"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 520
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Пу съм в ТИМ Вергов!  Party Сега ми харесва повече, отколкото в Тя и той. Отива му ролята на гадняр.  Laughing

# 511
Тъй като почнах да пиша главно за Вергов ,а точно аз преди няколко дни казах да не възхваляваме определени актьори само ще направя специална тeма за тази цел.Там мога спокойно си го възхвалявам.
Сори за спамчето.

# 512
На мен ми харесва Вергов как дъвчи постоянно, отива на героя му Simple Smile Може да го вземат за рекламно лице на дъвки  Sunglasses

# 513
  • София
За Мон Блан говореше при убийството. Потърсете по жълтите сайтове за Мон Блан, имаше подобни писания преди години. Връзката е чрез бивши служители на Кинтекс, а дали партидата е дрога, синтетика или високи технологии... просто нямам спомен.
Ставрев не ми  харесва, предполагам тъче на 2 стана и бройка Калин за някого.
Агента от ДАНС е дребна риба, друг го командва там.
А девойките няма как да са сестри - изглеждат ми на една възраст.
Разбрахме за трагедията на Калин. А каква е трагедията на Юлиян, къде е жена му?

# 514
Най - голямата трагедия на Николай, е че не си обръща внимание на детето.Както каза на Боряна ,че Сияна не споделяла с него.Ми тя се опита ама кой да и обърне внимание.Така сигурно и жена си е затрил.

# 515
Гледахте ли сега промото за следващия епизод?

Ще има йекшън пак, Каменчо ще набива лошите и ще им избяга  Laughing

# 516
Ленчето струва ми се, че играе няква тройка Laughing - със съпруга си, с Жеката и някой друг. Ама кой?

# 517
Аз ще трябва да се разчекна между двата тима, видЕло се е! ама това промо много обстойно беше, бе! Те ни разказаха серията!

# 518
Къде да видя промото?

# 519
Днешният епизод вече е качен на сайта, можете да започвате да преговаряте Simple Smile

# 520

Даваха го по бТВ преди малко, след рекламите...на сайта обаче го няма още.

# 521
Филмът ми идва малко муден..... иначе аз се включвам в ТИМ Калин.

# 522
Аз пък ще взема пример от Ленчето - и в двата отвора съм. Laughing Laughing Laughing

# 523
Да, да-може и в "отвори")))))))). За да не бъда разбрана погрешно-не се заяждам, просто ми стана супер смешна грешката))))

# 524
Гледахте ли сега промото за следващия епизод?

Ще има йекшън пак, Каменчо ще набива лошите и ще им избяга  Laughing
Къде го е това промо? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт