Отговори
От малък си страдам от синузит и въпреки че успях да го преборя, често ми се обажда и ми пречи да дишам свободно. Докато го борех синузита какво ли не съм правил:
- мед в носа
- печени настъргани кестени
- горещи торбички с морска сол
- сланина върху синусите нощем
- семена от морски краставици

Сега синузита го няма, но като ме удари хремата понякога ме държи със седмици и слагам главно капки. Пробвал съм и с инхалаторите по един лев от аптеката, но ефект от тях голям няма.

Наскоро четох и една статия за това как в източните религии ако не дадеш възможност на организма да диша свободно направо бавно го убиваш, че се по стреснах.

При GP-то ситуацията е ясна вземи тези капки и следващия. Всяка добра идея как да преборя хремата е добре дошла.

# 1
На мен много ми помогнаха капки с клеева тинктура. По принцип съм със слаби капиляри и от всякакви капки много ми тече кръв от носа и избягвам да ги ползвам, но сега когато имам две деца и рискувам да лепнат нещо от мен взимам мерки. Преборих хремета напълно за два дни - в 10 мл физиологичен разтвор слагам 5 капки клеева тинктура и капя 4- 5 пъти дневно по 2 капки в ноздра.Успех Peace

# 2
  • София
Сигурно ли е, че синузита е проблема в момента? Възможно е синузита да е излекуван или да е в ремисия, но проблемите да идват от алергична хрема, изкривяване на носната преграда или увеличени носни конхи. При мен проблемът беше троен, като сега се оправям след оперативна интервенция на носните конхи и капки за алергична хрема, каквито до сега не бях ползвала и са много успешни при мен. Казват се Avamys. Изкривената носна преграда я установиха с ренгенова снимка, но е често срещан проблем при българите. А използването на нетрадиционни методи за лечение може да е увредило носната лигавица при вас. Другото което ми помогна е спрей за нос с морска вода, която е чудесна и при традиционна и при алергична хрема. Много ми се струва вероятно вашия проблем да е комплексен-няколко от изброените от мен по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт