"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 481
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
И аз си мисля, че Ставрев може да играе двойна игра и се учудвам на Камен, как така без да го познава, напълно му се доверява, даже му споделя личните си преживявания. В същото време му беше трудно да ги каже на Боряна, която единствена го прие и му се довери. А нейните мотиви да го направи какви ли са. Най-логично беше да го подозира в задкулисна игра.

# 556
На моменти чета темата и си мисля, че гледаме различни филми!
Какъв МОЛ Блан? Ясно се чува Мон блан!
И, да, "Мон блан" (както и "Нева" и др) са проекти на Кинтекс за източване на държавата... но подробности и аз не помня, отдавна го бях чела... А дали за този "Мон блан" става въпрос или е просто съвпадение - ще видим!
Кажи го на Стефан Данаилов, който със сигурност слага едно "к"накрая. Съгласна съм, че идва реч за Мон Блан и ще взема да се просветя от нета относно тази история, ако намеря нещо, разбира се.
Аз реших да дам кредит на сценаристите и идеята ми е, че тази история със семейството в Щатите е измислена.
Все така ми се иска Камен да е сътрудник с Интерпол и ЦРУ. Какво пречи да е така,ако става дума за трафик на оръжие и наркотици през България и баща му е бил замесен в това. Както се знае България е държавата, през която минава най- големият трафик на оръжие и наркотици.
Ако съм права, Камен затова разказа първо всичко на клюкарката Ставрев, защото знае, че онзи ще сподели с жена си, а тя ще разкаже на целия мол.
Може би подозира, че къщата на Касабови се подслушва и затова е инсценирал всичко пред Боряна. За да се нацупи тя и той, от немай- къде. През сълзи и въздишки да й разкаже драмата си..как така ще си изтърве документите на земята и цял ден няма да забележи. Точно каменчо, който не изпуска никого и нищо от очи. Освен това вижте как се рпави пред Ставрев, че не разбира от нищо аха. не знаел кво е това, за подслушвателното устройство говоря.
Още вярвам, чче не са ни излъгали, и че сапуненият елемент ще бъде "умело избегнат"  Mr. Green

# 557
Димитър сигурно е разказвал на Боряна за Камен и защо е изчезнал.
След погребението Камен не е нахалствал да се възползва от ситуацията и затова
сигурно Боряна му се довери. Защо той обаче толкова лесно прие ,че Ставрев
е "добрия" ,това не разбрах.

# 558
Мен ме гризе идеята, че Димитър Касабов не е умрял и сега им дърпа конците.
Само така си обяснявам и как Боряна даде така набързо генерално пълномощно на Камен.
Е това е много латино,тук се претендира за реализъм.В България има опело при отворен ковчег,толкова хора го изпратиха на гробището,че би било тъпо да се окаже жив.Стефан Данаилов си беше гост звезда и дотук с неговото участие  Wink

# 559
  • Луната ни пази
Пу съм в ТИМ Вергов!  Party Сега ми харесва повече, отколкото в Тя и той. Отива му ролята на гадняр.  Laughing
И аз съм в ТИМ Вергов, макар че и Калин не лъже. Вергов обаче определено е мой тип мъж!
Серия трепач. Като я изгледам на спокойствие довечера в 11 ще коментирам повече Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 18:29 от [X]megelinka

# 560
Наистина става интересно , но много ми е дълъг интервала от една седмица , бтв-то ми късат нервите направо.Дано като свърши оная глупост "България търси талант" , да почнат да го дават по-честичко  Rolling Eyes

# 561
  • София
Пу съм в ТИМ Вергов!  Party Сега ми харесва повече, отколкото в Тя и той. Отива му ролята на гадняр.  Laughing
И аз съм в ТИМ Вергов, макар че и Калин не лъже. Вергов обаче определено е мой тип мъж!
Серия трепач. Като я изгледам на спокойствие довечера в 11 ще коментирам повече Simple Smile
И аз съм в ТИМ Юлиан. Няма как - любим БГ актьор ми е. Няма нещо в него, което да не обожавам. Flutter Flutter

# 562
  • Berlin
Е, аз па съм в отбор "Стъклен дом"! Stuck Out Tongue

# 563
Е, аз па съм в отбор "Стъклен дом"! Stuck Out Tongue

Аз също!

# 564
  • Луната ни пази
Въпрос:      Коя актриса от сериала ви допада най- много?  
Елена Петрова    - 80 (54.8%)
Яна Маринова    - 12 (8.2%)
Стефка Янорова    - 12 (8.2%)
Луиза Григорова    - 9 (6.2%)
Радина Кърджилова    - 27 (18.5%)
Десислава Бакърджиева    - 2 (1.4%)
Лилия Маравиля (Мария Касабова)    - 4 (2.7%)

Общ брой гласове: 101

Чакам предложения за нова анкета, момичета!

# 565
  • София
Рекламата вече е качена на сайта, отивайте да гледате!
С тая реклама Юлиан просто разби от сексапил обаче... Shocked baby_neutral Hug Hug Hug

# 566
Каква да ни е новата анкета, казвайте? Предните три аз ги бях измислила (те много сложни бяха  ooooh!- хареса ли ви началото, кой ви харесва най-много от артистите  Laughing Laughing), така че аз съм изморена от идеи, давайте вие  Grinning

# 567
Димитър сигурно е разказвал на Боряна за Камен и защо е изчезнал.
След погребението Камен не е нахалствал да се възползва от ситуацията и затова
сигурно Боряна му се довери. Защо той обаче толкова лесно прие ,че Ставрев
е "добрия" ,това не разбрах.
Според мен го проверява. Или го използва. Камен търси някаква следа, за която да се захване. А все пак Ставрев е бивше ченге, разбира от някои работи,може пък и за помощник да го използва, ако се окаже чист:)

# 568
slashwoman много ми харесват сценариите ти, но чак пък толкова заплетено да е.. Чак ще се изумя ако е така Shocked Crazy Ама ще е супер готино Heart Eyes За анкетата, мисля че е Христо, просто няма как той да е Добрият, ако не краде, нещо друго ще е Mr. Green

# 569
slashwoman много ми харесват сценариите ти, но чак пък толкова заплетено да е.. Чак ще се изумя ако е така Shocked Crazy Ама ще е супер готино Heart Eyes За анкетата, мисля че е Христо, просто няма как той да е Добрият, ако не краде, нещо друго ще е Mr. Green
мерси много. измислила съм още по- заплетен, обаче нямам време сега;)

Общи условия

Активация на акаунт