"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 541
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, знаете ли дали го има епизода някъде качен вече, изпуснах доста  Rolling Eyes

# 496
Чудно ми е семейство Александрови нямат ли легла , а използват за секс дивана и то ,
ако някой влезе веднага да ги види. Shocked

И аз това си викам - тези сценаристи явно деца нямат - ей така си ги изтипосаха Иленка и Христо на дивана разгорещени, сякаш щерката е на село при баба и не може да ги изненада.

# 497
  • Варна
В p2p.bg вече е качен еп.3

# 498
  • София
Еххх ама незнам за вас обаче Вергов с тоя си образ ми е супер секси и леко почвам му ставам вече голяма фенка.
Ще дойдете и вие на моя клооооон... Joy Joy

# 499
Кой е човекът на "Х", когото "Х" е наел да следи Камен? Засега не виждам друг толкова близък до Камен , освен Ставрев. Ясно,ч е е някой, който знаем вече, защото не му се чува гласът отсреща. За да не го познаем веднага.
И Касабов казва всъщност: "разбрали са за МОЛ Бланк" някакъв друг проект, може би?

# 500
В p2p.bg вече е качен еп.3

Мерси много Hug

# 501
Кой е човекът на "Х", когото "Х" е наел да следи Камен? Засега не виждам друг толкова близък до Камен , освен Ставрев. Ясно,ч е е някой, който знаем вече, защото не му се чува гласът отсреща. За да не го познаем веднага.
И Касабов казва всъщност: "разбрали са за МОЛ Бланк" някакъв друг проект, може би?

Да не са МОЛ бланките . Сигурно има нещо при разрешителните.

# 502

сега ако ми кажеш какво е МОЛ бланка:)

# 503
И аз го изпуснах, имах гости newsm45 Като гледам колко интересни неща са станали.. Нямам търпение да го гледам Heart Eyes

# 504
Касабов не каза ли Мон Блан?  newsm78
Днес не можах да изгледам серията на спокойствие, утре ще си я пусна от сайта. От това, което видях мога да кажа, че Ставреви ме дразнят, но сина им е сладур, а Дани.. голямо лекенце.  #2gunfire Аааа и Коки ми е неприятен, не му е чиста работата.

# 505
Еххх ама незнам за вас обаче Вергов с тоя си образ ми е супер секси и леко почвам му ставам вече голяма фенка.

ААА аз отдавна съм на този клон.Мен Вергов винаги ми е бил много симпатичен ама в последно време най -вече.Даже миналата седмица погледах стари епизоди на Тя и Той.Само ми е гадно ,че доста е остарял от тогава.А номера с дъвката преди ме дразнеше ама придава колорит на образа и особен сексапил.

П.П Предвиждам след време случай като Здрач - ТИМ Калин - ТИМ Вергов!!!! Laughing Laughing Laughing

# 506

Бланка - може да е бланка за записна заповед ,готови бланки за разрешителни.
Изчезнаха бланките на новия МОЛ2.

сега ако ми кажеш какво е МОЛ бланка:)

Бланка - може да е бланка за записна заповед ,готови бланки за разрешителни.
Изчезнаха бланките на новия МОЛ2.
Просто МОЛ Бланк не ми звучи познато. Аз чух Мон Блан.

# 507
надявам се да приемате още фенове на сериала Hug

хмм..според мен е или Елена или Николай
почти 100% съм сигурна,че не е Ставрев Wink

# 508
Касабов не каза ли Мон Блан?  newsm78
Днес не можах да изгледам серията на спокойствие, утре ще си я пусна от сайта. От това, което видях мога да кажа, че Ставреви ме дразнят, но сина им е сладур, а Дани.. голямо лекенце.  #2gunfire Аааа и Коки ми е неприятен, не му е чиста работата.
един път чувам Мон Блан, днес чух Мол Блан ..събрах чутото и какво открих. едва ли е следа, ама кво ни пречи да помислим за един сюжет като този: сделка с арабите за МОЛ може би. Обаче на пътят се изпречват големи наркотици и интересина големи клечки от Подземния свят в България. Касабов се уплашва и решава да съдейства на Интерпол ЦРУ като срещу показанията си да получи "мнима смърт". Какво правеше "партидата" в Касабов. Да не я е държал като доказателство, или е изнудвал някого. Или му е била гаранция за живота.. newsm78 newsm78 newsm78
Какво означава " и този път ако закъснеете с партидата"..това ми е много познато, но отдавна вече не гледам екшъни та съм поабравила доста неща. Все си мсиля, че може да се отнася до партидни номера  на това, с което се превозва дрогата. Гледах един екшън преди години с нещо подобно.. Crazy
ето линка: http://yp.theemiratesnetwork.com/biz/United_Arab_Emirates/Dubai/ … irates_24359.html
или Ицето..абе ще се разбере, кръгът се стеснява, както се казва по крими- драмите  Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 22:48 от slashwoman

# 509

ААА аз отдавна съм на този клон.Мен Вергов винаги ми е бил много симпатичен ама в последно време най -вече.Даже миналата седмица погледах стари епизоди на Тя и Той.Само ми е гадно ,че доста е остарял от тогава.А номера с дъвката преди ме дразнеше ама придава колорит на образа и особен сексапил.

П.П Предвиждам след време случай като Здрач - ТИМ Калин - ТИМ Вергов!!!! Laughing Laughing Laughing

хаха определено е остарял Sad
бях голяма фенка на Тя и Той и то най-вече на старите сезони
за номера с дъвката си много права Wink
и все пак аз бих се включила в ТИМ Калин  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт