Миете ли си косата всеки ден?

• 34 897
  • 375
  •   1
Отговори
# 255
А някакви отзиви за шампоаните на LR?

# 256
Аз се мия с Gliss Cur, много съм доволна, обаче в тези жеги започнах все по често да я мия, ужасна работа.

# 257
Май сте прави, момичета... Аз принципно не съм третирала косата си с нищо досега, подстригвам я с цел освежаване и премахване на цъфтежи. Може би трябва да поискам нещо "по-така" при следващото подстригване и, както казвате, да сменя фризьора. Има нещо обаче, което ме спира: страх ме е. Страхувам се от експериментирането  Sad  Знаете ли какво е да ви се иска, ама да не ви стиска?!?! Е, аз съм така...  Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря, че ми казахте, че всъщност проблемът не е в косата ми, а във фризьора. Дори прическата да не сменя, фризьора със сигурност. Тази май не разбира много-много Simple Smile

# 258
  • София
Май сте прави, момичета... Аз принципно не съм третирала косата си с нищо досега, подстригвам я с цел освежаване и премахване на цъфтежи. Може би трябва да поискам нещо "по-така" при следващото подстригване и, както казвате, да сменя фризьора. Има нещо обаче, което ме спира: страх ме е. Страхувам се от експериментирането  Sad  Знаете ли какво е да ви се иска, ама да не ви стиска?!?! Е, аз съм така...  Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря, че ми казахте, че всъщност проблемът не е в косата ми, а във фризьора. Дори прическата да не сменя, фризьора със сигурност. Тази май не разбира много-много Simple Smile

Дори и да не ти хареса - косата расте Simple Smile след няколко месеца, просто отново сменяш формата и така...

# 259

Дори и да не ти хареса - косата расте Simple Smile след няколко месеца, просто отново сменяш формата и така...

Аз бях така.Имах сравнително дълга коса,но ми писна и се направих на Виктория Бекъм  Laughing Въобще не съжалявам.Освен ,че изисква по-голяма поддръжка/четка и сешоар задължително/.Но когато косата е оформена добре е красива и с по-къса женствена причска/е не тип момче,така не бих се възприела  Rolling Eyes /
Експериментирам и с цветовете.И тъмна и руса ми отива.

Въпрос на приоритети.Ако си държиш на дълга коса и това ти носи самочувствие няма смисъл от подстригване  Peace

# 260
  • град-държава

Не е нужно да сменяш прическата,просто да те подстриже в края срещу косъма,или както аз казвам "на кубчета",според зависи от дължината е и дълбочината на подстригването и така краищата не тежат. Wink
Иначе и аз в момента съм пред дилемата да си резна косицата,а смелост 'ич нямам,въпреки,че страшно се харесвам с по-къса дължина и май повече ми отива на физиономията,но го мътя още... Mr. Green

# 261
  • София

Не е нужно да сменяш прическата,просто да те подстриже в края срещу косъма,или както аз казвам "на кубчета",според зависи от дължината е и дълбочината на подстригването и така краищата не тежат. Wink
Иначе и аз в момента съм пред дилемата да си резна косицата,а смелост 'ич нямам,въпреки,че страшно се харесвам с по-къса дължина и май повече ми отива на физиономията,но го мътя още... Mr. Green

и това е вариант. Моята фризьорка обикновено променя формата на подстригването без да намалява дължината, освен ако аз не го искам. почиства я от изтощени краища (2-3 см) и ме подстригва на етажи или филира, на венче, на черта...

после да се похвалите с новите си прически Simple Smile

# 262
  bouquet Лелеее как ме надъхахте само ако знаете... Подстригах се миналата седмица и е още рано май. Резнах 7-8 см от косата си и премахнах етажите - сега съм на черта. Ама дължината ми е до нивото на закопчалката на сутиена примерно, така че имам мегдан за експерименти.  Laughing Laughing Laughing Малко ще заприличам на някое мрънкало, но лицето ми е овално, кръгло, и ясно изразени скули. Не всяка прическа, която харесам в някое списание, ми отива. Всъщност затова и пъддържам дълга коса. Така харесвам хора с по-длъгнести лица, имам чувството, че всичко им отива  Peace

Много ви благодаря, сега започнах да си мисля за прически и да фантазирам  Hug

# 263
и моето е кръгло с изразени скули и по дълга коса с обем в горната част ми е най-подходящата прическа , къса черта под ушите ми стои ужасно съвсем кръгло ми изглежда лицето , така че поне до раменете при всички положения мисля че трябва да ти стига косата поне при мен това е най-късата възможна дължина , скъсяли повече от това вече стои зле на формата на лицето ми , но на мен и носа ми не е малък и това донякъде коригира по обемната и дълга коса ,ако имаш миловидни черти малко носле  може и да е друго при теб

# 264
Мия е 2 пъти в седмицата. Повечето ми прителки я мият веднъж-два пъти в седмицата и на фризьор, даже нямат шампоан вкъщи.Майка ми например си я мие всеки ден.Според мен си е до косата и как и понася.Относително е.. Flutter

а пък да твърдиш, че някой е мръсен понеже не си мие косата всеки ден е смехотворно  Laughing

# 265
Ами, струва ми се, проблемът е, че някои от тези, които не мият често косата си, за да я пазят от изтощение, наистина изглеждат запуснати. Важното е обективно да е в добро състояние - щом е, н.п.

# 266
Ами, струва ми се, проблемът е, че някои от тези, които не мият често косата си, за да я пазят от изтощение, наистина изглеждат запуснати. Важното е обективно да е в добро състояние - щом е, н.п.

Не, просто всеки фризьор ще ти каже, че ако косата ти се омазнява за 1 ден, значи нещо не е наред. Може да е на хормонална основа, често в пубертета се получава; може просто мастните жлези на главата да работят по-засилено по няккава причина.
Нормално е също да миеш по-често косата си, ако използваш обилно лак, пяна или гел.
Иначе нормалната коса се нуждае от миене на ок.4-5 дни веднъж. Останалото показва наличие на проблем, за който мнозина тук си затварят очите.
.

# 267
Иначе нормалната коса се нуждае от миене на ок.4-5 дни веднъж.
Shocked
Не ми е по силите.
Виждала съм и .... хъм ... "коафьорки" с омазнена коса; ама не ми допада
Може би е малко и въпрос на личен стил; разрошена може, но омазнена коса - кофти.

# 268
  • София
С този мръсен въздух в Сф..айде мерси 5 дни да не си измия косата! Stop

Дори да не личи, че се е позамърсила, важното е, че аз си го знам и го усещам. 3-макс. 4 е нормално, според мен  Simple Smile

# 269
На мен ми се омазнява на следващия ден още след като съм я измила... зиме, лете все едно и също  #Cussing out но я мия през ден защото не ми се занимава а и всеки ден....доста често ми се струва.сега съм решила да пробвам катранения шампоан на Милва и дано има резултат
п.п. ако изчакам 5 дни, за да я измия сигурно ще капе вече  Joy

Общи условия

Активация на акаунт