Миете ли си косата всеки ден?

• 34 853
  • 375
  •   1
Отговори
# 180
Мия си косата всеки ден и не се омазнява. Peace
По-скоро,когато не я мия се омазнява по-бързо. Но това е до организма на човек.  Peace
Имам друг проблем с косата-много пада. Какви ли продукти не съм опитвала,но без резултат. Simple Smile

Направи си тримесечен курс на лечение с таблетките ПАНТОГАР Peace
После да ме черпиш едно кафе WinkОт опит ти го препоръчвам! Grinning
(освен,че косата ти ще спре да капе,то никтите ти ще станат железни Laughing
http://www.framar.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B0% … -pid30000578.html

# 181
Питам се нещо? Thinking
Колко често мъжете си мият косата?
Да вземем за пример съпругът на И.Иванова Rolling Eyes
Нека предположим...чисто хипотетично...че той се къпе всеки ден.(което може би не е така,но..)
И ако той се къпе всеки ден...дали си мие И косата или само си взема душ?
Сигурно двамата мият косите си само в неделя Thinking
Преставям си какъв ще е цветът на калъфката на възглавницата им ако то той е първоначално бял.Само след 7 дни спане върху нея...с немита коса...какъв ли цвят и мирис ще придобие тя newsm78
И понеже съм луда...днес се изкъпах три пъти и като типичната луда,измих и косата си три пъти Mr. GreenВсе си викам...нЕма се къпя едни седем дни,па да видА тогава дали нЕма ми стане косата така хубава като на другарката Иванова Thinking
Амин! Mr. Green

# 182
Колко често мъжете си мият косата?
Да вземем за пример съпругът на И.Иванова Rolling Eyes
Мале, горката госпожа Иванова, какво я правите; че и мъжа й подхванахте ... Майкаааа

За "един път у неделята" всеки по - по- по /уф, заеквам/ възрастен човек ще потвърди - 33-ти набор, да речем.

# 183
  • София

Мале, горката госпожа Иванова, какво я правите; че и мъжа й подхванахте ... Майкаааа

За "един път у неделята" всеки по - по- по /уф, заеквам/ възрастен човек ще потвърди - 33-ти набор, да речем.

Аааа кое ми е горкото?!?!?! напротив - радвам се, че стимулирам мисловна дейност в потребителките на форума.
Много интересно стана - признавам. Е, малко е обидно - не само за мен, а и за всички в тази тема... но какво да се прави - демокрацията позволява на всеки да обижда отсрещния, а интернетЪт позвалява да го правиш дори без да го познаваш!

Само не разбрах кого аз обидих в този форум?

# 184
Да ме прощава авторката, но темата е безсмислена и се е развила по един много грозен начин.
Какво значение има кой, кога и колко често си мие косата?  newsm78
Всички сме различни и имаме различни нужди и потребности, та не виждам смисъл да се сравняваме и изявяваме, все едно сме на състезание "Кой е по по най"
Някои от пишещите тук, ми напомнят на мои съученички по времето на пубертета Simple Smile Сетих се за един разговор, на който бях свидетел  Simple Smile
Една от съученичките беше казала, че се къпела по веднъж на ден и тогава другата се опули и ѝ каза, че тя така не можела и се къпела по два пъти на ден и тогава третата се хвана за главата и им каза, че били много зле защото тя се къпела по 3-4 пъти на ден. Joy Все още се чудя, кога успяваше да се изкъпе 4 пъти, при положение, че сме били доста често от сутрин до вечер на училище  Laughing Та и тази тема е такава - пубертетска.
Нямам нищо против пубертетите, но когато възрастни жени,  започнат да се държи като пубертетки, е нещо съвсем друго  Confused
Аз съм с много суха коса и ако тръгна да я мия всеки ден с шампоан, ще я скапя за отрицателно време. За да я мия два пъти в седмицата, трябва да купувам задължително специални шампоани и след това да си слагам маски за коса, в противен случай дори и два пъти миене в седмицата ми идва много. Поради тази причина, като чуя някоя дама с мазна коса да казва, че трябвало да си мие косата всеки ден и ако не съм го правила съм била нечистоплътна, ми призлява  Rolling Eyes
Моят мъж е с мазна коса и я мие всеки ден, но нито аз го спирам да си я мие всеки ден, нито той ме кара аз да си я мия всеки ден. Слагам си шапчицата за баня и си се къпя на спокойствие  Grinning , а вие ако искате си мийте вашите по 10 пъти на ден - ваши коси, ваша работа Peace

П.П. Лятната ваканция е в разгара си, но когато дойде септември всички ще се успокоят - и родители и ученици Grinning

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 00:05 от B & C

# 185

Аааа кое ми е горкото?!?!?! напротив - радвам се, че стимулирам мисловна дейност в потребителките на форума.
Много интересно стана - признавам. Е, малко е обидно - не само за мен, а и за всички в тази тема... но какво да се прави - демокрацията позволява на всеки да обижда отсрещния, а интернетЪт позвалява да го правиш дори без да го познаваш!

