"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 455
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
За Ставрев - и аз се съмнявам в него, мисля, че наистина той е човека, който трябва да следи Камен, затова и той така се впусна "да му помага", чак убийството ще разкрива сам  ooooh! От друга страна Ставрев пък държи жена си много на страна, да не вземе да заподозре двойните му игри, че току-виж изпяла на Борянка...
Но е странно, наистина как така Камен реши, че Ставрев е от добрите - нали е адвокат, би трябвало да не се доверява никому, без да го провери...или си има едно наум, ама все пак му трябва някой, който познава "лошите"...не знам, ще видим какво ще излезе накрая...

даа и аз съм си мислила по тоя въпрос, странното е че Ставрев наистина въздейства като положителен герой на зрителите, а пък ако всъщност не е, не би ли трябвало да му личи някак си, както например от момента в който видиш Елена и ти става ясно че е отбор "лоши", т.е. чудя се неправилна интерпретация на ролята от актьора или нарочно търсен ефект  newsm78

# 601
Ми просто не е лош.  Rolling Eyes

# 602
  • София
Чудно как още не сте разнищили галерията и антиките на г-жа вдовицата... Все пак незаконната търговия с антики носи много, много пари.

# 603
Май само на мен Ставрев ми е неприятен.  newsm78

# 604
И на мен не ми е от най-приятните Ставрев, но не е и лош Laughing И аз не го възприемам като отрицателен герой, но знае ли човек Crazy Примерно, аз не подозирах, че Николай е "лош" ама то какво се оказа Laughing Peace

# 605
Еее не искам Ставрев да е от лошите Tired Толкова ми е симпатичен.Оставете поне още един добър в сериала  PeaceОсвен Бубето и Камен

И аз не искам да е от лошите  Praynig Толкова добре ми въздейства с лафчетата си  Joy Пък и Камен нека си има поне един приятел  Hug А в следващия епизод освен екшън най вероятно Борянчето ще промива раните по лицето на Каменчо  Crazy  Flutter
Има и такъв момент - аз го гледах...  Heart Eyes Дано го пуснат в неделя  Praynig

# 606
  • Луната ни пази
Сериалчето е страхотно час и половина е супер време

Това е и моето мнение.
И моето твърдо!
Изгледах серийката! Теърдо смятам, че Николай не е единствения любовник на Елена. И друго ми се стори подозрително: толкова гласене само за него??? Дето всеки ден се виждат в МОЛа в ежедневен вид? И то за среща в хотелска стая? Тук малко преиграха!

Чудно как още не сте разнищили галерията и антиките на г-жа вдовицата... Все пак незаконната търговия с антики носи много, много пари.
И аз за това се ослушах, защото знам за няколко сериозни случая в европейски мащаб с крадени антики, прикрити в галерии и частни домове, завършили с убийства. А Боряна каза, че галерията я свързва с Димитър, което значи, че определено е имал намеса там! Възможно е това да е едната нишка към убийците!

# 607
Хайде по една снимчица и за двата тима   bouquet

# 608
Е, може преди това наистина да е имала някаква делова среща и след това да идва ред на Николайчо.

А за онези 3 млн., които са били източени и заради тях щяха да уволняват Николай? Камен нали след като прегледа документите каза, че не вижда нищо нередно  Thinking Какво ли е станало....Христо е искал да натопи Николай или след смъртта на Димитър пък  Николай по някакъв начин е прикрил нещата?  Thinking

# 609
  • Срещу планината:)
 Thinking Хм дори да не е имала коктейл наистна или на каквото там каза,че ще ходи това с причеката и  тоалета си беше чисто театро за пред мъжо й  Peace Иначе как да обясни къде ще е до късно вечерта.

# 610
А,Боряна дали е такава светица,каквато ни се иска да е?Да не и е писнало от това "идеално семейство"и да е поискала свободата си,замесвайки се с неподходящите хора?И хоп наш Камен пристига в тоя момент,че се и оказва симпатяга на нейната възраст.Боряна си го държи под око,че и в дома си го покани.Да не стане очаквайте-неочакваното.....

# 611
На всички ни се иска Ставрев да е добър.Лично на мен цялото му семейство ми е много симпатично.Някакви такива естествени непринудени.Филма има нужда от такива простовато добри герои.Както вика Венчето "Ние може да не сме богати ,но сме честни".Ако и него направят лош вече малко гадно ще стане.Не че има значение какво искаме ние. И аз не искам Николай да е лош ама кой ме пита.

# 612
  • Срещу планината:)
Вергов много ми допада като гадняр  Peace Дори му отива  Wink А и да се изиграе мръсник си е по трудно от това да си добър

# 613
Вергов много ми допада като гадняр  Peace Дори му отива  Wink А и да се изиграе мръсник си е по трудно от това да си добър

Е мен пък ми е неестествено.За мен той винаги ще си остане добродушният и леко заядлив Мартин.Някак си тук ми е прекалено гаден.Ама добре го играе наистина. Особено номера с дъвката - колкото дразнещ толкова и секси!!!

# 614
Май само на мен Ставрев ми е неприятен.  newsm78
И на мен ми е неприятен. Иначе харесвам Красимир Ранков, но героят му тук направо ме хвърля в лудост. Надявам се, като разкрие истинското си лице, байганьовското в образа му да изчезне.
Камен въобще не се е доверил на Ставрев, ами го използва,з а да подхвърля инфо на следящите го,
и чрез Ставрев да се добере до убийците.
Откъде Ставрев знаеше, че Агента е в Щатите. Това Камен не му го е споделял.(не отричам, не помня кой беше с Камен в полицията. Може Ставрев да е бил с него) но ако не, това е също много подозрително.

Общи условия

Активация на акаунт