"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 506
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Ами по тИлИвизора го гледах...сега пак дебна в сайта, ама не са го качили още, предполагам утре ще го има и там.

# 526
Ще има йекшън пак, Каменчо ще набива лошите и ще им избяга  Laughing
Нали е Супер КаМен! Laughing Laughing Laughing

# 527
Значи Елена и Николай ги дават да говорят, какво ще правят, след като планът им проработи...Еленка вика: делим фифти фифти и кой откъдето е. Камен и Ставрев отиват някъде извън града, с кола са...някаква къща ли, вила..и там страшна патаклъма...юмруци, ритници, куршуми...но Камен куршум не го лови, той е по-бърз!  Laughing Качват се в колата със Ставрев и избягват. Това беше от промото.

# 528
Ей тва е - Супер Камен в действие!!! Joy Joy Joy Joy

# 529
И трите епизода са в топ 10 на Замунда!!! Sunglasses

# 530
Как три бе, нали още са само два. Да не са краднали новия епизод, че да е качен предварително?
Упс,  грешка, някой не може да брои...

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 19:04 от azira

# 531
Е, как , 3 са минали, снощи беше третия!  Simple Smile

# 532
Сега ще си дръпна трети епизод - нямам търпение, след като снощи го пропуснах  Crossing Arms

# 533
трейлърът все още не е качен,но със сигурност ще е супер интересен епизода Simple Smile
на последните секунки се вижда,че Камен се е навел в колата-дали не е прострелян? Sad

# 534
Ох, ще им трябва доста време на българските филми да се научат как се прави продукт плейсмънт.
Каква е картата - Виза - Приемате ли - Разбира се.  Joy И си купува списание  Rolling Eyes
Абсолютно излишна сцена.
По-готино беше в бара с Коки, как го караха да цъка фъстъците с виза-та.

# 535
На моменти чета темата и си мисля, че гледаме различни филми!
Какъв МОЛ Блан? Ясно се чува Мон блан!
И, да, "Мон блан" (както и "Нева" и др) са проекти на Кинтекс за източване на държавата... но подробности и аз не помня, отдавна го бях чела... А дали за този "Мон блан" става въпрос или е просто съвпадение - ще видим!

# 536
Моят следи филма. Покрай него го заглеждам и аз с едно око. Отначало бях скептична, но нещо започна да ми става симпатичен филмът. Сигурно защото си е наш. Но предполагам е най-вече понеже заподозрях любовни трепети между вдовицата и нашто момче (не им знам имената все още).
Та чакам ги да се залюбят. Heart Eyes

А сцената с картата наистина беше излишна. Но карай...

# 537
Какво ли е работил Димитър преди да избяга Камен?
Сцената с картата искаше да покаже ,че по- възрастните са по-консервативни и по- трудно приемат новостите. Съгласна съм ,че е така. И аз преди години гледах доста подозрително тези карти.

# 538
аз харесвам Сиана, не е задължително тя да е преследвала гаджето на приятелката си, не са дали как е започнало между тях,мисля си че Дани я е забаламосал нещо, както и сега, бих искала да махне бебето и да се оттърве от Дани, да продължи живота си, според мен тя го обича дори повече от Алекс, и затова му вярва... на мен Камен и Боряна си ми харесват от началото, дано любовта им си остане така чиста Simple Smile

# 539
Не може да е само Дани виновен за ситуацията. Сиана е знаела ,че Александра му е приятелка ,но е легнала с него. Сега ,за да абортира
иска той да се скара с гаджето си.
За да забременее са необходими двама души.
Дани е разглезен сваляч, но може да му се каже - не искам.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 11:37 от pavlinaio

Общи условия

Активация на акаунт