така си натисках, за да чуя инструкция да съм си била проверила инфото в сайта на м-во на правосъдието  Laughing язък за натискането на толкова копчета!

Гуш ви, аз се отеглям да си подредя къщата, че тази дейност не мога да я правя, когато престолонаследникът е буден Mr. Green

П.П. Как се прекарах - уговорих свекърва ми да наглежда малкия за час-два, а то утре било тиша бе-ав  ooooh! скукааа, скука - какво ще правя навън в поредния траурен ден?!? Та, май няма да и го давам, ще се разходим двамата из парка... ъъъ, като всеки ден....

# 588
  • Някъде там...
Добро утро,
Ментуш: За да се свържете с оператор, моля натиснете 7  Peace Досега винаги са ми отговаряли, ако не е било неделя или някой празник  Peace За номера, да искам го пък ще видим кога ще превеждам, първо искам да си избера ново място за учене...
Един прекрасен ден ви пожелавам, аз закъснявам за работа ама на шофьора ....

# 589
Привет на всички...просто да се разпиша... до сега четох във Вашата тема и виждам колко сте задружни и отворени към останалите.
Попаднах на вас търсейки разни неща за Израел, при вас има много информация, която може да ми е от полза. За в бъдеще може да ми наложи да научавам разни неща за Израел и живота там затова ще ви следя с уволоствие.

Бъдете здрави и щастливи!

# 590
Момичета и момчета , имам един въпрос - Някой случайно да знае колко е литър дизел в Израел ??  Hug Hug Hug

# 591
  • Някъде там...
Здравей,bimbaaa
Винаги си добре дошла при нас  Hug А каква информация търсиш за Израел ( ако не е нещо прекалено лично) ?
PuRpLy, мъж ми казва, че цената е към 7-8 шекела  Peace

Приятна вечер   bouquet

# 592
Бубе, мерси много - точно на време информацията  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 593
  • T"A
В Израел дизелът е по-скъп от бензина. 
PuRpLy, търси го в нета като солар (סולר). Както Буболина ти е писала - около 7 шекела  е   Peace

bimbaaawelcome

Бубе, мерси за инфото  Hug явно не съм имала късмет в последните седмици, но оператор все не ми вдигаше  Confused
Но вече изпратихме документите в България, да видим там колко време ще отнеме бюрокрацията...

Тали, на рожден ден сме утре. Госпожицата става на 9, Ментов и е взел първите две части на йомано шел а-хнун. Подходящо ли ти се струва?

# 594

Тали, на рожден ден сме утре. Госпожицата става на 9, Ментов и е взел първите две части на йомано шел а-хнун. Подходящо ли ти се струва?
Чудесен избор, ние ги имаме и трите и вече сме ги чели и препрочитали, много сладки книжки, написани много увлекателно.
Приятно прекарване!

Поздрави на всички! Ако искате да прочетете за днешните ми приключения, погледнете темата за здравните осигуровки.

# 595
      Tali, аз нали съм писала и аз там и прочетох с какви простотии  те занимават ooooh! Да ти кажа аз и закона си носех принтиран всеки път и те пак ми говореха врелини кипели. Просто са уникални служителките на НАП Sick 
 ПП.Вие септември ли се прибирате?
      Ментуш, в БГ посолството и аз съм говорила с оператор, но не винаги са ми отговаряли адекватно, зависи от сложността на въпроса Mr. Green
      bimbaaa welcome

# 596
  • София-България, Израел - където си поискам
Тали ,така е понякога служителките в НАП са не само  нелюбезни ,но и некомпетентни  #Cussing out
Ние с мъжът ми имаме едни стари задължения, за  годините през които сми били в Израел, успях да "изчистя "няколоко години, за другите се предодох от бюрокрацията - справки, копия  на паспорти и т.н.
Майка ми оправи преди 2-3 месеца на сестра ми задълженията и то само като прати по пощата препоръчано писмо с декларацията, копие от  Бг. и израелският и паспорт. Явно е попаднала на служителка  Grinning.
Бимба, добре дошла  bouquet

# 597
  • Някъде там...
Някой да знае дали тукашния пипер става за пиперка-бюрек?Видях снимки сега на стената на дядо Хаджи и много ми се приядоха  Blush
Лека нощ   bouquet

# 598
  • София
Някой да знае дали тукашния пипер става за пиперка-бюрек?Видях снимки сега на стената на дядо Хаджи и много ми се приядоха  Blush
Лека нощ   bouquet

newsm62

Ако може да се пече и бели след това - значи става. Ако искаш свирни ми да ти дам един мързелив начин.

# 599
  • Някъде там...
Ако може да се пече и бели след това - значи става. Ако искаш свирни ми да ти дам един мързелив начин.
Whistling (свиркам)  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт