"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 440
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
# 631

Е вече така се навързват много неща Wink Peace
Ето защо сега го дават по час и половина...после може би ще само по час
Thinking newsm78 newsm78

Серията е час и половина с многото и дълги реклами, които дават! Забележете, че когато я гледате в интернет е 1 час!

# 632
  • Sofia
След като вчера най- накрая изгледах и 3тата серия, определено се включвам в отбора на почитателите на Стъклен дом  Hug

На мен най- много ми харесва играта на Дани (Бойко Кръстанов). Аз и Вергов много го харесвам, не само като актьор, но и като мъж...Питайте ме как преди известно време почти всеки ден се разминавах с него на входа на детската ни градина  Embarassed На живо е още по як  Sunglasses

# 633
# 634
Снимчици от 3 серия    bouquet

# 635
# 636
# 637
# 638
Aми стига толкова, да не прекалявам    bouquet

# 639
Здравейте!Ето какво ми попадна преди малко.Вижте в статията кой форум споменават... hahaha
http://www.monitor.bg/article?id=241950

Големи са гадини. Не виждат ли ,че понякога нарочно пишем флюбена.

За комата аз дадох предложение ,но наистина е доста сапунено!
Веднага си взех думите назад ,след като ми беше направена забележка.
Това не са го написали.

# 640
Много хубави стоп кадри   bouquet

# 641
леле, Калин и Юлиян ми изглеждат на една възраст, а всъщност Юлиян трябва да е доста по-голям, нали, все пак Калин е набор 81  newsm78
наскоро споделих с едни приятел актьор, че Калин ми изглежда по-стар от колкото е и той каза, че е от многото алкохолни и безсънни нощи  hahaha нали ги знаете актьорите какви са бохеми  Joy

# 642
Здравейте!Ето какво ми попадна преди малко.Вижте в статията кой форум споменават... hahaha
http://www.monitor.bg/article?id=241950
вестник Монитор "барнал" статийка за чудо и приказ. Като най- достойно за отбелязване е последното изречение:"Без точния избор на Калин Врачански обаче сериалът нямаше да има този огромен успех, както "Перла" без Къванч Татлъту в ролята на Мехмед нямаше да е същата."  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бела, разликата им е точно 10 години. Вергов е 71 - и набор.
да, това за "флюбена" наистина са тъпи, че не са разбрали, че е нарочно. За какви ни имат. аз например обичам да го изписвам 'влубен" и "либов". Ама съм сигурна , че не съм по- малко грамотна от някоя джурналистка от вестник Монитор  Mr. Green
Радост, мерси. аахаха, големи са скици. Страшни  Mr. Green Laughing

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 17:46 от slashwoman

# 643
Здравейте хора!Тъй като имам навика да изразявам нещата ,които харесвам с клипове си позволих да направя клип и за Юлиан Вергов с кадри от Стъклен дом и ТЯ И ТОЙ!
Ето линка дано ви хареса!

http://vbox7.com/play:459c961f

Моля ,който го изгледа за мнение!

# 644
Malko_Slance , страхотен клип  Joy Страхотни моменти си подбрала. Веднага "барнах" един коментар под клипчето  Wink Очаквам още изненади от теб  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт