"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 482
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!
Снощи се заслушах по внимателно в думите на Димитър и наистина
Ст.Данаилов казва Бланк. Сигурно е грешка на езика.

# 586
Четейки последните коментари относно броя на сериите, съдя, че не е коментирано интервюто на Яна Маринова, публикувано в програмата на в-к "Уикенд". Там тя казва, че първият сезон е 33 серии, като зрителите в неделя гледат по две серии наведнъж. Peace

# 587
Четейки последните коментари относно броя на сериите, съдя, че не е коментирано интервюто на Яна Маринова, публикувано в програмата на в-к "Уикенд". Там тя казва, че първият сезон е 33 серии, като зрителите в неделя гледат по две серии наведнъж. Peace

Ааа това е друга работа вече. Съвсем логично звучи така. Благодаря за инфото.
Аз се надявам есента да разделят серията на две, два пъти на седмицата. Трудно може всеки да намери по час и половина за сериал.

# 588
  • Berlin
Честно казано е дължината на серията е перфектна. Simple Smile Ако беше по-малко, щеше да е адски мъчно да се чака следващата.
За анкетата мисля, че не е никой от посочените, или поне ми се иска. Simple Smile Предполагам, че е някой, замесен в моладжийските истории, който още не сме виждали. Историята за наркотици и мафия не ми се струва вероятна.

# 589
Сериалчето е страхотно час и половина е супер време

# 590
Сериалчето е страхотно час и половина е супер време

Това е и моето мнение.

# 591
  • Варна
Добро утро!

Аз пък на принципа 'Глухия като не чува, го уйдордисва', го докарах на 'Мол Варна' Joy

# 592
Добро утро!

Аз пък на принципа 'Глухия като не чува, го уйдордисва', го докарах на 'Мол Варна' Joy

и аз чух Мол Варна  Peace

# 593
Добро утро!

Crazy
ще взема и аз да я гледам пак сцената, тоя път с "волумето на мах" Wink, да видим аз пък какво ще чуя...

# 594
според мен Ставрев е човека на ченгетата/ДАНС, на който се обадиха предния епизод и казаха да следи Камен и че ако стане нужда те ще се намесят. освен това ми стана подозрителен като каза че е занесъл онова устройство, дето Камен намери в мазето, на "доверени ченгета", а и той самия се представи като бивше ченге. а пък то е ясно че ченгетата са замесени в убийството, иначе нямаше да горят доказателствата  newsm78

# 595
Да, ченгето изгори документите ,но по чие нареждане?
Затова съм се вторачила в последните думи на Димитър ,та дано оттам нещо
да се подразбере.

# 596
Днес следобяд в МОЛ-а правеха снимки за сериала. Peace

Позяпа ли ги, каква сцена снимаха? Simple Smile

# 597
Добро утро!

Crazy
ще взема и аз да я гледам пак сцената, тоя път с "волумето на мах" Wink, да видим аз пък какво ще чуя...

Гледах, слушах..... ами "Монблан" си казва човекът! Нали не очаквате умиращ човек да има перфектен изговор и дикция, все пак...

# 598
  • София
Поздрав за двата тима.

hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотен поздрав  Hug Направо си се представих между двамата  Blush

За Ставрев - и аз се съмнявам в него, мисля, че наистина той е човека, който трябва да следи Камен, затова и той така се впусна "да му помага", чак убийството ще разкрива сам  ooooh! От друга страна Ставрев пък държи жена си много на страна, да не вземе да заподозре двойните му игри, че току-виж изпяла на Борянка...
Но е странно, наистина как така Камен реши, че Ставрев е от добрите - нали е адвокат, би трябвало да не се доверява никому, без да го провери...или си има едно наум, ама все пак му трябва някой, който познава "лошите"...не знам, ще видим какво ще излезе накрая...

Даже си мисля, че може Бубето и Ставревица, като се съберат да си побъбрят и си метнат едни карти ще "видят", че Камен е в опасност "от човек, който му се представя за много близък, ама му мисли лошо..." или нещо от сорта...

# 599
  • Срещу планината:)
Еее не искам Ставрев да е от лошите Tired Толкова ми е симпатичен.Оставете поне още един добър в сериала  PeaceОсвен Бубето и Камен

Общи условия

Активация на акаунт