Отговори
# 555
Честито бебче на Лейди , много щастие е здраве на родителите и голямото момче. smile3501 newsm44

# 556
  • Русе
Честито на мама Лейди!Да и е жив и здрав малкият -голям юнак! Hug  bouquet
И аз така знам.Бебчетата хълцат от опитите да дишат с околоплодната течност. Peace Няма страшно ,Луксче! Hug

# 557
МОМИЧЕТА, НОВИНА!

ТОКУ ЩО СЕ ЧУХ С ПЕТЯ!

РОДИЛА Е СЕКЦИО В 'МАЙЧИН ДОМ' МОМИЧЕНЦЕ- 3300 Г, 49 СМ, ЩЕ СЕ КАЗВА МАНУЕЛА!
И ДВЕЧКИТЕ СА МНОГО ДОБРЕ!

БЕШЕ МНОГО ЩАСТЛИВА!

БЕБЧЕТО ЩЕ БЪДЕ БЪДЕ ПОСТОЯННО ПРИ НЕЯ; НА 12 -ИЯ ЕТАЖ СА ВИП СТАИ И БЕБЕТАТА ТАМ СА ПРИ МАЙКИТЕ.

# 558
Да честитя и аз на мама Лейди за големия юнак  Да  е жив и здрав

Опппа докато пиша и още едно бебе  Joy Joy то ако така продължава..... наистина няма да останат бебета за май месец

Честита госпожица на мама Петя, и тя да е жива издрава

И бързо възстановяване на майчетата  Hug

# 559
Честито на всички мами !Да са им живи и здрави бебоците!    bouquet

Момичета аз да попитам комплектче за количка от къде сте купили, ако сте купили?

# 560
Да допълня само за протокола: термина на Петя е бил 2 май.

# 561
Ехеее, нови 2 бебета!!
Честито на Лейди и шанди!!! Да са ви живи и здрави бебешорите!! baby_neutral
Момичета, като се приберете вкъщи и ви остане време, споделете как е минало раждането Hug

Ние днес се видяхме с моя младеж Heart Eyes Никакви признаци за раждане в следващите 2 седмици Crazy Определено му е тясно вече (3 кила закова) и има невероятни бузи  Laughing

# 562
ЧЕСТИТИ НА ЛЕЙДИ И НА ПЕТЯ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ

АЗ ДА ДОКЛАДВАМ ЗА НЕЛИ И БОРИС; Нели си е в къщи казва че доста я боли от шева, но звучеше свежо. Бебе Борис в петък , заради гадното морбили не я пускат!Чакаме в петък новини и снимки. Праща поздарви на всички Hug

# 563
Честито на Лейди и на Петя!!! Да са им живи и здрави рожбичките!

Аз приключих успешно с прословутата кола маска и вече съм порядъчно доволна и изчаквам на stand by  Wink

alex88, аз съм утре на ЖК и после вече за последно на 30 април, ако устискам до тогава.

Имам едно въпросче свързано с дрешките за изписване на бебето. Понеже не съм купила стандартен комплект, а ще използвам от наличните, та въпросът ми е - какво включва комплект за изписване или споделете какви дрешки сте приготвили вие?

# 564
Слънчева и аз съм акто тебе, подготвила съм: боди, ританки с дълго ръкавче(такова цяло), шапка, ръкавички, чорапки (за всеки случай) и една пелена! Мисля че  е достатъчно

# 565
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ГОСПОЖИЦАТА НА ПЕТЯ! МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА СЕМЕЙСТВОТО СИ!
Слънчева, аз също не съм взела стандартен комплект, но на сайта на болницата пише боди, ританки, шапчица и  връхните дрешки, които си решила. Аз още съм в чуденка дали да взема ританки и бодито с какъв ръкав да е, ама ще го измисля скоро. Те ако видят и какво съм купила за изписването ще ме изгонят, ама аз и сама мога да си го облека. А забравих и пелена.

# 566
Благодаря ви, момичета, че леко се притесних като приготвях снощи дрешките - боди с късо ръкавче, блузка и ританки, шапчица и пеленка Peace

# 567
ДА са живи и здрави бебетата на Шанди, Лейди и Петя. Да папката и да слушкат като за начало, а после да се отдадат на весели игри и пакости

Гракха, това за акарите ( за мен Лукс е спец по въпроса, но вероятно е пропуснала поста) има ги навсякъде. Аз бих си изпрала калъфа на юргана и минала самият такъв с парочистачката.

# 568
  • София
Честито на Шанди, Лейди и Петя, да си им живи здрави бебчетата!

# 569
честито и на мама Петя Hug

sivanovaa, какво морбили? в токуда ли има? Confused

Общи условия

Активация на акаунт