Миете ли си косата всеки ден?

• 34 841
  • 375
  •   1
Отговори
# 150
Всеки ден.А тъй като се къпя и сутрин и вечер...понякога я мия и два пъти на ден.
Няма как да не я измия два дни.А за 6 няма да коментирам Crazy
Кефя се на жени които със самочувствие обявяват,че на 7 дни си мият косата и слагали само кристали.Нямам думи просто.Съжалявам мъжа до който си лягат...ако има такъв въобще.

# 151
  • София
Всеки ден.А тъй като се къпя и сутрин и вечер...понякога я мия и два пъти на ден.
Кефя се на жени които със самочувствие обявяват,че на 7 дни си мият косата и слагали само кристали.Нямам думи просто.Съжалявам мъжа до който си лягат...ако има такъв въобще.

нещо против косата ми ли имаш? Или против мъжа ми, щото сме женени вече доста време
на 6 ден изглежда така.
Има жени, на които и стилист Капанов не може да помогне някой да си легне до тях Simple Smile

# 152
  • Пловдив
Защо всяка тема трябва да се превръща в кой по- по- най, та чак мъжете си да намесваме? 
По темата зимата през 2 дни, лятото през ден.
I.Ivanova, много ти е хубава косата.

# 153

Ти чувала си въобще ,че не е никак добре за косата да се мие всеки ден,че даже и по два пъти  Shocked
Ако твоета е мазна след няколко часа,то нашите не са  Peace

Ела да видиш моята в момента е на 7 дена и й няма абсолютно нищо,просто прическата вече липсва и е вдигната на кок.Имам си красив и поддържан мъж,който с удоволстие си ляга до мен,независимо с мита или немита коса съм.А ако твоят има претенции за чистотата на косата ти и не си ляга до теб заради това се замисли малко  Stop

# 154

Ха-ха-ха!  newsm10
Джейн, за първи път с теб да сме на едно мнение. Моята коса е сравнително дълга и гъста и сега през лятото ужасно ми се изпотява главата. Вечерта вече на нищо не прилича. Аз също се къпя сутрин и вечер, а също и като се прибера от работа си правя бърз душ, и при всяко къпане косата ми се намокря малко. Отделно вечер, като въртя велото, допълнително ми се изпотява. Абсурд е да я търпя мръсна на другия ден.

Между другото, спорът е излишен! Всичко зависи от косата. Моята е много мазна, винаги е била такава, въпреки че никога не съм имала прочлеми с кожата на лицето си, например. Може би има връзка с това, че косъмът ми е тънък, не знам. Но в края на краищата всичко е индивидуално. Ако косата ми беше суха, сигурно нямаше да се тормозя да я мия и суша толкова често.

# 155
Жега е и се къпя сутрин и вечер.  :twisted
Зимата си мия косата всеки ден, сега и по два пъти на ден, ако се наложи. Трудно ми е да изкъпя тялото си, защото е мръсно, а да оставя косата си неизмита.

# 156
Мия си косата 2-3 пъти седмично Simple Smile

# 157
Има жени, на които и стилист Капанов не може да помогне някой да си легне до тях Simple Smile
стилист Капанов е доста грозен и плешив; аз не бих се жертвала до него.
Само за красота ли говорим на ден 6-ти? Каква козметика за коса ползвате, И.Иванова?

# 158
  • София
стилист Капанов е доста грозен и плешив; аз не бих се жертвала до него.
Само за красота ли говорим на ден 6-ти? Каква козметика за коса ползвате, И.Иванова?

Ми не знам за какво говорим на 6 ден, но не съм виновна, че косата ми е суха и просто не се омазнява. освен това рядко ходя на места, където се пуши, в къщи не пушим. Също така като знам, че ще ходя на дискотека примерно никога не си мия косата, защото от дима и пушек-машините още на следващия ден косата ми е мръсна. Освен това така съм си направила графика, че когато ходя да спортувам е в деня, в който трябва да си измия косата. Всичко си зависи от това къде съм била, колко съм се потила, дори и какво съм яла...  Отделно косата ми вече може би около 10 години е с дължина от средата на гърба до кръста в зависимост от това кога и как съм я подстригала - ако не използвам сешоар съхне по 7-8 часа.

Козметика - менкам шампоаните и течни кристали.
В интерес на истината имаше период в който се опитвах да се излекувам от пърхута/себореята с разни мнооооого скъпи противопърхутни шампоани (примерно на рене фюртерер) . Тяхната консистенция е доста гъста и тежка - тогава косата ми се омазняваше на 3-4 ден, което е  Sick Sick Sick и по разбираеми причини я миех в този период. Та поади тази причина минах на по-евтините варианти - нивеа, гарние и т.н. но НИКОГА рекламираните wash&go, head&shoulders и др против пърхут. Това беше преди доста години, когато бях на 16-17. Налагаше ми се да следя кое как влияе на косата ми много внимателно, поради лекарските предписания - храна, козметика, менструален цикъл, правене на секс, натовареност, нерви и квото се сетите още. Отделно имаше периоди, в които пиех и се мажех с лекарства. И да си призная благодарение на една лекарка в полклиниката наистина състоянието на косата ми се подобри и сега нямам никакви проблеми. Единственото нещо е, че когато ще ми идва ми избива пърхута.
Ако някой има същия проблем мога да му кажа къде е лекарката - доста хора са доволни от нея. Мога да разкажа и за лечението по - подробно какво ми е казвала.

# 159
Мия си косата всеки ден и не се омазнява. Peace
По-скоро,когато не я мия се омазнява по-бързо. Но това е до организма на човек.  Peace
Имам друг проблем с косата-много пада. Какви ли продукти не съм опитвала,но без резултат. Simple Smile

# 160
  • София
Мия си косата всеки ден и не се омазнява. Peace
По-скоро,когато не я мия се омазнява по-бързо. Но това е до организма на човек.  Peace
Имам друг проблем с косата-много пада. Какви ли продукти не съм опитвала,но без резултат. Simple Smile

Опита ли да пиеш таблетки ревалид? има и такъв шампоан.

# 161
Няма смисъл от спорове, всеки си решава, но писания от сорта, че като е мазна я връзваш и караш така са  ooooh!.Аз знам, че да я държиш мръсна е по- лошо отколкото да я миеш често.

# 162
Опита ли да пиеш таблетки ревалид? има и такъв шампоан.
Не съм Thinking Действат ли?! Да отивам да си купувам веднага?
Някакви странични ефекти имат ли?

# 163
здравейте
изчетох почти всичко до тук и не видях една много полезна "бабина рецепта". знам че ще има скептици но ако искате я опитайте гарантирам че поне няма странични действия ако не помогне.
та аз бях с много мазна коса на 1-2 дена я миех. ако нея умия почва да капе невероятно много и тогава баба ми каза да правя като нея а тя цял живот нито пърхот е имала нито мазна коса.
та рецептата е съвсем проста. след като се окъпете полевате косата с равни количества вода и оцет смесени  чаша. поливате си косата и втъквате течността в корените на косата.
докато изсъхне косата мирише но после спира. и гарантирам че пърхота ще намалее да не кажа изчезне и ще се омаслява по трудно. опитайте  Peace

# 164
  • по пътя на светлината
Моята коса не е мазна,но при тези жеги косата ми е винаги полу мокра,няма как де не отмивам тази пот-ужасно е!

Общи условия

Активация на акаунт