Само не разбрах кого аз обидих в този форум?

Спокойно, Иванова, Джане редовно проявява признаци на хистерия в този форум.
Женските неврози край нямат и за жалост се засилват с времето.

# 186
Темата наистина е изпростяла...а уж умни жени пишат тук Thinking
Не знам за вас, но за мен е важно косата освен чиста да и изглежда добре. Така че дотук с хвалбите коя е по-по-най хигиенична, ами започнете нов спор коя е с по-по-хубава прическа.

# 187
  • In The Middle Of Nowhere
Само се чудя, трябваше ли да е в 6 поредни поста?!

# 188
Аз си я мия,когато я усетя мръсна,но да кажем през ден и то сутринта и не знам как така се явявате толкова компетентни,че да изказвате,че един човек бил нечистоплътен,ако си миел косата веднъж в седмицата.Мога да кажа,че им се възхищавам на такива хора и най-вече коси,които издържат толкова време,за разлика от моята.А и това,че си мие косата веднъж седмично не значи,че не се и къпе.Ей голям проблем стана,аз пък предпочитам косата ми да издържа и да я къпя веднъж в седмицата с прилежен вид,отколкото всеки ден и пак наникъде. Peace

# 189
Като вървя по улиците и ме лъхат едни миризми на пот и нечистоплътност ooooh!, а живея в центъра на Варна и се движа основно там, а не в някое село без вода.Възмутена съм от млади момичета и момчета които направо си вонят Sick, а иначе са с прическа и тон грим.Извинявам се, но и аз не смятам, че миенето на косата веднъж седмично е геройство.

# 190
А пък аз не смятам,че темата е безмислена; всъщност почти елегантно се отнася към ... миенето  Laughing - дано ако се намери някой, който си щади и друго от водата, освен косата, да се замисли и се позамие

# 191
А пък аз не смятам,че темата е безмислена; всъщност почти елегантно се отнася към ... миенето  Laughing - дано ако се намери някой, който си щади и друго от водата, освен косата, да се замисли и се позамие
newsm10 newsm51

# 192
Аз си я мия,когато я усетя мръсна,но да кажем през ден и то сутринта и не знам как така се явявате толкова компетентни,че да изказвате,че един човек бил нечистоплътен,ако си миел косата веднъж в седмицата....

Върви си човек из големия опушен от оловни изпарения град и през целия ден по косата му се лепят всякакви мръсотии, прахоляк и пр. Ами не е признак на висока хигиена да се прибереш вечерта вкъщи и да си легнеш с тази мръсотия на възглавницата до мъжа си.

# 193
Върви си човек из големия опушен от оловни изпарения град и през целия ден по косата му се лепят всякакви мръсотии, прахоляк и пр. Ами не е признак на висока хигиена да се прибереш вечерта вкъщи и да си легнеш с тази мръсотия на възглавницата до мъжа си.
Не всички населени места са големи, опушени от оловни изпарения градове и за това не може да обобщавате така за хората. Също не всяка коса е еднаква, а има и заболявания, които не позволяват миенето на косата всеки ден, но вие всезнаещите просто тези неща не е нужно да ги знаете, а и да ги знаете не ви изнасят.  Продължавам да съм на мнение, че темата и спорът са безсмислени и това, че някой, който има сериозен проблем с омазняването, си миел косата всеки ден или още по лошо по 3 пъти на ден, не би ме накарало и аз да постъпвам по същия начин, защото в противен случай било нехигиенично.  Rolling Eyes
Темата се е развила по много грозен начин и за това мисля, че модераторите би трябвало да се намесят.

# 194
Аз не виждам някой да кара друг да си мие косата по 3 пъти на ден, а може би трябва.Писнало ми е от мърлячки и не желая да им гледам мазните коси с черни крении аз съм вече с руса коса, но я поддържам , нито да ми тровят живота с миризмите си Close
B & C, теб те засичм в друга тема и знам колко много грижи полагаш за косата си Peace, но с тези си постове оставяш хората с грешно мнение  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт