"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 443
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Днес следобяд в МОЛ-а правеха снимки за сериала. Peace

Позяпа ли ги, каква сцена снимаха? Simple Smile

и на мен ми стана интересно! Grinning
Калин там ли беше?? Simple Smile

# 616
  • София

Колкото пъти съм била в МОЛ-а, все камери виждам, но не и да снимат. Актьора, дето играе Христо (забравих му името) съм виждала веднъж, и Юли Вергов веднъж. И двата пъти закъснявах за среща. Cry hahaha hahaha

# 617
# 618

Мерси, прочетох го Simple Smile

"Любимият ти партньор на площадката и в сериала играе съучастник на Камен и химията си личи на екран..
Калин Врачански: Да, Краси Ранков. Много е забавно с него. И с другите е много готино, обаче с него наистина адски много се смеем.
"

Което май значи, че Ставрев е чист, все пак доста серии са снимали досега! Simple Smile

# 619
Харесвам филма ! Присъединявам се в темата   bouquet

# 620

Колкото пъти съм била в МОЛ-а, все камери виждам, но не и да снимат. Актьора, дето играе Христо (забравих му името) съм виждала веднъж, и Юли Вергов веднъж. И двата пъти закъснявах за среща. Cry hahaha hahaha
еех късметлийка!
всеки път,когато съм в МОЛ-а няма нищо Sad

# 621

Малииии аз видя ли Юлито Вергов работа не работа спирам го и ща става страшноо!РАЗМЕЧТАХ СЕ!!! Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
Аз също следя филма с голямо удоволствие и нетърпение.Харесват ми всички актьори и никой не ме дразни.
slashwoman да не би да си от сценарният екип? Wink Много интересни идеи имаш.
Само на мен ли ми стори странна сцената в която Ставрев накара Калин да го снима с подслушвателното устройство?

# 623
  • София
rosyblooms, и аз така мечтая и се каня, но и двата пъти работата беше на живот и смърт. Хората се спираха и гледаха, аз прелетях. Сигурно щях да се забия в нечия торта от бързане. hahaha hahaha

# 624
Само на мен ли ми стори странна сцената в която Ставрев накара Калин да го снима с подслушвателното устройство?[/left]

На мен изобщо не ми се видя странна. Все пак е специалист, разбира от тези техники и явно наистина е нещо голямо това...та от професионален интерес искаше да се снима за спомен човека! Simple Smile

# 625
Здравейте!Ето какво ми попадна преди малко.Вижте в статията кой форум споменават... hahaha
http://www.monitor.bg/article?id=241950

# 626
  • КиТ
И аз не искам Ставрев да е от лошите...(но определено може да следи Камен и да го докладва...ще видим какво ще излезе накрая Peace Wink)

Кажи го на Стефан Данаилов, който със сигурност слага едно "к"накрая. Съгласна съм, че идва реч за Мон Блан и ще взема да се просветя от нета относно тази история, ако намеря нещо, разбира се.
Аз реших да дам кредит на сценаристите и идеята ми е, че тази история със семейството в Щатите е измислена.
Все така ми се иска Камен да е сътрудник с Интерпол и ЦРУ. Какво пречи да е така,ако става дума за трафик на оръжие и наркотици през България и баща му е бил замесен в това. Както се знае България е държавата, през която минава най- големият трафик на оръжие и наркотици.
Ако съм права, Камен затова разказа първо всичко на клюкарката Ставрев, защото знае, че онзи ще сподели с жена си, а тя ще разкаже на целия мол.
Може би подозира, че къщата на Касабови се подслушва и затова е инсценирал всичко пред Боряна. За да се нацупи тя и той, от немай- къде. През сълзи и въздишки да й разкаже драмата си..как така ще си изтърве документите на земята и цял ден няма да забележи. Точно каменчо, който не изпуска никого и нищо от очи. Освен това вижте как се рпави пред Ставрев, че не разбира от нищо аха. не знаел кво е това, за подслушвателното устройство говоря.
Още вярвам, чче не са ни излъгали, и че сапуненият елемент ще бъде "умело избегнат"  Mr. Green

Shocked Shocked Shocked
Както винаги пак си на ниво.....ако се окаже вярно,те правим сценарист веднага Hug Hug
Не бива да си пропиляваш таланта Sunglasses

Поздрав за двата тима.

hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Четейки последните коментари относно броя на сериите, съдя, че не е коментирано интервюто на Яна Маринова, публикувано в програмата на в-к "Уикенд". Там тя казва, че първият сезон е 33 серии, като зрителите в неделя гледат по две серии наведнъж. Peace

Е вече така се навързват много неща Wink Peace
Ето защо сега го дават по час и половина...после може би ще само по час
Thinking newsm78 newsm78

Гласувах в анкетата за тази опция:
друг(шеф на мафията)
доста хора,така като гледам са на същото мнение
Wink Peace

# 627
И аз мисля, че никой от съдружниците или другите посочени,  са замесени. Ще има изненада за убийството, си мисля...

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/novini/story/1450856586-Pit … ko_Krastanov.html

Гледайте това:
http://www.btv.bg/seriali/glass-home/videos/video/697758097-Eksk … _Staklen_dom.html

Laughing

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 12:46 от bugsy

# 628
  • КиТ
Малко снимки:

,а така хванахме го в крачка! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 629
на мен и Ставрев и Николай ама хич не ми приличаха на лоши, направо като го видях в хотелската стая Николай паднах, въобще не очаквах.

Само на мен ли ми стори странна сцената в която Ставрев накара Калин да го снима с подслушвателното устройство?[/left]
На мен изобщо не ми се видя странна. Все пак е специалист, разбира от тези техники и явно наистина е нещо голямо това...та от професионален интерес искаше да се снима за спомен човека! Simple Smile

а на мен пък ми се стори странно, усъмних се веднага, кво е туй, снимка за спомен??? айде моля ти се  Naughty

добре де по кое време засичате, че снимат в мола, според мен през деня ще да е, когато повечето хора са на работа и не е чак такава навалица там. аз също само вечер съм ходила и не съм видяла нищо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт