Моята докторка само ме попита какво давам на бебето. Отговорих, че е единствено на кърма, даже и вода не давам. Пита ме кога смята да захранвам и се съгласи, че на 5-6 навършени месеца е ок. Но и да не се беше съгласила с мен, все тая
и кураж, мила! 

Баткото захраних с пюренцата на АМ-АМ, тогава имаха само плодови и зеленчукови, доверих се на продавачката и не сгреших, след това купувах месните на Ганчев, е, не всички бяха по вкуса на моето дете и се ограничихме до 2 вида, Хип и Гербер той не е виждал, пък камо ли вкусвал!
По-късно си го записах на млечна кухня и купувахме пюренца само за уикендите или когато пътувахме!

.
. Горе главата и това ще мине. Всяко зло за добро са казали хората. С моите приятелки имаме една мантра: "Споко. Ние мъже ли сме или кво? 

Аз също не съм специалист по нищо, свързано с отглеждането на децата, но съм специалист в отглеждането на моето
На 4 месеца просто няма начин да заместя едно млечно хранене, нищо, че с каката точно така съм направила преди години. Чета мнения, избирам си тактика и я прилагам. Съвети използвам, когато са ми удобни
Само дето баш захранването планирам да е с оризова каша