"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 492
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Рекламата вече е качена на сайта, отивайте да гледате!

# 541
  • Berlin
Хубавка серия беше снощи. Обаче някакси за час и половина ми се иска по-бързичко да се развива действието.
Особено впечатление ми направи как се мляскаха Елена и Христо и после Елена и Николай, направвво устните на Елена сякаш бяха от желе...  Mr. Green
И аз чух МонБлан от Касабов, а и "певците" били разбрали... засукано е, после ще се окаже сигурно нещо много простичко. Simple Smile
Според  мен Александра и Дани са на една възраст - около 17, а Сиана е по-голяма - поне 19, а щом е студентка, значи може и към 20 да е. Нали Дани каза, че е по-голяма, а тя после му каза, че не знае какво е сесия още. Коки ми е анти нещо.

# 542
Аз се изненадах ,че Сиана се върза толкова лесно на приказките на Дани ,тя по принцип е по-здравомислеща, но явно не и когато е влюбена/то кой ли е/.А Дани се кефи ,че уредил нещата, ама аз съм сигурна че още др. серия Сианчето ще разбере,че той я лъже и ще види той тогава.Не само че аборт няма да има, ами и помисъл за него даже.А когато и Алекс разбере ще стане страшно.Обаче и двете момичета ще страдат,Сиана защото обича момче, което явно е било с нея само за удоволствие, а Алекс защото е предадена и от гаджето и от най добрата си пр.
А Хари милия и той как е лапнал само.Харесват ми родителите му особено като спориха в салона-"Видя че жена ти е хубавка",а Ставрев голяма ревност го тресе.
Това че Николай е любовника мен ме изненада аз категорично мислех че ще е друг т.к. той ми беше твърде очебиен.
Много мъка има в живота на Камен особено като каза на Боряна -"Това тук е празно" и показа сърцето си.

# 543
Значи Елена и Николай искат само парите.Едва ли са участници в убийството.
Да не е Христо?Сигурно е свързано с миналата работа на Димитър.

# 544
Колко много сте изписали и колко различни мнения - браво темичката се е раздвижила  Hug  Hug  Hug
Явно е, че за Елена парите са в основата на всичко, а пък и Христо нали й каза, ако бях още застрахователен агент едва ли щеше да си още с мен или нещо от този род беше  newsm78 Но всъщност отрицателните образи са тези,които за мен поддържат напрежението и драмата в един филм, за това и те са ми по интересни  Peace А в образа на Елене са съчетани умело качества като пресметливост, лицемерие и двуличие...

Иначе Ставреви ми станаха фаворити - Ванчето вече няма търпение да се запознае с Камен, да му хвърли едни карти и да му познае зодията и за голямата любов  Joy  Joy  Joy Сега чакам да го поканят с "маминка Борянка"  hahaha на гости  Hug

Отивам да видя промото на 4 серия, че се развълнувах  Joy

# 545
  • КиТ
Абе, накрая Сиана и Александра да не се окажат сестри? Алекс да не е от Христо, а от Николай?! hahaha hahaha Ще падна тогава, заклевам се. hahaha hahaha hahaha

Това между другото и аз си го помислих Peace Wink
Определено Алекс и Сиана имат разлика от 2-3 години така,че е напълно възможно
Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green

Касабов не каза ли Мон Блан?  newsm78
Днес не можах да изгледам серията на спокойствие, утре ще си я пусна от сайта. От това, което видях мога да кажа, че Ставреви ме дразнят, но сина им е сладур, а Дани.. голямо лекенце.  #2gunfire Аааа и Коки ми е неприятен, не му е чиста работата.
един път чувам Мон Блан, днес чух Мол Блан ..събрах чутото и какво открих. едва ли е следа, ама кво ни пречи да помислим за един сюжет като този: сделка с арабите за МОЛ може би. Обаче на пътят се изпречват големи наркотици и интересина големи клечки от Подземния свят в България. Касабов се уплашва и решава да съдейства на Интерпол ЦРУ като срещу показанията си да получи "мнима смърт". Какво правеше "партидата" в Касабов. Да не я е държал като доказателство, или е изнудвал някого. Или му е била гаранция за живота.. newsm78 newsm78 newsm78
Какво означава " и този път ако закъснеете с партидата"..това ми е много познато, но отдавна вече не гледам екшъни та съм поабравила доста неща. Все си мсиля, че може да се отнася до партидни номера  на това, с което се превозва дрогата. Гледах един екшън преди години с нещо подобно.. Crazy
ето линка: http://yp.theemiratesnetwork.com/biz/United_Arab_Emirates/Dubai/ … irates_24359.html
или Ицето..абе ще се разбере, кръгът се стеснява, както се казва по крими- драмите  Mr. Green

Както винаги,интересни идей даваш Crazy Crazy Crazy Hug Hug

И си мисля,че този от държавна сигорност има нещо общо...и той иска да получи няква сумичка пари...щом бяха изчезнали докемунтите за Мол 2..а той нали изгори някви документи Wink
Дори си мисля,че той ще е 3тия любовник на Елена Thinking newsm78 newsm78 newsm78
но определено отгоре този "Х" върти всички на малкия си пръст....

О заинтригувахте ме и аз ще гледам промото за 4ти епизод
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

# 546
В сайта на сериала има видео интервю с Луиза Григорова. Гледах го до половината, че малко работа имам, но интересното, което каза е, че героинята й (Алекс) претърпява развитие...по-нататък се попроменя.

# 547
Абе, накрая Сиана и Александра да не се окажат сестри? Алекс да не е от Христо, а от Николай?! hahaha hahaha Ще падна тогава, заклевам се. hahaha hahaha hahaha

Това между другото и аз си го помислих Peace Wink
Определено Алекс и Сиана имат разлика от 2-3 години така,че е напълно възможно
Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green
Те нали са от различни майки? Няма значение дали имат разлика в годините, баща им пак може да е един и същ. Wink

# 548
Оф не знам за вас ама имам някакво предчувствие ,че Ставрев ще излезе предателя.Ич не ми се иска ама нещо няма кой да е!!!Онзи Х нали каза го следят!Охх не знам!

# 549
Наистина много интересна серия Heart Eyes Аз съм от Тим Калин, просто ми е по-секси от Юлиан, но и той е супер Heart Eyes А историята между Сиана, Дани и Алекс.. Наистина не знаем какво е ставало.. Ама ако Сиана е спала умишлено с Дани, знаейки, че те ходят.. Тъпичко ще е, ама тя и Алекс е една ooooh! Дано скоро претърпи промяна, че много ме дразни Tired А устните на Яна Маринова, особено като се целува.. Лелелеле, тя тази жена поглъща всичко hahaha Joy Кой ли е телефониста Mr. Green И аз не предполагах, че Николай е любовника на Елена, но няма да е единствен Crazy Mr. Green Peace

# 550
Още нищо не  знаем за живота на Боряна преди да се омъжи за Д.Касабов. Детето дали е от него или е била бременна от друг. И той защо се е оженил за нея, ако е по любов защо постоянно й е изневерявал, а тя пък е била съгласна с това положение. И дали изобщо връзката им /брака им/ е била на любовна основа? Може би ще излезе така, че Дани не му е син и  Боряна не му е била жена, освен по документи.

# 551
За това, че може да не му е син Дани в предната тема имаше и такива мнения....възможно е. Както и Ставрев да играе двойни игри е възможно (то от всеки може да очакваш неочакваното) - да ни омая всички какъв е забавен, лафчета, а- у...и накрая да се окаже от лошите  Thinking

# 552
Гледах интервюто на Луиза Григорова, много е красива, само косата й не ме кефи нещо.

# 553
Ще бъда нещастна ако Ставрев е от лошите. Confused Laughing Laughing Laughing

# 554
Мен ме гризе идеята, че Димитър Касабов не е умрял и сега им дърпа конците.
Само така си обяснявам и как Боряна даде така набързо генерално пълномощно на Камен.

Общи условия

Активация на акаунт