"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 425
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Аз мисля,че артистите са си добре подбрани .Не трябва да взимат
от Забранена любов ,понеже доста хора не  харесват  филма.
Има хора с торбички под очите ,без да злоупотребяват с алкохол.
В действителност са почти незабележими ,но камерата ги увеличава.
Могат да се прикрият с грим, но в случая няма нужда. Калин трябва да изглежда около 38годишен.
Те вече са взели двама- Яна Маринова и Георги Кадурин.. Но ако искат. Ще има и други сериали. Ето Пробг вече са готови с един. А и Иван Юруков ако се появи в Стъклен дом няма да е главен, и ще е за кратко, а аз го искам във водеща роля.Така че, благодарим. Няма да заплачем  Mr. Green

# 706
Нека всяка телевизия да започне да прави сериали, телевизионни филми ,театри ,за да има работа за артистите ни и те да станат
добри ,както предните поколения.
БНТ е длъжник на зрителите. Тя изостава доста .
Дори да не са от най-сполучливите сериали,филми ,театри,трябва да се правят и няма
начин да не станат гледаеми .
Харесвах и Забранена любов и се чудя защо все още не са пуснали останалите серии.

# 707
  • Луната ни пази
Кой е поръчителя на убиствата?  
Христо Атанасов    - 12 (14.1%)
Елена Атанасова    - 13 (15.3%)
Николай Жеков    - 8 (9.4%)
агента от ДАНС    - 10 (11.8%)
Тони Ставрев    - 1 (1.2%)
друг (Държавна сигурност)    - 7 (8.2%)
друг (шеф на мафията)    - 25 (29.4%)
друг (сподели в коментар)    - 9 (10.6%)

Следващата анкета в следващата тема! Явно според нашето проучване и мнение скоро трябва да се появи ново лице, мастит шеф на мафията Simple Smile

И аз съм на мнение, че тези актьори са достатъчно добри. Кадурин и Яна Маринова нямаха особено големи роли в "Забранена любов" и могат да се наместят в този сериал, докато главните герои в ЗЛ са доста по- познати и ще се правят аналогии за играта им, ролите им и т.н.

# 708
Нека всяка телевизия да започне да прави сериали, телевизионни филми ,театри ,за да има работа за артистите ни и те да станат
добри ,както предните поколения.
БНТ е длъжник на зрителите. Тя изостава доста .
Дори да не са от най-сполучливите сериали,филми ,театри,трябва да се правят и няма
начин да не станат гледаеми .
Харесвах и Забранена любов и се чудя защо все още не са пуснали останалите серии.

Да, права си за БНТ. Имат толкова възможности, а не правят нищо.

# 709
Аз много съжалявам за Забранена любов, за мен беше първия сполучлив сериал от много време.
И единствената разлика, която откривам със Стъклен Дом са средствата. В Стъклен Дом много повече са вложили за ефекти, технология на снимането, озвучение, което много вдига нивото.
Надявам се да продължат в същия дух.
На мен така и не ми стана ясно защо спряха Забранена любов, поне можеха да излъчат заснетите серии. Peace

# 710
Аз много съжалявам за Забранена любов, за мен беше първия сполучлив сериал от много време.
И единствената разлика, която откривам със Стъклен Дом са средствата. В Стъклен Дом много повече са вложили за ефекти, технология на снимането, озвучение, което много вдига нивото.
Надявам се да продължат в същия дух.
На мен така и не ми стана ясно защо спряха Забранена любов, поне можеха да излъчат заснетите серии. Peace
Четеш ми мислите..Тъкмо си преглеждам профила в ютюб за да видя точната бройка на събскрайбърите от чужбина - 289. Като имаш предвид, че продължават да се събскрайбват за Крис  и Валери, въпреки че знаят, че засега сериалът не се излъчва и е с неясно бъдеще. Чужденците, за разлика от нас, не са предубедени за българските филми. Те не са на принципа "а , българско, не струва". И затова успяха да оценят Забранена любов.
Докато тук..какво да кажа..
От една страна Нова не направи свястна реклама на сериала. А БТВ само във въздуха още не са успели да изпишат СТЪКЛЕН ДОМ
За Забранена любов хората още не бяха гледали и серия и се бяха произнесли, че не струва..
Иначе откъм актьорска игра Забранена любов дори превъзхожда актьорите от Стъклен дом. Дори Саня Борисова можеше да изкара повече емоция от Елена Петрова.
Но днес рових във форума на Нова тв. Оттам вътрешен човек, мисля модераторът, обещава, че Забранена любов ще има.. Peace

# 711
  • Луната ни пази
Гледала съм и двата сериала! Не мога да се съглася, че Саня Борисова е по- добра от Елена Петрова. Не искам обаче и да правя сравнение между двата сериала. Все едно да сравняваме "Стъклен дом" с "Клиниката " или с "Тя и той". Различен жарн, изработка, всичко......Само за едно ще се съглася на 100 %- Нова направо прецакаха собствената си продукция. То не беше сваляне от екран, отлагания заради ББ не знам кой си подред и разни подобни простотии. Докато БТВ се спукаха да си рекламират сериала, а и да повтарят серията, да ни запознават с актьорите и всякакви рекламни дейности!

# 712
  • София
Саня Борисова е манекенка и тя се учеше в движение. Мога да я сравнявам с Яна Маринова, но пак втората надделява. Елена Петрова е актриса с ужасно много опит и квалификация. Както и да е. Мегелинка, напълно си права за Нова и БТВ - вторите знаят как да правят реклама. Wink

# 713
Гледала съм и двата сериала! Не мога да се съглася, че Саня Борисова е по- добра от Елена Петрова. Не искам обаче и да правя сравнение между двата сериала. Все едно да сравняваме "Стъклен дом" с "Клиниката " или с "Тя и той". Различен жарн, изработка, всичко......Само за едно ще се съглася на 100 %- Нова направо прецакаха собствената си продукция. То не беше сваляне от екран, отлагания заради ББ не знам кой си подред и разни подобни простотии. Докато БТВ се спукаха да си рекламират сериала, а и да повтарят серията, да ни запознават с актьорите и всякакви рекламни дейности!
Ами всички правят, наредих се и аз..Мнението ми за Елена Петрова относно актьорските й качества си ми е същото от Козият рог насам. Мислех, че със Стъклен дом ще се промени, засега не, обаче..
Спирам да правя сравнения със Забранена любов, и без друго само се ядосвам..

# 714
Саня и биологичния й баща бяха много зле.
Диана и лелята играха най-добре според мен.
Сценария ми хареса и гледах филма и не ме интересува дали има реклама или не.Същото е със Стъклен дом.

# 715
slashwoman може ли линк за канала в ютюб, май съм го пропуснала. Embarassed
Що се отнася до актьорската игра, не бих казала, че има кой знае каква разлика. Но в Стъклен дом изпипват нещата, снимат ги подходящо, влага се повече.
Нова са се сетили за Забранена любов, като конкуренцията пусна друг сериал, а брадъра никой не го гледа. Да, но така не можеш да се подиграваш със зрителите, една година почивка, никой нищо не казва и прочие.Не знам дали ще го гледат много хора вече.
Надявам се Стъклен Дом, да не го сполети подобна съдба.

# 716
slashwoman може ли линк за канала в ютюб, май съм го пропуснала. Embarassed
Що се отнася до актьорската игра, не бих казала, че има кой знае каква разлика. Но в Стъклен дом изпипват нещата, снимат ги подходящо, влага се повече.
Нова са се сетили за Забранена любов, като конкуренцията пусна друг сериал, а брадъра никой не го гледа. Да, но така не можеш да се подиграваш със зрителите, една година почивка, никой нищо не казва и прочие.Не знам дали ще го гледат много хора вече.
Надявам се Стъклен Дом, да не го сполети подобна съдба.
Заповядай, има и други много интересни неща, бих казала  Crazy
http://www.youtube.com/user/slashwoman

# 717
ОО, аз много съм изпуснала.
Колко много чужденци има, които го гледат наистина  Crazy
Благодаря за линка Hug

# 718
Да се включа и аз в дискусията Flutter Според мен пък актьорите от Стъклен дом са много по-добри от тези на Забранена любов, но това може и да се дължи наистина на повечето вложени средства в 1вия. Много искам да ни пуснат и ЗЛ, с удоволствие ще си гледам и 2та Heart Eyes Peace

# 719
  • София
Да се включа и аз в дискусията Flutter Според мен пък актьорите от Стъклен дом са много по-добри от тези на Забранена любов, но това може и да се дължи наистина на повечето вложени средства в 1вия. Много искам да ни пуснат и ЗЛ, с удоволствие ще си гледам и 2та Heart Eyes Peace
А има много повече актьори, които са си наистина актьори, а не манекени или някакви други професии. Wink И доста хора гледаха "Стъклен дом" заради Ламбо в 1-ви епизод - особено по-възрастните.

Общи условия

Активация на акаунт