"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 456
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
В новата реклама ми се струва ,че създадоха на Ставрев образ на верния човек.
Това ме наведе на мисълта ,че не е много чиста работата му.
Да де ,но може да се окаже ,че търся под вола теле.

# 571
Катооо толкова харесвате Юлиан Вергов що не пишете в темата дето създадох а? Crossing Arms
Много секси Юлиан в последната серия и става все по -секси!!!

# 572
Е, аз па съм в отбор "Стъклен дом"! Stuck Out Tongue

Аз също!

аз също Simple Smile

# 573
  • София
Катооо толкова харесвате Юлиан Вергов що не пишете в темата дето създадох а? Crossing Arms
Много секси Юлиан в последната серия и става все по -секси!!!
Тъкмо писах там. hahaha hahaha Да оставим настрана "секси"-то. Адски е талантлив. И с всяка следваща роля, все повече го доказва.  bouquet  bouquet  bouquet

# 574
  • София
Поздрав за двата тима.

hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 575
Поздрав за двата тима.

хаха това е супер!! Laughing

# 576
Ее Браво!Много ми харесва!!!!!Тука и Калин е добре!!!

# 577
  • Sofia
Днес следобяд в МОЛ-а правеха снимки за сериала. Peace

# 578
Филмчето до тук е страхотно. Може би щеше да е по-добре ако го бяха направили сериите наполовина по-кратки и да го дават два пъти в седмицата, но и така си е добре. За всички, които мрънкат, че го дават само веднъж в седмицата, искам да кажа, че точно така си се излъчват всички промо сериали на всякъде.( Хаус, Госипа и подобни)
Конкретно за снощната серийка - беше супер. За сега любовния триъгълник Дани-Алекс-Сиана не ми е особено интересна, но със сигурност има нещо интригуващо. Аз лично не бързам да съдя Сиана, която ми е изключително симпатична, защото не се знае как точно са се получили нещата. Пък и си личи, че момичето е различно, интелигентно и е влюбена в онова лекенце. Алекс вероятно ще има някакво развитие по посока Хари  Grinning ако мога да се изразя така  Laughing

Около убийството реално погледнато на този етап може всичко да се очаква. Твърде рано е да си правим някакви генерални изводи за това кой стои на дъното на всичко. Не вижда защо сте толкова подозрителни към Ставрев. Жена му обаче е уникален образ. Адските лафове пуска Grinning
Образа на Елена ми става все по-интересен. Самата Яна Маринова си каза едва ли не, че спи с половината мъже във филма, така че не се и съмнявайте, че има още куп любовници. Сцената с Николай е прекалено предсказуема, но пък ще видим как ще се развият нещата нататък.

Няма как да пропусна и основните герои, заради които гледам филмчето, а именно Камен и Боряна. Моите адмирации към Калин, за повече от перфектния начин, по който си изигра сцената с Боряна. Сега остава и Бубето да му разкрие своята и ще започне интересното между тях  Laughing

# 579
"Стъклен дом" се излъчва в праймтайма на bTV, като първият сезон е от 66 епизода. "

Това е от сайта на БТВ. Ако не е печатна грешка, означава, че ще гледаме един сезон повече от година Joy Joy

xux4eto много хубаво мнение!

# 580
Поздрав за двата тима.

Много е хубавко, мерси за поздрава  Laughing А може ли да си поръчам да ми направиш, но с по един кадър от всеки? Ама и Борянка да я има!:)

Сега превключвам БТВ Синема, повтарят серията.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 00:17 от bugsy

# 581
Гласувах за мафията.  Mr. Green

# 582
  • Велико Търново
"Стъклен дом" се излъчва в праймтайма на bTV, като първият сезон е от 66 епизода. "

Това е от сайта на БТВ. Ако не е печатна грешка, означава, че ще гледаме един сезон повече от година Joy Joy
Е, ако пък се прочете и на други места..., се вижда, че пише:
Цитат
Премиерата на сериала бе на 11 април 2010 г. по bTV от 20:00. Всяка седмица ще бъде излъчван един епизод до 13 юни. До началото на есенния сезон ще има почивка и тогава ще бъдат излъчени останалите 56 епизода от първи сезон.
И като се и поразмисли - все пак есенният сезон не е чак 56 седмици.
Което съвсем логично би могло да доведе до заключението, че ще се излъчва по повече от веднъж седмично. Wink

# 583
Мен най ме изненада броя на епизодите в един сезон. Впечатлението ми за сезон е в порядъка 22- 25 епизода.
А тези 66 по 70 минути, направо 3 сезона са си. Thinking  Laughing  Но щом така са го решили, тяхна работа, няма толкова да се вглеждаме в детайлите, а и не всичко е задължително да бъде по световен тертип. Peace

# 584
  • София
Поздрав за двата тима.

Много е хубавко, мерси за поздрава  Laughing А може ли да си поръчам да ми направиш, но с по един кадър от всеки? Ама и Борянка да я има!:)

Сега превключвам БТВ Синема, повтарят серията.
За съжаление не ги правя аз, намирам ги оттук-оттам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт