"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 586
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
 Еха, каква стана тя на финала.
 Само не разбрах- детето на Камен е починало, а жена му не, така ли?

# 466
  • Варна
Еее не, Юлиан Вергов не мога да го възприема в отрицателна роля Sad

# 467
  • Sofia
Още след първата серия ви казах, че тия двамата са комбина Peace
Много ми хареса серията.

# 468
Е, да, подозренията ни се потвърдиха и сега Вергов ще се окаже най-голямата гадина

# 469
  • Плевен
От това което показаха, жена му го е напуснала. Обвинява го за смъртта на дъщеря им.

# 470
  • София
Да, Катрин (жена му) го е напуснала след случилото се. Confused
Обаче накрая супер много се издразних. Любимият ми актьор, когото толкова обичам - Юлиан Вергов, и с тая... офффффф... Язък!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 471
EХ ,тая Елена ,затова я харесах аз.Ще задобрее в ролята на мръсница Grinning

# 472
Още след първата серия ви казах, че тия двамата са комбина Peace
Много ми хареса серията.

Съгласна . Hug Hug Hug

# 473
Много я харесвам Елена ( Яна Маринова ).Бих казала много повече от играта на Боряна ( Еленка П).

# 474
Страхотна серия, браво на всички!!! Толкова много реплики имаше, които можем да ги сложим като заглавие на следващата тема  Sunglasses

И наистина тука имаше предположения за Елена и Николай - комбинаторите - браво на проницателните! Но мисля, че едва ли са замесени в убийството, там ще има други хора, така си мисля.... Thinking

# 475
На мен Яна Маринова ми е любимката тук-най-естествено си играе мръснишката роля Mr. Green
Другите не са някак така естествени както нея.

# 476
Наистина серията беше много добра. Изобщо филмът си набира скорост и някои неща се изясниха, но пък други още повече се завързаха и, вместо да намаляват, въпросителните май се увеличават.
Семейство Ставреви /особено Ставрев/ направо ми станаха любимци!

# 477
Много добре завъртяха интригата в този епизод. Браво. И аз съм даже заинтересована и с нетърпение ще чакам какво ще стане

# 478
Въпрос към сценаристите!  Mr. Green
Защо след като обявиха Забранена любов за "сапунен сериал" го раздаваха толкова хард? Имаше екшън и ни бяха спестени огромна част захаросани моменти.
Докато "Стъклен дом" бе обявен за семейна Крими- драма, е направен типично в стил сладникава сапунена опера?
И трета серия ми иглеждаше някак накъсана откъм действие и монтаж. Струваше ми се, че по- скоро гледам рекламен клип. Особено това с кредитната карта ме разби. дотолкова ме изуми, че смених програмата. Този път не можах да издържа Боряна и Камен, смених и на тях.
Трета серия беше боза отвсякъде. Надявам се по-нататък, като вкарат "лошите", нещата да се оправят! Sick Sick Sick Sick
Клише до клише, клише до клише..
забравил си портфейла с документите Борянче да види снимките. от километър се знае какво ще последва. Аз още като видях снимката и си казах: умрели са или при катастрофа, или нашият е ченге ,бил е пос елда и лошите са взривили колата му,където е трябвалод а бъде той, но по случайност , е била жена му с детето. Хеле, разчуууупили са леко, оставили са жената жива  Mr. Green
Ставреви са ми толкова комични и като на тв театър, че нямам думи.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 21:49 от slashwoman

# 479
  • Между гори и планини
И аз се записвам в темата. Не очаквах БГ сериал да ме грабне толкова! Браво! Дано не го развалят...
Яна Маринова е страхотна кучка, много й ходи!
Музиката е много добре подбрана, и най-вече сериите не са като ТВ театър.
Сигурна съм, че бременната девойка ( не й запомних името) няма да направи аборт...

Общи условия

Активация на акаунт