"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 567
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Невероятна серия!!!

Ванчето и Антон са най големите образи - страхотни са  Joy  Joy  Joy

"Ако Ванчето прибара картата няма спиране"  hahaha  hahaha
"Ставрев не спи, а ако спи го прави само с едно око"  Joy

# 481
И аз мисля, че Сияна няма да направи аборт. Просто смятам, че има доста голяма интрига и сложни взаимоотношения около това дете и не вярвам толкова бързо сцнаристите да се отърват  от него.

# 482
  • София
Абе, накрая Сиана и Александра да не се окажат сестри? Алекс да не е от Христо, а от Николай?! hahaha hahaha Ще падна тогава, заклевам се. hahaha hahaha hahaha

# 483
А когато Камен искаше да обясни  на Боряна какво е станало в Америка, а тя се правеше на важна, че не я интересува, почнах да викам аз: айдеее мааа, аз пък искам да знам! Laughing Laughing

Синът на Ставреви ми става все по-симпатичен! Май няма актьори, които да не ми допадат, като цяло - кой повече, кой по-малко...

# 484
Абе, накрая Сиана и Александра да не се окажат сестри? Алекс да не е от Христо, а от Николай?! hahaha hahaha Ще падна тогава, заклевам се. hahaha hahaha hahaha

Едва ли, децата им са големи, а Молът е по-скорошен, едно време едва ли са се познавали.

# 485
Наистина серията беше много добра. Изобщо филмът си набира скорост и някои неща се изясниха, но пък други още повече се завързаха и, вместо да намаляват, въпросителните май се увеличават.
Семейство Ставреви /особено Ставрев/ направо ми станаха любимци!
Напълно съм съгласна!!! Сериала е много добър!  bouquet
А Ставрев е абсолютен сладур! Grinning "Тук ще ми викаш - Ставрев!" Joy Joy Joy Joy
Бобито можеше да гушне Камен4о - толкова беше разстроено мом4ето! Grinning Grinning Grinning

# 486
Сиана все пак използва полажението си ,за да се отърве от Александра.
Ние я харесваме ,но тя е знаела ,че Дани и Най-добрата й приятелка са двойка ,но е легнала с него , а сега го изнудва.Това не ми харесва. лиглата Александра се
държа доста добре тази серия.
Чудно ми е семейство Александрови нямат ли легла , а използват за секс дивана и то ,
ако някой влезе веднага да ги види. Shocked

# 487
  • Срещу планината:)
 newsm80 Фен съм на сем.Ставреви  Joy Joy Joy Такива са сладури
 hahaha Ах този Дани, въобще не му е лесно,но така си го е направил. Само чакам да му гледам сеира когато Алекс и Сиана разберат една за друга.Мола ще му бъде тесен.  fight

# 488
Е не!Голяма серия значии!Аххх само като видях отражението на мъжа зад Елена да мляска ,викам си Вергов е.Ама честно малко яд ме хвана!Харесвам го ,не искам да е лош!Пфффф ама перфектно де!Всички подозират Христо ,а мръсника е Николай!Ехх много добра серия!Искам паккккк!

# 489
  • София
Абе, от този сериал всичко може да се очаква. И аз ще се окажа дъщеря на някого накрая. hahaha hahaha
Обаче, верно. Очаквах една прегръдка поне от Боряна. Слаба работа това с ръчичките и галенето... Rolling Eyes Както бавно-бавно се приближаваше към него, какво ли очаквах вече... Shocked hahaha hahaha А Калинчо колко естествено и перфектно изигра разплакването. Чак аз се просълзих. Невероятен е! Heart Eyes

# 490
това ще ми хареса определено  Mr. Green дано си права хихихихи

# 491
  • София
Е не!Голяма серия значии!Аххх само като видях отражението на мъжа зад Елена да мляска ,викам си Вергов е.Ама честно малко яд ме хвана!Харесвам го ,не искам да е лош!Пфффф ама перфектно де!Всички подозират Христо ,а мръсника е Николай!Ехх много добра серия!Искам паккккк!
Ясно беше, че ще е Николай. Особено както каза на Камен, че имал някого зад себе си. От този момент вече червената ми лампичка светофар стана. hahaha hahaha Обожавам го Юлиан, кефя му се като лош, но с Елена... Naughty Аз дори и мляскането не видях. Още като се отвори вратата, мъглявият силует... веднага викам "Юлиан". И като видяхме, баба чак се изхили, че толкова добре го познавам. Няма друг като него. Heart Eyes Само смятам точно как да преглътна, че е с пачата Елена. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 492
Интересно телефониста с кого говори. кой е неговия човек?
Димитър подслушвал доста хора, значи все пак е имал опасения спрямо
приятелите си.
Сигурно искат да саботират изграждането на МОЛ2, за да прилапат и МОЛ1.
Сигурно с такава цел ченгето извади документите.Да се забави строителството.

# 493
Не знам защо, но все си мисля, че Николай не е единственият любовник на Елена. Някак си не й отива на големите претенции - все пак той е само един управител на МОЛ-а, а тя е омъжена за един от собствениците. Струва ми се, че той е само средство, за да си плете интригите, но има някой друг, доста по-восокопоставен и скрит, който в действителност дърпа и нейните конци. Тази чужда фирма "Феникс", която се появи, също е доста мистериозна и вероятно ще има доста интересни неща в бъдеще /а вероятно и в миналото/, свързани с нея.

# 494
Eee накрая ще излезе ,че Христо е най - добрия там след Боряна и Камен!Еххх ама незнам за вас обаче Вергов с тоя си образ ми е супер секси и леко почвам му ставам вече голяма фенка.

Общи условия

Активация на акаунт